Log ind Opret bruger


Antal posts: 82
Oprettet: 25.07.2018
Status: Aktiv
Skaber: Murizz

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Skovbrynet
Mest aktive emne: Nye eventyr
Fulde navn: Aurelia Larethian
Kaldet: Aurelia
Alder: 114 år
Fødselsdag: 21. December
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: I oplæring som kropige på kroen i Skovfortet
Race: Skovelver
Højde: 176 cm
Vægt: 57 kg
Aurelia er en meget spinkel pige med lyst hår der går til skuldrene. Det er altid sat op i en sildebensfletning og er sat sammen i enden med et grønt bånd. I højre øre har hun 3 øreringe i guld, den forreste er større end den næste, den midterste er større end den bagerste. Hendes hud er lys, men kinderne er let lyserøde. Læberne er let fyldige, kindbenene er markerede og øjnene er smaragdgrønne.
Det er tydeligt at se på hende, at hun ikke er helt voksen. Hendes ansigt er stadig lidt barnligt at se på, selvom hun har klare kvindelige former.

Hverdagstøj: Som hverdagstøj har Aurelia en hvid top på, der ikke dækker maven og kun sidder over skuldrene i nogle tynde stropper. Underdelen er dækket til at nogle hvide shorts og ud over har hun en tynd, næsten gennemsigtig grøn cardigan, der har lange løse ærmer og er lang nok til lige at nå jorden. Hun har normalt ingen sko på da hun nyder at føle jorden under sig.
Til arbejde: Når Aurelia er på kroen til oplæring som kropige, har hun en hvid kjole på der sidder tæt til kroppen ovenfor. Når den når til hofterne hænger den pænt og giver en svajende bevægelse som hun går. Kjolen går til lige under knæene og skoene er et par hvide flade sommersko (Det man normalt ville kalde ballerinasko).


Med sig har Aurelia næsten altid sin hingst, Celtic.

Magisk evne (1): Dyrenes ven.
Aurelia kan kommunikerer med alle slags dyr.

Denne evne er aktiv hele tiden. Hun kan ikke styre hvad hun hører og hvad hun ikke hører.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Magisk evne (2): Healing.
Aurelia kan heale sig selv og andre. På hende selv gælder denne evne over hele kroppen, men skal hun heale andre skal de berøres med hendes håndflader.

Denne evne har hun ikke trænet og kan nogle gange slet ikke heale hverken sig selv eller andre.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6
Eftersom Aurelia er skovelver og stolt af at være det, holder hun hovedet højt og man kan tydeligt mærke at hun ser sig selv af højere rang en andre racer. Til gengæld er hun stadig teenager og det kommer ofte til ustryk i hendes humørsvingninger og barnlige kommentarer. Hun har dog stadig dyb respekt for dem hun udmærket godt ved er af højere rang end hende selv. Det vil sige alle skovelvere der er ældre end hende. Selvfølgelig bliver der også udvist respekt over for andre racer, men den respekt holder kun så længe hun føler at hun får den igen. Det er dog ikke altid hun er lige god til at holde de spydige kommentarer for sig selv og det resulterere ofte i en del vrede udfald.
(I dag ville man nok have givet hende diagnosen ADHD)

Selvom alle andre racer bliver set som værende under hende, er hun alligevel ekstremt nysgerrig på at lære alt om dem. Jo mere hun lærer, jo mere ved hun om hvilke racer hun skal holde sig fra.

Aurelia fremstår som en utrolig sød pige når man møder hende og hun holder sig meget reserveret indtil hun lærer folk at kende. Hun lader til at være mere voksen end hun er i sin fremtoning, men hendes udseende afslører hendes unge alder. Godt nok ser hun mere end færdigudviklet ud, som hun har nogle tydelige kvindelige former, men hendes ansigt er slet ikke så voksent at se på.

Ofte kan man finde hende i skoven, i færd med at føre en samtale med et dyr.

Styrker:
Hukommelse. Hun glemmer sjældent oplysninger hun har fået i fortiden.
Mentalt stærk.
Intelligent, grundet alle de bøger hun har læst og alle de oplysninger hun selv indhenter.

Svagheder:
Hun har svært ved at koncentrere sig om en enkelt ting ad gangen.
Ikke de store færdigheder i kamp, da hun langt fra er færdig med sin træning og aldrig hører efter.
Hun er ikke fysisk stærk.
Aurelia er født og opvokset i Lindeskoven med begge sine forældre og en bror der er 423 år ældre end hende. Han har altid været ekstremt overbeskyttende, hvilket selfølgelig har irriteret hende, da han ofte stoppede hende i at rende alene ud i skovene, men hun fandt som regel altid en vej alligevel.
Udover det har hun en ældre søster hun ikke kender. Søsteren blev kidnappet som baby og Aurelia kender kun hendes navn.

Da hun stadig er meget ung, er hun stadig i gang med at blive oplært i at bruge både bue og sværd, og hun har ikke været koncentreret nok i sin træning til at kunne det helt endnu. Det meste af hendes fritid bliver brugt i skovene, eller det øvre land. Dog er hun kun uden for Elverly når hun kan snige sig ubemærket ud, for at forældrene ikke skal opdage hende. Hvis hun ikke er ude, befinder hun sig på biblioteket for at studerer.

Hun har læst mange bøger om de forskellige kendte racer der findes i landet og har en passion for at lære endnu mere. Engang imellem er hun til at finde på biblioteket, hvor hun genlæser alle de samme bøger hun allerede har læst for at genopfriske sin hukommelse. Det stopper hende dog ikke i at være mere end nysgerrig over for alle, da hun aldrig vil kunne lære alt om alle racer kun via bøger.

Da hun flydte 100, fik hun en hingst ved navn Celtic i gave fra forældrene. Denne hingst har hun næsten altid med sig. Den går frit ved hendes side. Det ville være normalt hvis hun havde valgt at bruge den til transport, men det gør hun sjældent, da hun ser hesten mere som en ven, end et kæledyr.

Både forældre og bror lever stadig og bor i Elverly, men Aurelia er sjældent hjemme da hun har alt for travlt med at udforske alt. Som regel sover hun på skovbunden, udover de få nætter om måneden hvor hun kommer hjem for at tjekke ind. Hun elsker sin familie, men hun er altid blevet opdraget til at man skal kunne klare sig selv, derfor går hun heller ikke meget op i at holde kontakten til nogle af dem.

I dag fokuserer hun på sit arbejde som lærling på kroen i skovfortet. Det er kun inden for de sidste par måneder hun fik lov at komme i lære på kroen, men hun er stadig i gang med at færdiggøre sin træning i sværdkamp og kamp med bue og pil.
Familie: Begge forældre, der stadig lever.
En storebror der bor hos forældrene.
En storesøster hun ikke kender.
Nuværende levested: Elverly.
Alle i familien ejer en ædelsten der er sat i en halskæde. Farven er forskellig fra person til person.
I flere generationer er det blevet sagt at ædelstenene skulle hjælpe dem til at guide dem i retning af hvad de ønskede mest. Hvordan og hvornår det ville ske, var ikke sikkert. Det var heller ikke alle i familien der troede på det og om det passer, er der ingen der ved, da det er ren overtro.

Ædelstenene besidder ingen magiske kræfter. Alle ædelstene der har tilhørt tidligere familiemedlemmer er gemt væk. For hvert nye barn der kommer til verden, bliver en ny halskæde lavet. At overtage en ædelsten fra et tidligere familiemedlem er ikke tilladt (Ifølge deres overtro), da det siges at sjælen opfanges i stenen når de går bort. Farven på stenen afhænger af hvilken måned man er født i.

Fysisk styrke: 3
Våbenfærdigheder: 3
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 3
Intelligens: 6
Kreativitet: 6
Mental udholdenhed: 7
Chakra: 6