Laele ValesLaele Vales
Krystalisianer

Neutral Ond
Race: Mørkelver
Alder: 280

Status: Aktiv
Godkendt: 26.09.2018
Antal posts: 49
Skaber: Annehn

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Laele Vales
Kaldet: Laele
Køn: Kvinde
Alder: 280
Fødselsdag: 1. December
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Nalish'ra
Erhverv: Handelskvinde
Race: Mørkelver

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 58 kg
Laele har kort hvidt hår der stopper lige før skuldrende begynder. Hendes øjne er betagende lyse lilla, hvilket er atypisk for hendes race. Hun er spinkel af kropsbygning men ikke uden feminine træk og former. Hendes ansigts træk er pæne og hendes bevægelse ofte elegante, og konstant afmålte.

Magi

Magisk evne (1): Spider Adept:

Denne besværgelse tillader Laele at klatre på lodrette vægge, forøge hendes immunsystem og sanser.
Besværgeslsen kan ikke kastes på andre og tjener kun det formål at hjælpe Laele med at komme omkring i de grotter hun udforsker for at samle ingredienser, men også til at komme væk fra potentielle fare.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2): Deal with the Devil:

Laele kan kaste en besværgelse der skaber en spirituel pagt imellem to væsener; det er oftest i forbindelse med forretnings aftaler. Denne besværgelse forpligter begge parter til at opretholde deres del af aftalen og kræver et blod signatur på den givne kontrakt for at være fuldendt.

Hvis kontakten ikke bliver overholdt vil et symbol af en sort edderkop vise sig et sted på kroppen af den der ikke overholdte kontrakten. Denne vil da blive mere og mere svaglig, indtil døden indtræffer til allersidst.

Der går dog flere år før noget så fatalt sker og der er mange måder at opretholde aftalen på, foreksempel ved at indgå en ny aftale der ophæver den første.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Laele er et lysende intellekt, der er blevet bidt af en universal nysgerrighed. Hun har en grisk sjæl og elsker at tjene på såvel som med andre væsener. Penge er hendes store kærlighed og hun trives i hendes tilværelse som handelskvinde. Hun er derudover livlig og har en legesyg natur.

Talenter:

Sociale færdigheder. Laele har en even til at sno sig ud af de fleste konflikter ved hjælp af sine tale gaver.
Laele er også en fortræffelig danserinde til trods for at hun ikke har nogen officiel uddannelse inden for de finere grene af samfundet.

Svagheder:
Laele er ikke fysisk udholdende og duer ikke til kamp. Hun trives ikke på en slagmark og holder sig så vidt muligt væk fra at slås. Alting kan jo løses med en smule guld og de rette talegaver, ikke sandt?

Laele er ligeså heller ikke særlig stærk eller har megen erfaring indenfor kamp.

Derudover har Laele en svaghed for alt der glimter og har meget svært ved ikke at blive "fristet".

Baggrundshistorie

Laele voksede op i en af de mindre klaner der ikke var en del af den mørke hær. Hun lærte under klanens præst og blev hurtigt interesseret i Nalish'ra. I en tid var hun dybt betaget af idéen om at tilbringe sit udødelige liv i tilbedelse af hendes gudinde, indtil hendes kærlighed til alt der glitre fangede hende i et giftigt mønster.

Hendes opvækst var ordinær og som så mange andre mørkelvere, præget af hård diciplin og dyrkelse af deres krigeriske guder. Det tog hende ikke længe at forstå at hendes plads ikke var iblandt sine klans medlemmer men ude i verden, der havde så meget mere at byde på. Hun var aldrig en kriger men udviste et lynende intellekt samt en morbid evne til strække sine lemmer på groteske måder. Hendes klan satte hende i lære sammen med to andre kvinder, der begge ønskede at hengive deres liv til guderne. Men Laele var ikke skabt til at sidde stille og til at tjene uden at handle. Hun passede ikke ind i hæren men hun passede heller ikke ind hos guderne, så hvor hørte hun til?

Èn ting var sikkert dog, hun kunne tale sig vej ud af de værste problemer med en charme ulig mange andre. Hun var også agil og hurtig, men havde svært ved at sammenflette hendes smidighed med et talent for kamp, og endte istedet med at fravælge kamptræning i det hele taget.
Derfor drog hun afsted som ganske ung - før hun fik sin plads blandt sine klansmedlemmer - og begav sig ud i verden for første gang.

Efter noget tid i søgen på et formål, fandt hun ud af at verden ikke så hende med milde øjne. Hun blev tvunget til at skjule sit ydre inde i de store byer. Det ledte til konfrontationer før hun anskaffede sig en amulet der kunne kamouflere hende med magi, så hun lignede et ordinært menneske. Hun skabte kontakter, lærte sprog og foretog forretninger, igennem hendes falske udseende.

Nu har hun en forretning i Dianthos, der sælger diverse olier, lovlige rusmidler og magiske genstande, under hendes menneske dække. Men under facaden arbejder hun tæt sammen med byens kriminelle netværk og smugler forbudte vare ind i hovedstaden.


Familie: Hendes familie lever i bedste velgående.
Nuværende levested: Dianthos - ovenover hendes forretning.

Andet

Hendes forretning i Dianthos hedder Den Sorte Enke.

Hun er ikke altid i Dianthos, men rejser ofte rundt for at genopfylde sin forretning.

Hendes menneskelige udseende:
En lys hud, blondt hår og blå øjne.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 3
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 3
Intelligens: 10
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat