AliciaAlicia
Lysets Kriger

Kaotisk God
Race: Engel
Alder: 78

Status: Søger tråde
Godkendt: 27.03.2018
Antal posts: 346
Skaber: Karanu

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Alicia Minarko
Kaldet: Ali, Alice, Alicia
Køn: Kvinde
Alder: 78
Fødselsdag: 23/2
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Aladrios og Isari
Erhverv: Lysets Kriger
Race: Engel
Uddybende om race: Menneske-elementalblanding. Alicia har mest menneskeligninende træk, men den røde hårfarve og de glødende, orange øjne afslører den anden side af hendes oprindelse.

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 70 kg
Generelt udseende:
Alicia skiller sig en anelse ud, fordi hun er lidt over gennemsnitshøjden. Det og så det faktum at hendes øjne er orange og glødende på det punkt, hvor de lyser i mørke har før fået folk til at sende hende mærkelige blikke. Udover dette har hun dog menneskeligt udseende. Udseende mæssig ligner hun en i midten af tyverne.
Det ildrøde hår når hende til lænden. Pandehåret er ofte sat op i en hestehale-stil med resten af håret hængende løst.
Neglene er velholdte, men de bærer stadig præg af fysisk stress. De bliver generelt ikke ret lange, fordi de knækker.
Hun er atletisk af bygning med normale former. Der er intet, der er ude af proportioner med hinanden, men man kan sagtens finde andre med langt bedre former end hende selv. Hudfarven er lys med et hint af solbrunt i. Ansigtet er præget af en del fregner.
Hendes tøjstil bærer præg af, at hun er praktisk af sind. Der er intet, der hænger unødig løst, men det sidder heller ikke så stramt, at hun slet ikke kan bevæge sig. Det ender ofte ud i, at hun klæder sig i et par lettere stramtsiddende bukser. En trøje hvor ærmerne sidder stramt fra albuen og ned ad underarmen. Støvlerne er langskaftede og lavet i slidstærkt læder. Ved siden af dette har hun et
Hendes ryg er prydet med en tatovering af en føniks.

Ar e. lign.: Alicia har fire synlige streger igennem sine fregner på den højre side af ansigtet. Det ligner som sådan ikke et ar, men der hvor stregerne er, er der ingen fregner. Det kan næsten se ud som om, de er blevet fjernet ved hjælp af magi. Over brystet og ned over maven har hun ligeledes fire streger, der dog ligner udhviskede ar. Disse slutter lige under navlen, og lidt længere nede er et cirkulært også lettere udhvisket ar. Hun har en plet på hver side af halsen, der passer med, hvor pulsåren sidder, hvor hun aldrig bliver rigtig solbrun, så om sommeren træder disse tydeligt frem.Jo stærkere magi hun bruger, desto mere skifter hendes udseende mod et elemental. I starten vil det kun være pupillerne i hendes øjne, der forsvinder og begynder at lyse kraftigt gult, men ved fuld kraft vil hun ligne et ildelemental fuldstændig. Hendes hud begynder at gløde, og hendes hår ender med at ligne ild.Alicia har efter sin genopstandelse fået et par store englevinger. De er hovedsageligt ildrøde, men spidserne er mere gule i det, og de minder mest af alt om en føniks' vinger. Hun kan godt trække dem ind i ryggen, men hun er endnu ikke vant til det, og det kan godt volde hende en del besvær, og det tager en god del tid både at få dem ind og ud af ryggen.

Magi

Magisk evne (1): Ildelement: Alicia er i stand til at fremmane ild og til en vis grad i stand til at manipulere allerede eksisterende flammer. Hendes egne flammer er mere hvide og gyldne. Dette bliver sværere, jo større flammerne er. En skovbrand f. eks. vil hun ikke være i stand til at gøre noget ved. Denne evne er tæt knyttet til hendes temperament; jo vredere hun er, desto mere kraft kan hun mønstre. Efter sin genopstandelse har hun fået imponerende kontrol over denne evne på alle tidspunkter.
Denne evne gør hende også i stand til at regulere sin kropstemperatur over normalen. Hun kan ikke sænke den, men hun kan hæve den til umenneskelige grader til det punkt, hvor man ikke kan røre hende uden at brænde sig. Sidstnævnte er dog maksimalt, og hun vil "kun" være i stand til at skabe 1.- og 2. grads forbrændinger ved kontakt med andre mennesker.
Hun er sidst men ikke mindst immun over for ild, til gengæld er hun mere modtagelig over for direkte kulde.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Bånd: Alicia kan knytte et bånd med en anden person. Hvem denne person er, ved Alicia ikke selv, og hun er endnu ikke klar over, at hun besidder denne evne.

Evnen "aktiveres" første gang så snart hun møder den skæbnebestemte.

Hvis den Alicia har bundet båndet med dør, dør hun også selv. Dette gælder ikke den anden vej rundt.

Alicia kan som sådan ikke læse individets tanker, men hun kan fornemme sindsstemninger og generelle humør. Hun ved altid, hvilken retning personen befinder sig i, men hun kender ikke den nøjagtige afstand. Dette gælder også for individet, Alicia har bundet bånd med.

Det er Alicias job at beskytte dette individ.

Alt ovenstående træder først i kræft efter evnen er blevet aktiveret. Evnen er passiv og er derfor altid aktiv i den forstand, at når den rigtige person findes, vil evnen træde i kraft. Herefter vil den stadig være passiv og konstant aktiv.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0
Magisk evne (3): Lysets hånd: Alicia kan samle lys i sine håndflader, der kan lukke og heale mindre sår og skrammer, samt dulme smerte. Større skader kræver flere timers intens brug af evnen. Ar, der kommer efter brug af denne evne på sår, bliver helt hvide og nærmest lyser en smule.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Talenter: Selvstændig, høflig, autoritetsbevidst, indædt forståelse af elemental (hun kan ikke bevidst tale det, men hun er i stand til at forstå og læse sproget. For hende lyder det så naturligt som krystaliansk).
Svagheder: Temperamentsfuld, overmodig, ydmyg over alle grænser.

Helhedsindtryk af personlighed:
Alicia er ganske høflig og venlig af natur. Hun har ikke fordomme omkring racer, selvom hun ved hvilke der er "gode," og hvilke der er "onde." Hun går ikke op i stereotyper, og hun mener, at alle fortjener en chance for at bevise, hvad de er gjort af. Hendes tro genspejler dette, og hun forholder sig meget neutralt til tingene generelt. Når det så er sagt, har hun intet imod at slå hårdt ned på onde gerninger. Især hvis det er en, hun har givet en chance for at bevise, at ham/hende er venligsindet. Hun bærer ikke personligt nag, men hun er heller ikke naiv. Hvis man dolker hende i ryggen, husker hun det længe og vil ofte være mistroisk over for personen.
Hendes store benspænder er hendes temperament, og at hun på ingen måde kan modstå en udfordring. Specielt disse to kombinationer har fået hende ud på nogle sidespor hist og her. Udover dette er hun utroligt ydmyg, specielt over for sine overordnede. Hun tager aldrig æren for sine gerninger, og hun er generelt dårlig til at modtage ros, hvilket også gør, at hun ikke altid forstår, hvorfor hun er blevet sergent for bygarden.
I den anden ende er hun god til at tænke selvstændigt og til at tage den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt. Hun kan holde hovedet koldt i de fleste tilfælde (med mindre hun da altså er i det røde felt), og hun er generelt ikke super nem at tage fusen på.
Hun forsøger ikke at charmere sig ind på folk, for hun mener, at handlinger beviser mere end ord. Dermed ikke sagt, at hun ikke kan være charmerende (det at hun ikke forsøger at være det er vel i nogens øjne charmerende), men det er ikke i hendes natur at forsøge at forføre andre.

Baggrundshistorie

Barndom:
Alicia er født under et lidt mærkeligt fænomen. Den magi der egentlig skulle have formet og givet et elemental liv, manifesterede sig i stedet i et endnu ufødt barn. Fordi fosteret allerede var tæt på færdigudviklet, fik det ikke alle karakteristikaene af et elemental. Alicia blev født under store besværligheder for moderen, fordi det ikke var et naturligt barn, der kom til verden. Hun overlevede dog, og hende og hendes mand blev lykkelige forældre til et sundt og rask barn.
Alicia stammer fra Medanien. Hun er opvokset i en kærlig familie, men det kunne ikke skjule det faktum, at hun alligevel var udenfor normen. Hendes øjne og den utøjlede magi, der af og til gik amok, fordi hun ikke kunne styre magien i kroppen, gjorde at folk i landsbyen begyndte at frygte hende. Disse udbrud blev dog sjældnere og sjældnere i takt med, at hun lærte at styre sin magi jo ældre hun blev.

Fortid frem til nu:
Som 16-årig flyttede Alicia fra sin familie til Dianthos. Hun holdt dog kontakt med sin mor og far frem til deres død. Hun brugte tiden her på at flyde lidt rundt fra sted til sted. Hun startede med at være barpige, for så at være inde under et bordel. På et tidspunkt blev denne livsstil dog nok for hende, og hun løsrev sig fra (i hendes øjne) det triste hverv. Hun havde fået samlet sig nogle penge sammen, og det var her, hun valgte at købe et sværd og begyndte at træne med det. Ved siden af havde hun fået arbejde på en kro, så hun kunne få mad på bordet.

I takt med at hun og folk omkring hende blev ældre, bemærkede både hun og dem, at hun ikke ældedes i samme takt som de andre. Hendes udvikling stoppede, da hun var omkring 26 og frem til nu, har det udseende ikke ændret sig.

Efter mange års træning (både med våben og videre udvikling af magi), sluttede hun sig til byvagterne i Dianthos. Her var hun omrking 60 år gammel. Det er dog først for nyligt, at hun er blevet forfremmet til sergent, mest på grund af hendes tilbageholdenhed omkring sine overordnede. Der er dog en, der har fundet hende interessant, og han prøver ihærdigt at få hende til at være mindre ydmyg.

Efter mordet på ypperstepræsten for Aladrios i Dianthos, har Alicia forladt bygarden igen.

Efter sin død og genopstandelse:
Alicia har alle sine forhenværende minder. Hun kan også huske sin morder og omstændighederne omkring sin død. Hun er som sådan ikke hævngerrig omkring det, men hun ønsker at se vedkommende stillet til ansvar for sine handlinger.

Familie: Far: Keath Minarko - Død af naturlige årsager
Mor: Tharina Minarko - Død af naturlige årsager
Nuværende levested: Dianthos

Andet

Generel udrustning: Alicia har hos Shrade fået lavet sig en speciel rustning, et såkaldt "sidesword" og et langsværd. Alt dette er ekstremt holdbart og på niveau med dværgenes smedning. Rustningen er som sådan ikke letvægt, men den er nemmere at bevæge sig i på grund af Shrades specielle teknik med at lave rustninger.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 9
Smidighed: 9
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 3
Intelligens: 4
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 3
Chakra: 8

- Vampyr, dæmon, menneske, elver. Det gør ingen forskel for mig.
- De ønsker aldeles ikke at se mit temperament i kog...
- Sååå... kan De lide brød?

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat