CedrikCedrik
Guide/Tyv

Kaotisk God
Race: Halvdyr
Alder: 21

Status: Aktiv
Godkendt: 21.03.2018
Antal posts: 180
Skaber: Erforias

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cedrik Ravneklo
Kaldet: Cedrik, Røde, Ræv
Køn: Mand
Alder: 21
Fødselsdag: 21 Marts
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Avanya
Erhverv: Guide/Tyv
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Rød Ræv

Udseende

Højde: 164 cm
Vægt: 57 kg
Mest af alt ligner Cedrik en ræv. Hans krop er dækket af rød orange pels, dog bliver sort ved hænder og fødder, samt han har en hvid stribe der går fra halsen og ned. Hans buskede hale har ligeledes en hvid spids, med lidt sort ved kanten.
Hans hoved er som en rævs, spidst formet med skarpe tænder, hans øjne er brune og milde.
Reelt set er han spinkelt og atletiks bygget, men det kan være svært at se på grund af pelsen volumen.
Han går oftest klædt i simpelt rejse tøj, i mørke jordnære farver.

Halvræve form:


Mere meneskelig form:

Magi

Magisk evne (1): Held i egen lomme:
Cedrik er overnaturligt heldig men har ikke tænkt over at han generelt er heldigere end andre, og ting har det med at gå hans vej. Fx. Han vinder altid mere i spil end han taber, finder penge på vejen eller er de rigtige steder på de rigtige tidspunkter.

Med øvelse kan han lære at gøre andre heldige, ved at overføre sit held til dem, det vil dog blive mindre og mindre jo længere væk han er fra dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Magisk evne (2): Halv-Rævens gave:
Cedrik har evnen til at gøre sig mere som en ræv, eller mere menneskelig. Hvilket betyder at han kan forvandle sig til en ræv men vil stadig tænke som sig selv. (Ræve træk vil dog forekomme hvis han er fanget i formen længe)
Menneskesiden virker på samme måde, men at skjule alle sine halvræve træk kræver meget kontrol, så indtil han mestre det er det bare en kosmetisk ændring hvor han ser mindre dyrisk ud.
Dygtighed til at kontrollere evne: 1

Personlighed

Cedrik er en livsglad ung hanræv. Han vil generelt folk det bedste også selvom det indimellem går imod loven.

Cedrik er meget charmerende, især når at sætter sig for det. Ellers er han meget dygtig til bevæge sig lydløst også gennem besværligt terræn, så som underskov eller baggyder. Han har en glimrende balance evne og en fortrindelig stedsans, samt han elsker at lytte til historier.

Desværre får hans gode hjerte ham ofte ud i problemer, samt han har ikke megen respekt for loven. Han har også svært ved at holde sin snude ude af ting der truer dem ham holder af.

Baggrundshistorie

Cedrik voksede op i en omrejsende stamme af ræve- halvdyr. Som sådan var hans barndom stille og rolig, han legede med sine brødre og søster i skovne, og lærte skovenes stier ud og ind.
Det var en simpel tid. Da Cedriks stamme levede simplere liv end de fleste i byerne. Det er fyldte mest var at have mad nok til når vinteren kom, og at være sikre mod dem der ville dem ondt.
Cedrik var altid med når der skulle handles med folk fra byerne, deres historier var så spænende! Som han blev ældre hjalp han mere og mere folkene fra byerne. Især som guide igennem skovne, det var ikke så svært nu hvor han kendte de fleste af dem, og hans stamme havde rejst så meget i området.

Tiden under demonplagerne var alt andet end simpel, Cedrik gemte sig sammen med sin familie og stamme. De havde ikke rigtig nogen kontakt med omverdenen i den tid.
Mod slutningen af plagerne tog Cedrik ud, da der var nogen der blev nødt til at se hvordan det gik! Han hjalp folk når han kunne. Med tiden belv han også meget dygtigt til at tage fra dem der havde formeget, som han så gav til dem der havde brug for det. Han havde det ikke dårligt med det, folk der tog mere end de kunne bruge selv, havde brug for at dele med andre. Han kom dog stadig i problemer, selvom hans reflekser og smidighed var i topform. Hvilket gjorde at han fik meget brug af sine evner til at løbe længe og presse sin krop til det yderste. For hvordan skulle han kunne hjælpe hvis han blev fanget?

En dag fandt han en ung såret hungrævling, Cedrik gjorde hvad han kunne for at fodre hende og få hende tilbage til godt helbred. Desværre kunne han ikke gøre noget ved pelsen hun havde mistet omkring halsen. Så han gav hende hans gule halstørklæde. Han prøvede at lade hende gå ud og leve i skoven men hun blev ved med at følge med ham. Så til sidst endte han med at kalde hende for Helga.

Fornylig reddede Cedrik en elver fra nogle krigere udsendt af kiles orden, som tak fik han en krystal der ville hjælpe ham som stifinder.

Familie: Levende Familie:
Far: Almar Ravneklo
Mor: Rowena Ravneklo
Bror: Viktor "Krumryg" Ravneklo
Bror: Hafter Ravneklo
Søster: Augusta Ravneklo
Nuværende levested: Medanien

Andet

Helga:
Cedrik har en grævling ved navn Helga, der følger ham rundt. Helga kom som ung til skade, og mangler dele af pelsen omkring halsen. Hvilket er årsagen til at Cedrik har viklet et gult halstørklæde om hendes hals.

Magisk genstand:
Stifinderens krystal - En svagt lysende krystal der peger i retning af der man tænker som hjem. Den aktiveres ved at holde i snoren, og sidde og fokusere sine tanker på sit hjem.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 2
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 7
Intelligens: 3
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 5


- I'll slink away with your troubles, my sweet.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat