Sol

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 07.04.2018

Antal posts: 122

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Solbjørk Chaia
Kaldet: Sol, Den Sorte Død
Køn: Kvinde
Alder: 2854
Fødselsdag: 8/3
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Ingen
Erhverv: Sjælehyrde
Nuværende levested: Omrejsende - Et isoleret bjergsamfundet højt mod nord i Krystalbjergene
Race: Blandingsrace - Menneske og Dæmon

Udseende

Højde: 196 cm
Vægt: 78 kg
Solbjørk, også kaldet Sol, er en meget høj, meget tynd og meget mørk kvinde, båden indeni og udenpå. Hendes hår er kulsort og meget, meget kort, og hendes øjne er store og brune. Hendes hud er mørk og uden ar, smykker eller tatoveringer. Eller det vil sige, hun har ét ar, der strækker sig hen over hendes mave, som en smilende mund under hendes navle. Dette ar stammer fra et kejsersnit, hun tvang en helbreder til at udføre på sig (se "baggrundshistorie" for at få mere at vide).

Pga. hendes opholdssted klæder Sol sig for det meste i store pelse. Hun holder sig som regel til sorte og hvide pelse, men hun holder af at være nøgen, når hun er indenfor i varmen. Ligesom sin mor går Sol for det meste på bare fødder, også selvom det er koldt.

Sol besidder ligesom sin mor en stor styrke, men det kan ikke ses på hende. Hendes krop er tonet og let muskuløs at se på, men den gemmer på en unaturlig stor råstyrke.

Magi

Magisk evne (1): Sjælehyrde:
Ligesom sin mor, Liv, ser Sol det som sin primære opgave at indsamle og indhente sjæle fra de døde og døende. Hun er i stand til at sætte sjælen fri fra kroppen og sende den videre til Dødsriget, men kan ikke gemme eller lagre den. Så snart hun slipper, forsvinder sjælen og den ejer dør. Hun behersker sin evne totalt, men skal dog være fysisk til stede, før hun kan frisætte sjælen. Hun kan således ikke frisætte sjæle på personer udenfor hendes nærhed. Hvis sjælen sidder i et levende væsen, skal Sol have øjenkontakt, og holde den i et stykke tid, mens hun fjerner sjælen. At fjerne en sjæl kræver opmærksomhed og koncentration; hvis den bare bliver flået ud af kroppen, kan den let gå i stykker. Derfor kan Sol heller ikke bruge denne evne som et angreb, da det er for tidskrævende. Derudover kan man også modsætte sig en fjernelse, hvis man har en høj fysisk udholdenhed og i øvrigt er ved godt helbred, osv.

Sol kan bruge en del af denne evne som angreb/forsvar ved at tage om en persons sjæl og hive i den eller klemme om den. Dette forårsager en ekstremt ubehagelig følelse hos personen, der ejer sjælen. Hiver hun i den, vil det føles, som om ens krop forsøger at vende vrangen ud på sig selv, og hvis hun klemmer om den, føles det, som om man bliver kvalt indenfra. I modsætning til sin mor, har Sol intet problem med vold - faktisk nyder hun det - og derfor gør hun flittigt brug af denne del af sin evne.

Endelig, kan Sol mærke på en sjæl for at lære ting om ejeren, som f.eks. deres race, køn, alder, osv. Hun kan fornemme sjæle i sin nærhed, hvis hun koncentrerer sig, men hun skal aktivt "lede" efter sjæle for at det virker. Det vil sige, at denne evne ikke kan bruges til at forhindre snigangreb, med mindre hun forventer det.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Livsdræning:
En evne, der beslægtet med hendes anden evne, men denne er betydeligt mere ondsindet. Sol kan ved håndspålæggelse suge livsenergien ud af alle levende væsner. Det kræver dog direkte øjenkontakt (hvis hun forsøger at gøre det på en sovende person, bliver hun nødt til at koncentrere sig så meget, at det ikke kan betale sig), og hun skal have fysisk kontakt med sit offer i mindst 15 sekunders tid.

Hun kan bruge evnen på flere niveauer: Får hun kun kort fat i sit offer, vil vedkommende føle sig en smule mat i koderne og måske lidt svimmel. Hvis hun kun bruger evnen mildt, vil hendes offer føle sig træt og udmattet. Hvis hun bruger evnen kraftigt, kan hun lamme sit offer, så de ikke kan røre sig, før deres energi langsomt kommer tilbage (har ofret en høj chakra, vil energien komme hurtigere tilbage). Hvis hun bruger evnen for fuld skrue, kan hun dræne alt livsenergi fra sit offer (det tager sig mindst ét minut) og kun efterlade et indtørret lig. Hun kan ikke overtage evner eller noget i den stil, men hun føler sig høj og ekstatisk, når hun har suget kraften fra et andet væsen. Jo mere magtfuldt dette væsen er, jo vildere bliver hendes ekstase.

Sol bruger også denne evne flittigt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Hvor Sols mor har et morkompleks, har Sol nok lidt af et gudkompleks. Hun ser slet og ret sig selv som en gud, hvilket hun på sin vis også er, der hvor hun bor nu. Hun har nedlagt et stramt og ufravigeligt moralkodeks for sig selv og sine "undersåtter", og hun forventer, at alle følger dette kodeks, med mindre de ønsker at blive straffet hårdt. Sol straffer kun, når det er nødvendigt, men til gengæld nyder hun det virkelig, og det sker ofte, at hun bliver opstemt af at udføre en straf.

Sol er ekstremt principfast, og hun viger uendelig sjældent fra sine principper. De fleste vil nok opfatte hende som ondskabsfuld, fordi hun nyder at straffe sine undersåtter så meget, som hun gør, men hun opfatter sig selv som en fattet og hård, men retfærdig gud.

For det meste er hun meget alvorlig og rolig. Der skal en del til at gøre hende rasende, men når hun bliver rasende, så bliver hun også tordnende.

Sol er sadist og dominerende. Det vil sige, at hun nyder at påføre andre smerte, både i en platonisk situation og en seksuel situation. I den sidstenævnte gør hun dog ikke mere skade end ofret kan tåle. I ikke-seksuelle situationer, skader Sol kun som en udmålt straf. Som gud i det lille samfund, hun styrer, har hun et harem, der består af både mænd og kvinder. De fleste er der frivilligt. Sol er polyamorøs, hvilket betyder, at hun elsker flere personer på én gang. Hun elsker helt bogstaveligt alle i sit harem, og hun lever i kærlige, strenge og på ingen måde jævnbyrdige forhold med dem alle. De er ikke i tvivl om, hvem der er guden, og da Sol har arvet sin mors seksuelle appetit, så får hendes mager sjældent et roligt øjeblik. Hun styrer forholdet og hele samfundet med en jernnæve.

Styrker/talenter:
Intellekt
Sol er lynhurtig til at analysere en situation, og hendes hukommelse er god. Hun læser meget og husker det, hun læser.
Styrke og nærkamp
Sol har brugt rigtig meget tid på at træne nærkamp. Takket være sin evne til at suge kraften ud af sin modstander, behøver Sol ikke meget mere end én enkelt håndspålæggelse til at vinde en kamp.
Kontrol og overblik
Sol har som regel altid overblikket og derved kontrollen i enhver situation. Hun er god til at holde hovedet koldt, selv i pressede situationer.

Svagheder:
Undertrykkelse
Sol undertrykker meget af sin vrede og sine værste lyster, men engang i mellem bryder det hele ud i lys lue, og hun bliver nødt til at rejse væk et stykke tid for at få afløb. I denne periode er hun ikke logisk tænkende, og kan derfor være nemmere at manipulere og overraske, hvis man ellers tør komme tæt nok på.
Kreativ tænkning
Sol er et meget logisk tænkende væsen, ligesom sin bror, Sakse. Dette betyder, at hun ikke er specielt god til at improvisere hurtigt. Hun kan godt håndtere uventede situationer, men det tager hende noget tid at gennemskue, hvad slagplanen skal være.
Våbenkamp
Sol er dårlig til kamp med våben af enhver art. Hun bærer hverken sværd, bue eller kniv, for hun dur ikke til at bruge dem alligevel.
Utålmodighed
Sol kan godt være utålmodig og irritable, hvis tingene ikke går hurtigt nok. Hun spring sjældent ud i noget, uden at have gennemanalyseret det hele først, men til gengæld arbejder hun hurtigt og effektivt.
Magi
Sol har intet værn mod magiske angreb, især hvis de ikke er nærangreb, andet end det faktum, at hun er en gammel og meget magtfuld halvdæmon. Der skal altså mere end et halvhjertet eller uerfarent angreb til at skade hende.

Baggrundshistorie

I modsætningen til mange af Sols andre søskende, der har fået småsøskende, mens de stadig boede hos Liv, så voksede hun op helt alene. Hendes mor lærte hende evnen som sjælehyrde, og Sol kunne med det samme lide arbejdet, men ikke fordi hun ønskede at lege mor overfor andre levende væsner, men fordi hun nød at tage deres sjæle fra dem. Når Liv ikke var med hende, begyndte den unge Sol at rive sjælen fra folk, inden de dør. Den modstand, hun kunne mærke, mådes sjælen sprællede på mellem hendes fingre, mens hun langsomt men sikkert trak sjælen ud af kroppen, udfyldte en dyb følelse af tilfredshed hos hende. Hvor hun havde fået det fra, vidste hun ikke, men siden det ikke kom fra hendes mor, måtte det komme fra hendes far. Det eneste Sol ved om ham var, at han var en dæmon.

Liv vidste ikke noget om den nydelse, Sol følte ved arbejdet, og da Sol en dag besluttede, at nu var hun klar til at rejse rundt alene, lod Liv hende rejse uden andet end to våde kys på hver kind.

Det første Sol gjorde var at rejse ud for at finde sin far. Hun rejste rundt i nogle hundrede år og fulgte ethvert spor, men det lykkedes hende ikke at finde ham. Fordi hun arbejdede, mens hun rejste, fik Sol masser af mulighed for at øve sig og danne egne erfaringer. Hun udviklede blandet andet en helt ny evne, inspireret af sjælehyrdeevnen, nemlig at hun lærte sig selv at suge livekraften ud af levende væsner. Hun opdagede, at hvis hun gjorde dette, ville hun opleve en vidunderlig følelse af ekstase, der kunne vare i flere timer bagefter. Det tog ikke lang tid, før hun udviklet evnen så meget, at hun kunne udføre den blot ved en simpel håndspålæggelse på sit offer.

Jo bedre hun blev til at kontrollere sine evner, jo mere følte hun sig som en gud, der bogstaveligt talt holdt folks liv i sine hænder. Hun fik efterhånden store ideer om, at hun skulle overtage verden som en levende gud, men alle disse drømme stoppede brat en dag.

Sol havde hele sit liv levet i tilfældigt cølibat. Hun havde været så optaget af sit arbejde, at tanken om sex og kærlighed slet ikke strejfede hendes hjerne. Det blev der dog lavet om på ved et tilfælde (den historie er for uartig til at blive skrevet her, men den kan sendes, hvis man skriver en PM x)). En dag fandt Sol ud af, at hun var gravid. Det var ikke gået op for hende, at sex med hankønsvæsner kan lede børn med sig, og Sol var på ingen måde glad. Faktisk var hun så lidt glad for det, at hun tvang en helbreder at skære barnet ud af hende. Dette skete dog først, da Sol mente, at barnet kunne leve af sig selv. Barnet blev efterladt ved et børnehjem, og Sol rejste videre. Hun svor, at hun aldrig ville have samleje med en mand, og det er et løfte, hun har holdt ved, ihvertfald til dels.

Efter denne oplevelse, besluttede Sol sig for at slå sig ned et sted. Hun var træt af verden og af de mange væsner, der levede i den. Derfor rejste hun nordpå, så nordpå som hun kunne komme, helt op i nærheden af Isfjorden. Her fandt hun et samfund af bjergfolk, der talte knap 500 mennesker, spredt ud mellem en klynge små bjerglandsbyer i bjergene. Der gik ikke lang tid, før Sol havde fået etableret sig som en gud i deres samfund.

De byggede hende en smuk bolig, hugget direkte ind i en bjergside, og indordnede sig under hendes strenge kodeks. Det er her, Sol opholder sig nu, og hvor hun har boet de sidste 2000 år.

Hendes undersåtter ofrer til hende en gang om ugen og giver hende ellert alt, hvad hun beder om. De tror, hun er en dødsgud, der er kommet på jorden for at lede dem. Ved hjælp af sin intelligens har Sol faktisk hjulpet landsbyerne til at blomstre i det strenge klima, og derfor er hun en frygtet, men højt elsket gud. Hun har droppet alle planer om at overtage verden, for hun har det strålende, hvor hun er nu.

Engang mellem rejser hun ud, hvis hun har brug for at afreagere (den slags vil hun ikke byde sige undersåtter). Hun rejser væk fra det samfund, hun bor i, og til andre småsamfund i Nordlandet. Hun vælger som regel kun ét hus eller hytte at besøge, men til gengæld er resultatet af hendes besøg, at hun har fået tilnavnet Den Sorte Død rundt omkring. Når hun vender hjem til sit bjergsamfund, er hun lidt mildere i et par uger, indtil hendes normale tilstand af alvor og strenghed kommer igen.

Familie: Mor: Liv Chaia (engel)
Far: ??? (dæmon)
Søskende: Sakse (lillebror), Falk (lillesøster), Hayley (lillesøster), Melissa (lillesøster), Castien (lillebror), Dag og Nat (lillesøster og -bror), samt så mange andre, at de umuligt kan nævnes her.

Andet

Sol har mange mager, men hun har tre yndlings:



Sol har en trofast følgesvend, en gigantisk sort ulv, hun kalder Balder. Den følger Sol overalt, og hun bruger den til at ride på, når hun rejser.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten
Lige nu: 1 | I dag: 3