AdrianaAdriana
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Dæmon
Alder: 1468

Status: Søger tråde
Godkendt: 20.11.2018
Antal posts: 11
Skaber: Ela

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Adriana Aida Mensah
Kaldet: Ari, Ana
Køn: Kvinde
Alder: 1468
Fødselsdag: 17 Januar
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: -
Erhverv: Juvelér
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 164 cm
Vægt: 60 kg
Adrianna har langt orange hår, som også har været det der generelt har karakteret hendes familie. Til tider kan hun hade hårfarven, hvis bekendte af familien kender til farven og møder hende i butikken. Primært fordi hende og hendes far sidste møde ikke var det bedste. Trods det har håret stor valmue og giver hendes petit ansigt karakter. Adrianna har en lys hud, samt tydelige kindben og lettere spids hagen, som hun til tider har med løfte op, så hun ser ekstra snobbet ud.

Adrianna har en slank krop og meget påpasselig på hvad hun spiser, da hun stræber efter at se perfekt ud. Hun foretrække at gå i kjoler der fremhæver hendes kvindelige former.

Magi

Magisk evne (1): 'Passiv evne'
Adriannas øjne er yderst specielle, de ændre farve alt efter hvilket humør hun er i, dog er farven ikke tydelig, men foregår kun i den inderste del af hende øje og derfor kan alle hellere ikke se det eller bemærke hvordan hun kan læses, især fordi Adrianna ikke taler højt om hvad det faktisk betyder når de skifter farve, ofte finder hun blot på en løgn. Adrianna har altid haft dette præg, lige siden hun var født. Det var først da hun blev ældre, at der komme vise fordele ved de var styret af hendes humør. Når Ana er mistrorisk overfor andre, kan hun se om denne tale sandt eller falsk.

Brun - er hendes naturlige farve, som øjet altid vil finde tilbage til.
Blå - tillid, selvsikker, loualitet
Rød - lidenskab, begær, aggression
Gul - Glæde, håb
Grøn - Jalousi, misundelse, mistroisk
Sort - kraft, ondskab, død

Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Da Adrinna først opdagede sin evne, var først små snefnug hun fik frem med hænderne. Efterhånden som årene gik kunne hun både fryse andre til is, ved at berører dem - med en max varighed af en halv time (1 tråd svar). Samtidig har hun også lært at udforme diamanter. Det tager dog en halv dag for Adrinna at lave en hel diamant på 10 mm. det betyder også at hun ikke kan bruge sine evne de næste 5 trådsvar.
Evnen kræver dog også energi fra hende, hun vil derfor altid føle sig drænet efter at have brugt den.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Generelt er Adrianna en rolig person, der ikke siger for meget. Hun foretrækker at se situationen an inden hun kommer med nogle udtalelser. Adrianna ved hun ikke er den klogeste altid, derfor vil hun ikke belærer andre for meget. Trods det kan hun være utrolig snobbet at se på, hendes måde at gå og generelt hendes væremåde er snobbet. Adrianna ville til tider ønske, at hun var adelig og kunne hønse med tjener med mere, men hun nu ganske tilfreds ved at have egen butik med en solid indkomst.

Styrker:

Smidig; Selvom hun ikke længere har den muskeløse krop, hendes far ellers kæmpet for. Er Adrianna stadig meget smidig i hendes led og kan derfor nemt snog sig, samtidig vil hun altid forsøge at fryse en modstander, hvis hun skulle stå i sådan situation.

Kreativ; Adrianna elsker at være kreativ med at skabe forskellige former for diamanter og kan bruge ufattelig med tid på at forme den perfekte diamant.

Manipulerende; for faktisk at sælge sine juveler, spiller hun ofte komedie til at få sine køber til at tro hun er rar, da de fleste nok ville flugte – hvis de vidste hun var dæmon. Det eneste der faktisk skræmmer er hendes skiftende øjenfarve, som hendes mor allerede som lille lærte hende. Hvordan hun kunne fordreje sandheden.

Svagheder:

Ædelsten; Efter Adrianna lærte at lave diamanter, har generelt ædelsten vakt en større interesse i hende. Hun vil gå langt efter at finde det rette materiale til bestemt smykke.

Kølig; Adrianna tænker ikke meget over folks følelser og tænker derfor ikke altid på om det hun foretager sig påvirker andres følelser, så længe det indebære at hun når sit ønskede mål.

Snobbet; Adrianna er en relativ snobbet person og ser meget ned på andre racer og andre der er under hende. Hun går ofte lidt med næsen i sky, trods det er hun faktisk ikke vanvigtig intelligent og nogle gange kan det da også føre hende i problemer, når hun møder nogen der er mere overlegen end hende. Hun vil dog for alt i verden ikke indrømme, hvis hun har taget fejl.

Baggrundshistorie

År 551 - 768
Året hvor Adrianna blev født, det var en kold morgen i mørkets skov. Hun var det førstefødte af hendes forældre Adrian og Marian, begge stolte over endelig at fået et barn. Trods at hendes far havde ønsket en søn, blev skæbnen ikke således. Han havde derfor i begyndelse svært ved hvad han skulle gøre med hende også primært pga. hendes øjne – øjne der skiftede farve al efter hendes humør. Derimod hendes mor gav hende de værktøjer hun havde brug for i denne verden, samt hvordan hun kunne bruge hendes øjne imod andre.

År 769 - 1017
Det glædede familien at mørket begyndte at have mere magt samt at der var kommet en anfører Zethos. Familien var også blevet større idet hun havde fået en lille bror. Hurtigt blev de to tætte og en ellers normal eftermiddag kom der pludseligt snefnug ud af Adriannas hænder. For første gang i Adriannas liv, blev hendes far interesseret i hende. Han blev besat om at lære hende op, træne hendes evne til mere end blot snefnug. Det krævede både blod sved og tåre at mestre.

År 1018 – 2000
Trods at mørket er blevet svækket, så forsatte træningen af hendes evne. Hvad hendes far og hende ikke vidste var, at de også fik udviklet hendes ellers så passive evne. Trods at den stadig er passiv var det som om at andres kroppe fik en slags aura over dem – således at hun kunne se om de løj overfor hende. Det var lettere praktisk at se om andre løj overfor en, det eneste problem ved at have evne hun ikke kunne styre var, at det ikke altid virkede. Den virkede faktisk bedst når hun var mistroisk. Det kunne hun da jo ikke altid bestemme om hun var overfor et andet menneske.
Adrianna og hendes bror forhold blev også forbedret, som deres far bragte ham med i træningen. Faderen havde en klar plan om at han skulle blive en del af mørkets hær. Moderen der normalt var påpasselig, blev uheldig i et sammenstod med en elver, som afsluttede hendes dage. Da familien hørte om det, blev deres had til elver blot større. Det var bestemt ikke nemt at være dæmon og leve udenfor Kzar Mora.
Træningen blev også hårde og Adrianna lærte at fryse andre til is, hendes far havde håbet at den ville udvikle sig således at hun kunne kaste is ud af hænderne eller lignende, men det andet kunne bestemt også bruges.

År 2001 – 2018
Familien trænede næsten hver dag, mest for at holde sig i gang være på vagt og altid være forbedret på det utænkelige. Da porterne endelig åbnede kunne familien endelig drage tilbage! Det var nærmest som at for få fornyet energi til kroppen og i Adriannas egne øvelser, lærte hun at danne diamanter. Hun elskede at hun kunne skabe noget der kunne sælge, trods at det tog lang tid og krævede en del af hende. Hendes far derimod var ikke begejstret for at hun brugte mere tid på dette end at træne videre. Det hele endte i større skænderi og Adrianna endte med at forlade familien i Kzar Mora og drage til Dianthos. Hvor hun fik erhvervet sig en butik, hvor hun begyndte at sælge diamanter samt at fremskaffe andre ædelsten. Det resultere også i hendes ellers så muskeløse krop svandt ind, idet hun ikke holdte det ved lige. Adrianna er dog ikke bekymret, hun kan forsvare sig selv og hun er lykkelig ved sit liv – mere forlanger hun ikke.


Familie: Mor, Marian - afdød
Far, Adrian - mørkets kriger - ukendt om han er live
Bror, ukendt
Nuværende levested: Dianthos

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 2
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 2
Intelligens: 5
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat