LykkeLykke
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Dæmon
Alder: 2986

Status: Aktiv
Godkendt: 13.04.2018
Antal posts: 209
Skaber: Karen

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lykke Lydian Louche
Kaldet: Lykke, Louche
Køn: Kvinde
Alder: 2986
Fødselsdag: 13/4
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Zaladin
Erhverv: Mørkets Ridder
Nuværende levested: Kzar Mora, selvom hun også bevæger sig udenfor området.
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 70 kg


Det første man lægger mærke til ved Lykke er nok hendes stærkt dæmoniske udseende. Det næste er nok de pupilløse, hvide øjne. Disse sidder i et blegt, men ellers harmonisk ansigt. Læberne er ikke super fyldige, og kindbenene er en anelse høje. Dette sammen med den lettere spidse hage og de spidse ører kunne godt give hende et elverlignende udseende, hvis det da altså ikke var for hornene, der springer ud fra toppen af panden. Disse er helt hvide og svajer bagud, hvor de bølger let, inden de ender i en spids. De blander sig nemt med det hvide hår, der når hende til ca. midt på nakken bagtil. Det er en anelse kortere foran, og pandehåret er ofte svajet til den ene side for ikke at falde ned i øjnene. Kigger man nedad vil man se pæne, kvindelige former, hvor det dog er tydeligt, at Lykke er til den smidige side. Musklerne er ganske vist markerede, men hun ser som sådan ikke muskuløs ud. Hun er stærkere, end hun ser ud til, men det er mest på grund af hendes dæmoniske gener. Længere nede finder man så et par hove i stedet for fødder. Disse er ofte bare (med mindre man da tæller hestesko), for det ville ikke være ret praktisk med støvler e. lign.
På ryggen sidder et par mørkegrønne, næsten sorte vinger (de ligner sort med et grønt skær, hvis ikke lyset står direkte på). Disse har et imponerende vingefang på 9 meter, når de er fuldt spredt ud. De har hver en klo på toppen, hvor de nærmest slutter i en trekant. Hun kan gemme dem i ryggen, men oftest er de foldet, og 'hænger' på skuldrene, så det egentlig bare ligner en kappe. Vingerne har ikke fjer og minder mest om læder.
Ved halebenet stikker en hale på ca. to meter ud. Denne har samme blege hudfarve som resten af hendes krop. Denne er ca. fem cm. i diameter det meste af længden, men ved enden bliver den mindre, indtil den slutter i en naturlig spids. Den har næsten samme skeletstruktur som en slange, og den er derfor meget smidig, og kan 'rulles sammen', så man ikke kan se den under vingerne. Den kan også fungere som balancestang, men den besidder også den samme styrke som hendes andre lemmer, så den kan også sagtens bruges offensivt.

Lykkes tøj ser ofte ud til at være af det lidt finere, selvom det samtidig er tydeligt, at der er tænkt over praksis. Hun kan godt have stof hængende løst, men det er ofte steder, hvor det ikke kommer i vejen. Hun har tit en hætte over hovedet, når hun er uden for Kzar Mora.
Det kan ses i hendes holdning, at hun føler sig hævet over de fleste andre væsner.
Ved højre side har hun et sværd hængende, men det er kun til pynt. Hun ville nok kunne finde ud af at stikke et hjælpeløst offer ned med det, men hun ville på ingen måde ane, hvordan man bruger det i en reel kampsituation.
Ligeledes har hun også en rustning fra mørkets hær, men denne hænger oftest på en mannequin i hendes hjem, da hun ynder at holde sig let.

- Hun er i stand til at gendanne sin krop, hvis denne bliver uskadeliggjort. Dette vil tage ca. to måneder.
- Hun er venstrehåndet.
- Af nævneværdige ar er et, der går fra lige under nakken og ned til lænden lettere skråt men stadig i mellem skulderbladene. Herudover har hun et på højre side af ansigtet, der går fra lige over øjenbrynet og ned til omkring kindbenet. Dette holder hun oftest skjult med pandehåret.
- Hun har ingen piercinger eller tatoveringer.

