DaphnieDaphnie
Krystalisianer

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 21

Status: Søger tråde
Godkendt: 12.11.2018
Antal posts: 243
Skaber: Que

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Daphnie Nomokia
Kaldet: Daffe
Køn: Kvinde
Alder: 21
Fødselsdag: 4. august
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Daphnie er vokset i et Isari-troende hjem, men hun er lidt usikker på hvorvidt hun tror på "alt det der gude-halløj".
Erhverv: Servere på en kro
Race: Menneske

Udseende

Højde: 166 cm
Vægt: 58 kg
Daphnie er en forholdvis lille, ung dame. På grund af hendes lave højde og spinkle kropsbygning, ser Daphnie ud til at være yngre end hun er.
Hende øjne er grønne og skinnende, ofte med et forvirret, tomt eller stirrende glimt i sig. Henover næsen og kinderne danser en masse fregner.
På Daphnies hoved vokser der en omgang ustyrligt, brunt og krøllet hår ud, med lyse striber hist og her. Da hendes hår er så ustyrligt som det er, vil man ofte se hende med et eller andet på hovedet til at holde styr på håret - fx en blomsterkrans, hat eller hvad hun nu eller kan finde.
Daphnie er en pige der nemt og ofte fryser, derfor render hun også for det meste rundt i en masse tøj.
Skulle man fange hende uden alt tøjet på, vil man lidt under hendes venstre skulderblad se et modermærke der er omkring 5 cm i diameter, der godt kunne ligne en kronhjort. Midt på hende højre balle vil man se et kryds. Dette kryds er et ar, hun fik da hun var barn.
- X marks the spot, I guess?

Billede af modermærket:

Magi

Magisk evne (1): Daphnie har even til at fremstille selvlysende sommerfugle. Disse sommerfulge kan ikke rigtig andet end at flyve rundt, tæt ved Daphnie, og lyse op omkring hende.
Da Daphnie ikke er særlig god til at koncentrere sig, kan hun hverken fremstille særlig mange sommerfugle, og hun har heller ikke evnerne til at de eksisterer særlig længe.
Dygtighed til at kontrollere evne: 2

Magisk evne (2): (Denne evne har Daphnie endnu ikke lært/opdaget at hun kan)
Daphnies anden evne er at fremstille sommerfugle med barberskarbe vinger, der kan lave små rifter i huden. Det er ikke muligt for Daphnie at have begge former for sommerfugle fremstillet samtidigt. Disse sommerfugle kan flyve væk fra Daphnie i korte øjeblikke, og er nødt til hurtigt at vende tilbage til Daphnie siden efter er 'angreb'.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0

Personlighed

Daphnie er en pige med mange kvaliteter - nogle gange kan det bare godt tage lidt til at se dem, måske. Hun er en glad og livlig pige, er ofte kan virke ret fjollet, for nogle virker hun måske lidt barnlig. Hun er nysgerrig, og har svært ved at sige nej til en udfordring. Hun nyder at være sig selv, og lader sig sjældent stoppe af, at andre synes hun er mærkelig. Hun er ret ligeglad med hvad andre synes og tænker om hende - hun ved at i sidste ende handler det hovedsageligt bare om at hun er tilfreds med sig selv, og den hun er.
Daphnie typen der er meget konkret og visuel. Hun skal helst se tingene, før hun sådan rigtig forstår det eller tror på det. Dette er også grunden til hun ikke helt ved om hun tror på der findes guder.
Det er sjældent at man ser Daphnie være forsigtig og påpasselig, men når det handler om småting, hvor hun kan komme til skade, hvis hun ikke koncentrere sig, er Daphnie fuld fokuseret. Dette kan fx være hvis hun skal over en lille å, hvor hun skal gå på våde og glatte sten, det kan være et buskskab hvor grene svinger tilbage i hovedet på et, og lignende.

Styrker: Daphnie er god til stå fast ved hvem hun er og holde fast i sin mening. Hun er en hjælpsom sjæl, der gør alt hvad hun kan for at hjælpe andre.
Daphnie er meget opmærksom og nysgerrig, og det har gjort, at hun er blevet god til at huske navne og ansigter, og af og til også situationer, selvom hun måske ikke desideret har noget med personen eller situationen at gøre.

Svagheder: Daphnie kan ikke finde ud af at kæmpe. Hun er ikke totalt håbløs, hun kan trods alt godt holde fast i diverse våben - sågar de ikke er for tunge - uden at komme til skade, men at bruge dem på en effektiv måde, kan hun ikke.
Det er også utroligt nemt at forvirrer Daphnie. Får man noget til at lyde mere logisk end det måske er, eller kan man lyde overbevisende nok i sin sag, kan man næsten bilde hende hvad som helst ind.
Hun har svært ved helt at forstå konceptet "personal space", da der skal meget til at man overskrider Daphnies grænser. Dette får hende nogle gange ud i nogle uheldige situationer, da hun nogle gange gør ting, andre måske finder provokerende, ubehagelige eller groteske, hvor Daphnie måske bare prøver at være venlig eller sjov.
Daphnie kan også til tider være ret naiv og godtroende.

Baggrundshistorie

Der er ikke meget at fortælle om Daphnies yngre dage. Hun kommer fra en familie der altid økonomisk har lagt og vippet mellem at være lav-klasse og middel-klasse. De har ikke rigtig manglet penge, men der har heller aldrig været mange tilovers - det har lige kunne køre rundt.
Daphnie har boet med hendes mor og far, der begge har arbejdet hårdt for at der skulle være penge nok til tag over hovedet, mad på bordet, ordenligt tøj og hvad der ellers skulle mangle, så Daphnie har ofte skulle passe hendes lille bror. Ikke at det nogensinde har gjort hende noget, hun har altid fundet det hyggeligt og har haft masser af sjov med det.
En dag, hvor Daphnie og hendes bror var ude og lege i regnen, i et område med en masse sten, som de hoppede rundt på og legede fangeleg, gled Daphnie, med sin bror lige i hælene. For ikke falde, greb hun ud efter broren, men det resulterede blot i, at de begge faldt. Lillebroren landede lige oven på Daphnie, der faldt ned med numsen lige oven på en forholdvis spids sten. Trykket fra Daphnies egen kropsvægt, samt lillebrorens, resulterede i at stenen kradsede hul på Daphnie bukser, og lavede et forholdvis dybt sår på hendes balle. Denne lille ulykke ligger til grund for at Daphnie nu er ekstra forsigtigt når det kommer til ting der kan være lidt farlige, hvis hun ikke koncentrere sig, samt det lille ar, der ligner et kryds, på hende balle.
Da Daphnie altid har været dårlig til ikke at overskride andres grænser, har hun ofte gjort folk omkring sig sure eller irriteret på hende. Yderligere har hun også altid haft problemer med at vurdere om en situation er farlig, før aller sidste øjeblik. Disse to karaktertræk har tit og ofte ført til at Daphnie enten har skulle stikke af fra folk der vil give hende tæsk, eller farlige dyr der vil æde hende, eller lignende. Daphnie har derfor efterhånden udviklet sig en god fysisk form, da hun af en eller anden grund aldrig lærer af sine fejl.

Familie: Mor:Levende
Far:Levende
Bror:Levende
Nuværende levested: Dianthos

Andet

Daphnie bor i et lille hus i udkanten af Den Centrale Bydel. Klik her! for at se hvordan hjemmet ser ud. (åbner ikke i ny fane)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 3
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 3
Intelligens: 5
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 2
Chakra: 1

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat