SayyidaSayyida
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Ørkenelver
Alder: 664

Status: Aktiv
Godkendt: 24.04.2018
Antal posts: 49
Skaber: v0idwitch

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sayyida Moa
Kaldet: Sayyida, Say, Ida,
Køn: Kvinde
Alder: 664
Fødselsdag: 19. april
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Hun tilbeder alle de fire ældre guder
Erhverv: Diplomat
Race: Ørkenelver

Udseende

Højde: 171 cm
Vægt: 60 kg
Hudfarve: En lys mørk, som kaffe med lidt fløde i. Hendes hud nærmest gløder.
Hår: Sort. Det hænger som regel fladt ned, fra en midterskilning.
Øjenfarve: Mørkebrun, der ser faretruende sort ud når hun bliver vred.
Kropsbygning: Spinkel, uden hverken meget fedt eller muskelmasse.

Særlige kendetegn: Hendes læber er store og fyldige, og hendes øjne ser ligeledes ud som om de er en halv størrelse for stor til hendes ansigt.
Beklædning: Sydpå går hun oftest klædt i så lidt tøj som muligt, men så snart hun kommer bare lidt nordpå klæder hun sig i mange flere lag end dem omkring hende. Hun kan stort set ikke tåle kulden og er meget højlydt omkring hvor meget hun hader den. Hendes had er også vist i hendes sure ansigtsudtryk og de mange lag af tøj hun har på.
Hendes tøj er som regel rigt pyntet.

Hun smiler stort set kun, hvis hun har det varmt eller hvis hun har fået nok sød vin til at glemme hvor koldt det er.

Magi

Magisk evne (1): Hvis hun kysser dig bliver din stærkeste evne forstærket med 5 point og din styrke bliver forstærket med 2 point. Hvis du har to lige stærke evner, er det den øverste af dem der bliver forstærket. Er dine to stærkeste evner eksempelvis våbenfærdighed og smidighed, er det våbenfærdighed der bliver forstærket.
Er din stærkeste evne styrke, bliver denne evne forstærket 5 point, og din næststærkeste evne styrket 2 point.

Dette kræver et kys for at blive aktiveret og forbliver aktiveret indtil hun kysser en ny, men for hver 2. dag falder virkningen med én. Dvs. at en karakter med 10 i styrke og 9 i våbenfærdigheder får 15 i styrke og 11 i våbenfærdigheder efter at have kysset hende og efter to dage falder det til 14 og 10, efter to yderligere dage falder det til 13 og 9. Efter seks dage i alt er det 12 og 9, efter otte dage i alt er det 11 og 9 og efter ti dage er det igen tilbage på karakterens normale 10 og 9.

Kysser hun en ny, forsvinder virkningen som sagt ligeledes.
Det er ligegyldigt om man tager kysset fra hende eller får det givet, hun kontrollerer ikke selv hvorvidt hun vil give det eller ej, da det er en passiv evne. Kysset skal gives læber mod læber og virker derfor heller ikke på hende selv, medmindre hun kysser én der er immun. Dette er hun dog ikke selv klar over endnu, da hun aldrig har prøvet det.
Kysser hun én med en mental udholdenhed over 8, bliver deres stærkeste færdighed kun påvirket med +4 og deres næststærkeste kun med +1.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Hvis nogen rører hende, kan hun se, hvor det de leder allermest efter, befinder sig. Det udformer sig som et syn af genstanden, personen eller stedet de leder efter og en præcis viden om, hvor det er henne, samt retningen det er i. Så er det f.eks. en kam, der ligger på et bord i et hus i en lille landsby i Medanien, kan hun fortælle dem at det ligger på et bord i et hus, samt navnet på landsbyen, og selv hvis hun ikke kender landsbyen, ved hun instinktivt hvilken retning den er i.
Det kan ikke ses på hende at hun har denne evne og den aktiveres også, når hun bliver kysset.
På grund af denne evne bryder hun sig ikke om at være i store mængder af folk, fordi hun så konstant får syn af det de leder efter.
Hun har vænnet sig til det og er derfor ikke synderligt påvirket af det, når det er en enkelt person af gangen, eller hvis hun ved at berøringen kommer, men hvis hun konstant bliver rørt ved får hun en heftig migræne, der som stort set det eneste kan bringe hende til gråd.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Sayyida virker ved første indtryk som en kold kælling, og meget af tiden er hun det også. Selv med selskab hun gerne vil have, spiller hun kostbar, og selv med venner hun holder af er hun hudløst ærlig på punkter hvor hun ikke behøver være det. Hun tror at hun gør det af god mening, for eksempel for at stoppe at de bliver sløsede i deres job eller med deres udseende, men det meste af tiden sårer hun bare folk uden at vide eller ville det.

Hun elsker også at sladre. Dér trækker hun dog stregen og sladrer ikke om sine venner, men hun sladrer gerne både med sine venner og med fremmede om alle andre, og hun ser det også som en del af sit job, for at få de nyeste input fra omverdenen og fra byen hun selv bor i.
Hun er ekstremt loyal overfor sin familie og tror fuldstændig på at de er det samme overfor hende.


I sit arbejde som diplomat er hun det stik modsatte af, hvad hun er privat. I sit job er hun social, venlig, høfligheden selv, hjælpsom ud over alle grænser, og ekstremt professionel. Hendes attitude og ansigtsmimik ændrer sig drastisk, og pludselig er selv hendes kropssprog også indbydende, selvom hun inderst inde hader at blive rørt ved.

Styrker:
- Har en masse forbindelser over hele landet pga. sit arbejde
- Har trænet sin mentale udholdenhed, så hun lettere kan leve med sine passive evner
- Underholder uden tøven forsamlinger med enten en dans eller sang. Hun er selvsikker ved forsamlinger og ved sine evner, og hun fremviser dem gerne

Svagheder:
- I store forsamlinger får hun hurtigt migræne, hvis der er for mange der rører hende, fordi hendes mentale styrke endnu ikke er stærk nok til at kunne håndtere så mange indtryk
- Resting bitch face. Hvis hun bliver caught off guard ser hun altid sur ud, og det sætter en kæp i hjulet på hendes arbejde, hvis hun skal gøre et godt indtryk
- Hendes passive evne gør hende til et offer for folk der vil udnytte dem

Baggrundshistorie

Sayyida blev født ind i en fin familie i Thal'Elor, hvor hun fik en god uddannelse, under en skrap opdragelse. Det skete engang imellem at hun blev slået for ikke at opføre sig pænt (noget der ikke kom naturligt til hende), men den dag i dag vil hun fortælle dig, at det er naturligt, at alle forældre gør det, og at det ikke ødelægger et barn på nogen måde, men kun er med til at opdrage det bedre.

Hendes tætteste familie var hendes bedstemor, mest fordi hendes forældre havde travlt med hver deres arbejde. Hendes far var også diplomat og var sjældent hjemme, og han er yderst tilfreds med at Sayyida har fulgt i hans fodspor, for som han ser det, må det betyde at han har gjort et godt stykke arbejde med hende.
Sayyidas bedstemor har altid fortalte hende: "En dag vil en mand give dig en appelsin og du vil forelske dig i ham." Sayyida har derfor aldrig taget imod appelsiner, men altid betalt for dem. I det hele taget var hendes bedstemor meget overtroisk og Sayyida er blevet det samme.

Hendes gode uddannelse og forbindelser (især igennem sin far), ledte til et godt job, også selvom hun ikke var god til det sociale udenfor sit job. Det viste sig dog hurtigt at så snart det var noget hun var nødt til at gøre, blev hun langt bedre til de sociale opgaver.

Sayyida har siden sin barndom opøvet sin mentale udholdenhed, for at prøve at afværge de syner hun får når hun bliver berørt.

Nu håndterer hun diplomatiske missioner, ikke kun for ørkenelverne, men primært for dem. Hun har været med til at etablere de fleste af deres nuværende handelsaftaler, og rejser meget i den forbindelse. Til tider bliver hun også hyret til diplomatiske opgaver af handelsmænd i Balzera, der gerne vil have nye kontakter, eller lignende, især når det drejer sig om hendes speciale; slaver. Hun har ikke selv nogen, men er heller ikke imod konceptet, til dels fordi hun har tjent så mange krystaller på at være med til at sælge dem til familier, der uden hendes diplomatiske indblanden ville have været imod brugen af slaver.

Familie:
Mor: levende, diplomathustru
Far: levende, diplomat
Bedstemor: levende
Bedstefar: afdød
Nuværende levested: Thal'Elor, men rejser meget omkring

Andet

Sayyida er meget overtroisk og tror på alt, der er af gamle ordsprog, myter og spøgelser. Hun sørger derfor også for altid at respektere de døde og deres gravsteder.

Hun holder meget af at danse og synge, og har brugt mange timer på begge dele.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 3
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 7


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat