Log ind Opret bruger


Antal posts: 46
Oprettet: 16.08.2018
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Krystalhavet
Mest aktive emne: Havet er nu så pænt
Fulde navn: Mina
Kaldet: -
Alder: 68 år
Fødselsdag: 6/2 - 1951
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Valeria
Erhverv: Opdagelsesrejsende?
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Gopler
Højde: 210 cm
Vægt: 60 kg
I almindelig form, ligner Mina en havfrue ved første øjekast. Hun har en lang hale, som dog ikke ligefrem er af fisk, men nærmere noget tyndt materiale der ligger i lag, og en menneskeoverkrop. Hendes øjne er krystalblå, og farven på hendes hår er den samme farve. Håret er ikke rigtig hår, men er i stedet for det man ville finde som hovedet på en gople. Under håret kan man se en masse tynde tråde. Nogle af dem er ganske tynde og lettere orange, men der er også rigtig mange der er gennemsigtige. Disse hænger normalt frit når hun svømmer, men hun kan finde på at flette det samme, eller på anden måde holde styr på dem, så hun ikke angriber folk uden at mene det. Hun har en hvis mængde kontrol over dem i vandet, men der er mange af dem og uheld kan ske.

Som menneske ser Mina interessant ud. Hendes hud er ganske bleg, som man rigtig kan se når hun er i solen, og hun har et par ben. Ellers er hun ikke mere anderledes fra når hun er i havet. Hendes ”hår” er stadig i en mærkelig form for blød masse, selvom det er lidt mere hårdt og kan tåle solen.
Hun mister noget af sin høje i denne form og er derfor kun 150 cm. høj.Magisk evne (1): Formskiftning – Mina har tre stadier i sin form. Menneske, havfrue, og gopler form. Der følger visse egenskaber med i de forskellige former.

Menneske:
- Hendes fangearme er ikke ligeså farlige, de er også væsentlige kortere. Typisk bliver de derfor også sat i en fletning eller op under hendes ’hår’.
- Hun har ben i stedet for en hale.
- Kan ikke tåle kraftig sol, og vil tørre ud over længere tid. Hvis hun skal blive på landjorden i længere tid skal det derfor regne, eller hun skal jævnligt hælde vand over sig.


Havfrue: Dette er hendes mest brugte form, og er egentlig hendes ”oprindelige” form.
- Hun kan trække vejret både under vandet men også over vandet.
- For stærk sol vil kunne tørre hende ud hvis hun ikke er i vand
- Fryser ikke så let
- Har syn til faktisk at kunne se under vandet uden lys. Dette gør dog at detaljer især ikke er noget hun rigtig kan se.
- Skinner svagt.

Gopler: Mina opgiver noget af sin hjernekraft for at få en del af gopplerens egenskaber.
- Hun behøver ikke ligeså meget ernæring i denne form
- Hendes fangearme er væsentlige farligere
- Hun mister en stor del af hendes hjernekapacitet, og tid er ikke noget hun har styr på.
- Hun kan i princippet gå tilbage til et tidligere stadie i sit liv, og på denne måde leve i længere tid. Dette er dog ikke uden risiko. Der er en sandsynlighed for at hun glemmer at hun har en anden form at ændre sig ind i, og uanset hvad så mister hun en del af sine minder. Denne bliver ofte kun anvendt af instinkt, da hun ikke kan tænke så langt.
- Hun kan regenere i sin gopler form, selv hvis den er skåret op. Hver del regenere ofte for sig selv. Det er typisk den største del der stadig har hendes bevidsthed i sig. Så der er gopplere med præcist samme DNA som hun har
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (2): Giftige fangearme – Hun er udstyret med et hav af fangearme, der sidder fast i hendes hovedbund og ”hår”. De er ca. 10 meter lange og super tynde, og der er så mange at man ikke rigtig kan tælle dem. De er forholdvis klistrede, og derudover gør de ondt at røre for stort set alle andre end Mina selv.
Man er ikke i tvivl om når man bliver ramt af en af fangearmene. Det er en meget intens varme og svien der kommer umiddelbart hurtigt, og ens hud bliver hurtigt rød og småhævet. Dog, hvis man enten bliver ramt af op til flere, eller ikke gør noget ved det, kan det potentielt give varige mén, eller i værste fald kan man dø af det, da giften langsomt vil sprede sig og angribe alt hvad den kan få fat i, hvilket inkludere muskler, organer, led og i meget sjældent tilfælde faktisk knogler. Almindelig healing eller en stærk urtesalve plejer at tage de værste symptomer, hvis man ikke er blevet ramt af for mange. Derudover kan man lave en modgift fra fangearmene.
Mina har endnu ikke brugt denne evne til selvforsvar eller angribe andre med, men udelukkende til at fange mad. Derudover, så vil magi-resistente ikke være ligeså påvirket af at blive ramt af dem, men det kan stadig potentielt være farligt for dem grundet at det er en naturlig del af hendes race, men hendes er bare forstærket.
Hvis disse tråde bliver revet af, eller hun på anden måde mister dem, så vil de stadig kunne brænde, men der er ikke den ekstra magi bag det, så det ville svare til at der var magi resistens der blokerede det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Styrker:
- Loyal
- Nysgerrig
Svagheder:
- Lidt af en idiot
- Dumdristig
- Sollys
Personlighed: Mina er meget nysgerrig, og selv fra havfrue standarder ville man have svæt ved at gætte hvor gammel hun egentlig er. Hun opfører sig ofte også stadig som et barn, eller en barnlig voksen, og det kan godt være svært at få hende til at se alvoren i ting, fordi hun har levet et ganske ubekymret liv.
Hun er heller ikke specielt klog, og har hvad folk vil antage en forholdsvis dårlig hukommelse. Problemet er at efter flere år hvor hun i tide og utide har gået tilbage til et tidligere stadie i hendes liv, så er hendes minder blevet fragmenteret, og det kan være svært for hende at finde hoved og hale i noget som helst.
Mina har ingen forældre. Eller det er i hvert fald ikke n oget man støder på nede i dybhavet hvor hun er blevet født. Goplere er ikke kendt for at tage sig af sit afkom, og det var ikke anderledes for Mina. I de første mange år voksede hun som en lille organisme på et skibsvrag. Hendes underlige form tog fat i alt hvad hun kunne for at spise og blev større og større. Det var først var hun var i stand til at svømme og navigere af sig selv at hun udklækkede og svømmede mod lyset.
Der er ikke mange af hendes art der overlever. De fleste bliver spist inden de får en ordentlig bevidsthed, og flere bliver spist inden de bliver taget ind af nogen. Havet er et ondt sted, men Mina havde heldet med sig. Hun blev hurtigt taget ind hos et ægtepar der levede lidt udenfor Aquarin kunne få dage efter at hun udklækkede.
Da hun blev stor nok tog Mina dog hjemmefra, og det var ikke lang tid efter dette at hun for første gang gik tilbage i en tidligere form som en gopler. Mange af inderne om hendes familie forsvandt, men det var ikke som om at hun følte at hun manglede noget.
Hun har siden da bare svømmet rundt på må og få og er i de senere år også blevet nysgerrig omkring verdenen ovenpå, som hun prøver at undersøge... når solen ikke er for meget.
Familie: En plejefamilie hun ikke har kontakt til mere.
Nuværende levested: Strejfer, ellers grotter hun kan finde
Fysisk styrke: 4
Våbenfærdigheder: 1
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 3
Intelligens: 2
Kreativitet: 6
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 7