Justin Adrian Storm

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 30.07.2018

Antal posts: 0

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Justin Adrian Storm
Kaldet: Justin
Køn: Mand
Alder: 290
Fødselsdag: 09-06
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Zaladin
Erhverv: Anerkendt forfatter
Nuværende levested: Tusmørkedalen - Tusmørkedalen
Race: Vampyr
Uddybende om race: Menneske

Udseende

Højde: 195 cm
Vægt: 89 kg
Hudfarve: Bleg grundet hans status som vampyr
Hårfarve: Mørkebrunt og kort
Øjenfarve: Oprindeligt krystal blå, men grundet hans vampyr status er de med tiden blevet mere rødlige
Kropsbygning: Justin er ret så maskulin og trænet bygget. Han har brede skuldre og kraftig mærket mavemuskler

Justin er desuden en mand der går op i sit udseende da han er anerkendt forfatter. Han bryder sig ikke om når tingene ser sjusket ud.

Magi

Magisk evne (1): Illusionsmagi
Justin er en let yngre vampyr der blev bidt en alder af 20 år og derfor bære han stadig sit 20 årige udseende. Justin anvender primært denne evne for at skabe flere illusioner af sig selv for at forvirre en eventuel fjende eller for den slags skyld blot en han beundre. Typisk er det når Justin føler sig truet at han ligesom i en spejlsal er i stand til at lave flere illusioner af sig selv for at modparten ikke er i stand til at vide hvem der egentlig er Justin selv. Justin er i stand til at primært forvirre 3 personer så er der flere i lokalet vil han skulle udvælge de 3 personer han ønsker at forvirre ved at have haft en længere øjenkontakt til disse. Hvis han forsøger sig med flere personer vil evnen enten falde fra en af de andre eller hans illusioner vil fremstå mere sløret og dermed nemmere at finde den oprindelige af ham. Justin ynder mest af bruge denne evne når han føler sig truet eller han vil væk fra sine beundre i det han er anerkendt forfatter og mest af alt ønsker et liv i fred. Ydermere er det en evne han anvender for at komme tættere på sine ofre for at indtage det blod han har behov for ofte i form af at skabe en illustration der falder i samtale med vedkomne for at selv angribe bagfra. Han anvender den altså derfor primært til overlevelsesteknik og har han ikke drukket nok blod vil hans evne til at mestre denne magi også falde.
Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Magisk evne (2): Usynlighed
En dyd som Justin har brugt meget tid på at træne i sin tid som vampyr er usynlighed. Ikke blot for at komme væk fra tilspidset situationer han ikke kan overkomme, men også for lettere kunne nærme sig et bytte bagfra. Justin er ikke god nok til at man ikke ville kunne høre ham når han kommer, men han er dygtig nok til at kunne komme tættere på da han på samme tid går på liste fødder. Justin kan holde sig usynlig ganske længe, men det kræver også stor koncentration fra hans side af.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker
- Viljestærk
- Gode skrive evner
- Vellidt blandt andre
- Charmerende
- Veltalende
- Velovervejende

Svagheder
- Enspænder
- Egenrådig
- Ikke glad for autoriter

Justin er meget egenrådig og vil helst være for sig selv. Justin bryder sig primært om at befinde sig blandt andre hvis det omhandler hans skriblerier som forfatter. Justin elsker det at være alene og bruger kun andre som bytte eller som seksual partner af en eller flere omgange. Justin er typen der har svært ved at tilknytte sig en anden og er mest af alt en enspænder. Justin er desuden veltalende og ikke blot på skrift, men også i sit sprog. Mange kan forveksle Justin med en adels mand hvis man ikke ved at han er en anerkendt forfatter.

Baggrundshistorie

Justin er født ind i en slægt hvor der altid har været prestige og man helst skulle blive til noget stort. Om det var rent kreativt eller ej var ligemeget blot man ville kunne klare sig selv uden at skulle leve af familiens formue. En familie der også har gjort at Justin selv fra hel lille har gået op i at der skal være orden i tingene. Ikke alene når det kommer til hans udseende, men også i forhold til når han skriver. Justin har altid været ham der har gået meget alene selv i sin tid som menneske da han altid har fundet det at skrive mere spændende end det at skulle bruge tid på andre udover for fornøjelsernes skyld som han hurtigt fandt ud af han havde evner til at bruge andre til ved hjælp af sin charme. Da Justin havde rundet de 20 år gik der ikke mange måneder før han blev overfaldet af en vampyr på vej hjem fra en kro der havde fundet ham ganske charmerende og havde ønsket at holde Justin som evigt ung da hun havde fundet ham smuk. Justin brugte da også mange år sammen med denne kvinde inden han valgte at forlade hende. Han vil dog ti en hver tid altid gå tilbage til hende og hun er faktisk den eneste som han nogensinde har været forelsket i og han regner ikke med at det sker igen. Justin der allerede var en forfatterspire som 20 årige har blot udnyttet det at han er vampyr til at kunne udgive en helt del bøger og gerne af forskellige slags.

Familie: Alisha Storm - Mor (R.I.P.)
Oliver Storm - Far (R.I.P.)

Andet

Justin forsøger at være så menneskelig stadig som muligt selvom han godt kan mærke at han mister mere og mere af sit menneskelige jeg da det er så mange år siden han har været menneske

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0