Log ind Opret bruger


Antal posts: 33
Oprettet: 30.04.2018
Status: Aktiv
Skaber: Rabbit

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Vesterdalene
Mest aktive emne: Gensyn
Fulde navn: Ask Eddassøn
Kaldet: Ask
Alder: 32 år
Fødselsdag: Februar 3
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Bjerggudinden Sol
Erhverv: Sømand
Race: Nordfolk
Højde: 194 cm
Vægt: 108 kg
Ask er en høj, muskuløs mand med ildrødt hår og skæg. Hans øjne er isgrønne og meget klare. Hans hud er lys og tåler ikke så meget sol. Huden er dækket med fregner og store tatoveringer, som han har fået på sine rejser.
Magisk evne (1):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Ask kan på de fleste nok godt virkelig lidt skræmmende, men bag hand til tider hårde ydre gemmer der sig en venlig kæmpe, der sætter stor pris på livets simple glæder som mad, drikke og smukke kvinder (og nogle gange mænd). Hans lunte er ret lang, men hvis han endelig bliver skubbet op i det røde felt, kan han blive meget rasende og voldsom, især hvis han føler at en af hans nære er i fare.

Styrker:
- Nævekamp. En sømand skal kunne slå en proper næve, og dét kan Ask efter mange år på havet.

- Alt hvad der har med sejlads, pejling og navigation at gøre. Han kan altid finde nord, kan bruge stjernerne som kort, og er i det hele taget god til at finde vej i fremmede landskaber.

- Overlevelse. Ask er god til at fiske, jage og generelt overleve uden for civilisationen. Han kommer fra en relativt primitiv landsby, hvor man levede af naturen, og den viden har han taget med sig.

Svagheder:
- Boglighed. Alle former for "højere" lærddom. Ask har aldrig gået i skole, så hans skriftlige og boglige egenskaber er ikke specielt gode.

- Byliv. Ask er ikke specielt god til at navigere i Krystallandets store byer. Han foretrækker at leve i naturen, og de store byer og deres mange mennesker kan godt forvirre ham. Tingene skal helst gå i et roligt tempo, især hvis det er ting, han ikke har forstand på.

- Løgne og manipulation. Ask er ikke godtroende, men i hans verden lyver man ikke. Han kan på ingen måde lide at lyve, og det falder ham heller ikke ind, at andre kunne finde på den slags, så han kan godt være nem at manipulere.
Ask kommer ud af en høvdingeslægt fra det Nordlige Krystalland. Hans landsby lå ved kysten for foden af et bjerg, og Ask brugte det meste af sin opvækst med at sejle og fiske. Bjerget, hans landsby lå for foden af, blev regeret af en sort gudinden ved navn Sol, og Ask voksede derfor også op med at tilbede hende. Allerede fra bansben af havde Ask en stor udlængsel, et stort ønske om at se resten af verden, og selvom hans forældre ikke brød sig om tanken, gav de ham alligevel lov til at sejle ud som 16-årig. Med bjerggudindens velsignelse med i baggagen sejlede Ask ud med et af handelsskibene. Ask oplevede lidt af hvert på sine rejser, og ligesom andre søfolk fik han for vane at blive tatoveret, hver gang de kom til en ny by.

Efter en del år på havet lagde Asks skib til i en lille kystby ikke så langt fra Sarghos. Ask havde aldrig været i Sarghos før, så da han havde tre dages landgang, besluttede han at tage med de handlende til byen for at se sig lidt omkring. Han havde ingen anelse om, at han ikke kom til at vende tilbage til skibet igen. I byen mødte Ask nemlig Kaliyah, som var den smukkeste pige, Ask nogensinde havde set. Han blev så betaget af hende, at han glemte alt om skib og sejlads. Han måtte have hende, hvilket han brugte det næste år på at opnå. Han fik et job i en af byens smedjer, fordi han var en stærk fyr efter så mange år på havet, og han gik med det samme i gang med at forsøge at vinde Kaliyahs hjerte. Det lykkedes til sidst, og da Kaliyah sagde ja til Asks frieri et års tid senere, kunne han ikke blive lykkeligere. Denne lykke sluttede dog brat, da Ask en dag fandt ud af, at Kaliyahs familie var blev slået brutalt ihjel, og Kaliyah selv var forsvundet.

Ask forlod straks arbejde og venner i Sarghos for at lede efter hende, hvilket han har gjort i nogle år nu.
Familie: Mor: Edda Frejasdatter (i live)
Far: Snorri Valborgssøn (i live)
Nuværende levested: Over det hele
Ask har en lille lommekniv, som han ynder at bruge til at snitte små Sol-amuletter i træ og fedtsten. Han giver dem som regel som gaver til folk, han godt kan lide. De indeholder så vidt han ved ingen magiske evner, men han beder altid til sin gudinde Sol om at velsigne dem, inden han giver dem væk.
Fysisk styrke: 9
Våbenfærdigheder: 5
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 10
Taktik: 5
Intelligens: 4
Kreativitet: 4
Mental udholdenhed: 8
Chakra: 0