Magi

Magisk evne (1): Kommando: Lykke er i stand til ved øjenkontakt at give et andet individ en ordre. Denne ordre kan modstås ved høj mental udholdenhed. Lykke er i stand til at give et væsen én ordre i hele dets levetid, selv hvis dette skulle dø og genopstå. Dvs. at hun ikke kan give en ny ordre til et væsen, hun i forvejen har givet en ordre til, nogensinde igen. Ordren kan sættes til ikke at aktivere før bestemte kriterier bliver mødt. F. eks. "når månen er fuld, løber du rundt og siger som en ugle." I dette tilfælde vil individet have mulighed for både at modstå ordren når den bliver givet, og når den træder i kraft. Dette gælder også, hvis ordren træder i kraft mere end en gang f. eks. ved "du må aldrig barbere dig igen."
Ved ubestemte tider som f. eks. "tal sandt" vil varigheden være ca. 10 minutter.
Lykke kan påvirke flere personer ad gangen, men dette kræver, at alle kigger hende i øjnene på samme tid.
Personen har ingen hukommelse om, hvad der er sket under ordren.
Individet skal kunne se og høre. Hvis de er blinde, kan de ikke blive påvirket af evnen, og hvis de er døve, kan de ikke høre ordren.
Lykke kan ikke påvirke andre dæmoner med denne evne.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Metalliske skæl: Lykke er i stand til at ændre strukturen på sin hud; Hun kan øge hårdheden gevaldigt. Når dette sker 'vokser' sorte skæl på den del af kroppen, hun bruger den på. Disse har et metallignende skær i lyset. Det er ikke så hårdt som stål, men det giver hende alligevel en rimelig god modstandsdygtighed overfor metalvåben. Hårde slag, og mange slag mod det samme sted vil dog kunne bryde igennem og skade hende. Hun kan bruge det over hele kroppen på en gang, men hun kan også dele det op i 'segmenter': Fra albuen til og med hånden. Hele skulderen og ned til og med albuen. Fra hoften og ned til knæet. Fra oversiden af knæet til og med foden. Bryst og øvre del af ryggen. Maven og lænden. Fra starten af halsen til og med toppen af hovedet. Til sidst kan hun dække vinger og halen individuelt. Fordi det er hendes hud, der ændrer sig, kan hun ikke dække åbningen til munden, men hun kan dække sine læber. Ligeledes kan hun heller ikke dække sine næsebor eller øjne.
Skællene på hænderne strækker sig også til at give hende kløer. Disse er skarpe, men de kan på ingen måde skære igennem andre metaller.
Fordi halen har en naturlig spids, kan denne også ende med at blive et truende våben.
Evnen påvirker ikke hendes kropsvægt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol
Magisk evne (3): Skyggehealing: Lykke kan takket være sin amulet fra mørkets hær samle skygger i sine hænder og lindre sår og skader med dem. Små rifter, blå mærker o. lign. tager ikke ret lang tid, men større skader kan tage op til flere timer at hele. Hun kan ikke gengro lemmer med denne evne. Ar der kommer efter disse helede sår er sorte og nærmest skyggelignende.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

- God til nærkamp uden våben.
- Loyal.
- Fysisk stærk.
- Narcissist.
- Ingen anelse om hvilken vej et våben skal vende.
- Humorforladt.

Lykke kan godt virke som en splittet person; På den ene side er hun hudløst loyal overfor alle overordnede i mørkets hær, og på den anden side er hun sig selv så nærmest, som hun kan komme. Hun har lidt til overs for andre racer, og hun mener ganske tydeligt, at hun er langt bedre end alle andre. Lykke forventer at være i centrum, og hun kan ødelægge en hel fest, hvis det ikke er tilfældet. Hun har derfor heller ingen kvaler med at slå ihjel, og hun er faktisk ret god til det, hvis hun selv skulle sige det.

Bliver facaden droppet, og vinder man hendes respekt, er hun på den anden side den mest loyale person, man støder på. Hun ville gå gennem helvedes ild og tilbage igen for et andet individ, hvis hun mener, at dette fortjener det. Denne respekt er også at se i hendes loyalitet til mørkets hær, og her er hun bestemt ikke arrogant (overfor overordnede i hvert tilfælde). Hun stræber tydeligt efter at komme højere i hierarkiet. Spørger man hende, burde hun have været slået til ridder for længe siden, og hun stræber åbenlyst efter titlen.

Baggrundshistorie

Det ville være synd at sige, at Lykke er født ind i en kærlig familie. Som så mange andre kom hun til verden for at styrke dæmonerne og intet andet, så allerede fra en tidlig alder lærte hun ikke at være afhængig af nogle og altid stræbe efter at nå det højeste. Hun lærte også ret hurtigt, at dæmoner er bedre end alle andre væsner (i følge forældrene), så Lykke fik hurtigt indtryk af, at hun var bedre end alle andre. Selv andre dæmoner fordi hendes forældre gav hende indtryk af, at hun burde være bedre. Hun blev dog hurtigt sat på plads af andre dæmoner, men dette fik hende kun til at stræbe efter at være nummer et endnu mere, og allerede inden hun var voksen, havde hun erobret titlen som den stærkeste i klanen. Hun brugte herefter mange år på at træne. Hun begyndte med sin magi og mentale udholdenhed, og hun fortsatte så med kampsport, da det var lykkedes hende at udvikle en evne, der kunne gøre brug af dette. Langsomt begyndte hun også at blive mere udholdende.
Drømmen var at blive den stærkeste dæmon og herske over hele riget. Det skulle dog vise sig ikke at blive så nemt, for mennesker havde fundet ud af, at dæmonerne var en trussel, og dørene til Kzar Mora blev lukket.

Der skulle gå ca. 2000 år, inden dørene blev åbnet igen. Tiden havde været aldeles forfærdelig. Magtkampe havde forvandlet dæmonerne til en skygge af, hvad de var. Hvordan det var lykkedes Lykke at holde sig i live, kunne hun ikke selv svare på. Måske dels at hun havde fået en gruppe dæmoner til at holde sammen, dels at de så vidt muligt prøvede at holde sig ude af magtkampene. Hun havde aldrig brudt sig om indbyrdes kampe, og nu hvor de ikke havde nogle steder at tage hen, skete det desværre alt for ofte. Det var bestemt ikke et kønt syn at se en dæmon i åndeform blive tilintetgjort.

Antallet af dæmoner var faretruende småt nu, så da en kvinde ved navn Ethelihn kom for at samle tilhængere til mørkets hær, så Lykke muligheden for at dæmonerne kunne komme tilbage til magten, så hun sluttede sig til.
Da portene åbnede, opstod der dog hurtigt et nyt problem. Dæmonerne fra Kzar Dûn angreb, og Lykke var med til at slå disse tilbage. Dette kostede dog mørkets hær mange tab, og det var her, Lykke modtog sine karakteristiske ar.
Hun er nu kriger for mørkets hær på tredje år, og hun arbejder stadig med ildhu for at de skal kunne overtage riget.

Familie: Far: Gabriel Lydian Louche - levende - opholdssted ukendt
Mor: Laila Lydian Louche - levende - opholdssted ukendt

Andet

Dragen:

Navn: Naela

Køn: Hunkøn

Udseende: Naela er mest sort, men de næsten gennemsigtige vinger ser for det meste blå ud, når hun er i lyset. Hun er ikke så muskuløst bygget som så mange andre drager, og hun kan godt se en anelse pjevset ud ved siden af andre drager. Dette skal man dog ikke tage fejl af, da de lange kløer er ganske farlige, og hun besidder stadig en rimelig stor styrke.

Temperament: Kold og velovervejende, men stærk temperamentsfuld. Med andre ord ligner hun Lykke temmelig meget, hvilket også er grunden til, at disse to har formet et venskab. Naela er dog stærkt territorial, og man skal ikke ønske sig at trænge ind uanmeldt.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat