DavianDavian
Kroejeer i Skovfortet

Retmæssig God
Race: Skovelver
Alder: 1588

Status: Søger tråde
Godkendt: 21.05.2018
Antal posts: 127
Skaber: Fnuggie

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Davian Falkeblik
Kaldet: Davian
Køn: Mand
Alder: 1588
Fødselsdag: 23/5
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Intet troende
Erhverv: Kroejeer i Skovfortet
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 210 cm
Vægt: 100 kg


Højde: 210 cm
Vægt: 100 kg
Hudfarve: Brunt
Hår: Lysebrunt, skulderlangt
Øjenfarve: Grønne
Kropsbygning: Davian er slank bygget, han er ikke trænet selvom han går og bær på øl tønder og laver ting på kroen.
Påklædning: Han er altid let påklædt forstået at han ikke har tungt tøj på. Det er meget luftigt. Han har altid sin bue og pile på sig eller også har han det lige i nærheden.
Ar, permanente skader: Ingen

Magi

Magisk evne (1): Forvandle sig til et dyr:
Davian kan forvandle sig til et hunde væsen så som en ulv, ræv, diare ulv( Hvilket er meget større end almindelige ulve) det er dog ikke så tit at han bruger sine evne da han som regl har ondt bagefter.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Manipulere med følelser:
Davian kan mærke andre følelser og bliver gerne påvirket af dette. Han mærker det igennem sine hår rundt omkring på kroppen. De begynder og sitre hvilket sender vibrationer rundt hvor han opfanger hvordan humøret er.
Dette sker bare ikke så tit at han vælger og klippe sit hår af.
Når han manipulere med andres følelser gør han set udelukkende ved berøring. Han manipulere på den måde at han kan vælge og sætte andre følelser ind i personen, så som når personen er fuld og ikke vil gå hjem. Kan han indprente en følelse af hjemve. Denne del af hans evne er ikke aktiv hele tiden og han bruger den yderst sjældent. Dog kan det være nødvendigt som kroejer på skovfortet.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

StyrkerKan tale mange race sprog flydende, Ansvarlig, hårdt arbejdende på kroen. Bueskydning
Svagheder: Har svært ved at følge regler i Elverly, bange for at der skal gå brand i kroen, bryder sig ikke ret meget om børn
Drømme/ønsker: At Elverly bliver åben for flere racer
Elsker: Andre racer
Hader: At Elverly er så lukket som det er.

Davian er meget åben for andre racer og ser gerne andre racer få en status der er værd at leve i, især når det gælder Elverly. Han ser gerne at elverly åbner op for flere racer og inkvartere halv elvere hvis de har brug for et skjulested. Eller bare har brug for hjælp. Han er ekstrem god med sin bue og går derfor ofte med sin bue på ryggen eller har den lige i nærheden. Han er meget ansvarlig i sit arbejde som kroejer og prøver altid at finde nye muligheder for at få kroen til at løbe rundt på. Igennem sit arbejde som kroejer har han lært flere race sprog og bruger dem oftest til at tale med kunderne for at de skal føle sig velkommen.
Han har ekstremt svært ved at følge reglerne i Elverly fordi han finder dem for grove og uvenlige.

Baggrundshistorie

Verden stod stille, eller det var sådan det føltes den gang Davian blev født.
Det var en lun aften og natten var næsten lige op over. Det var kun et spørgsmål om tid før natten stod på og elverfolket endnu engang kunne takke guderne for en nyfødt elver, hvilket man ikke så særlig tit.
Vandet var gået og skrig fyldte aften inden den blev fyldt med høje stemmer til at forsvare denne kvinde i råbe anmodninger om hvad der skulle bruges og for at hjælpe kvinden igennem denne svære tid.
Det nyfødte spædbarn havde en stærk og stor stemme hvilket kunne høres på langt afstand.

Som barnet voksede op og blev ældre og ældre fyldte hele hans udvikling om en ting, at træne med en bue for at blive jæger, en jæger der aldrig ville svigte med at ramme sit bytte når pilen først var skudt afsted. En jæger der kunne finde et hvert spor, og finde ud af hvor sit mål var forsvundet hen. En jæger der kunne forsvinde mellem træstammer og kviste for ikke at blive set. Sådan som en rigtig jæger skulle kunne for at brødføde sin familie. En jæger der kunne tjene penge på at sælge det kød han nu engang kunne finde.

Davian var ikke længe om at lærer at skyde med bue og pil, og blev en fremragende jæger, men det var ikke det han brændte for. Det var ikke en jæger han ville blive. Det var noget mere vigtigt, noget der betød noget. Noget han kunne lærer af.

Af en alder af 600 år fandt han et gammelt forladt hus, nu vidste han endelig hvad han skulle. Han ville blive kroejer, lærer en masse sprog af de der kom forbi, eller de andre kroer han kom til. Det var det han ville. Han ville lærer og vide hvad det ville sige at være en rigtig elver og være sin egen lykkesmed. En der kunne klare alt hvad han skulle klare selv.

I en alder af nu 1588, har han haft en kro i flere årtier, og lært mange forskellige sprog takket være hans kro, og det at der kom mange forskellige kro ejere forbi og de forskellige kroer han har været på. Det har ikke altid været nemt at have en kro, men den har overlevet, og Davian har overlevet at være på kroen siden da. Han har holdt sin bueskydning ved lige for at have frisk kød på kroen deraf har han også lært at lave mad, og har nemt ved at snakke med sine kunder.

Familie: Ingen nulevende familie medlemmere
Nuværende levested: Sin kro.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 10
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 0
Intelligens: 5
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat