Log ind Opret bruger


Antal posts: 114
Oprettet: 09.03.2018
Status: Aktiv
Skaber: Raider

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Sydvejen
Mest aktive emne: Hidden truth
Fulde navn: Oswald Kruger, han har igennem to årtusinder skift navn. Han tildelte navn som dæmon er Or'eth.
Kaldet: Lord Oswald, Kruger, Os.
Alder: 2536 år
Fødselsdag: 3 November
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: På ingen måde troende, han mener guder er spild af tid. Men mystiken omkring døden, er mere interrassant.
Erhverv: Han har en adelig title, men han forbindes meget med mørk slave handel.
Race: Dæmon
Højde: 183 cm
Vægt: 78 kg
Kropsalder: 34 år
Hud: Kroppen som Oswald har valgt at besætte, er fysisk bleg hud, der stadig ar fra den til person, små skader, men eller ingen fejl.
Hårfarve: Sort, bliver dog mere stærk mørkegrå alt efter lys.
Øjenfarve: Oswald har øjne der næsten sorte i farve, alt efter lys.

Generel beskrivelse af udseende: Oswald har besat sin nye krop, hans tilvender sig stadig det nye udseende som ungt ved siden af hans ejet udseende, manden som han har besat har en muskuløs krop, hans på den samme højde som Oswald, han har samme store hårfarve, men håret er korter end før. Han er stadig en man der ifør sig i mørke farver, sat rig tøj. Han holdning er med rette ryg, og han klæder sig stadig mest med mørke farver.
Magisk evne (1): Telekinese: Evnen til at kunne kontroller genstande med tankenskræft. Lige siden at han var ganske lille har Oswald været klar over at han kunne ting med hans tanker, dette skulle visse sig frem in tre års alderen, hvor Oswald kom til skade en tjenestepige med vindue som han sprang med tankskraft. Der efter blev Oswald kun stærkere, han har vedligehold sin evne til punkt hvor han nemt han knuse ting, men hans evne er utrolig farlig, når han sove slipper han sin selvkontrol og ind i mellem betyder det at ting omkring ham flytter sig uden at han ved det. Han holder normalt sin kontrol over evne med meditation, og anden mental træning. Skulle hans vrede blive vækket kan hans evne hurtigt blive fatal for person som der gjort ham vred.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Elsker: Han værtsætter en god flaske vine, når han alene. Dertil med god bog, eller et mentalt puslespil. Mental træning af sindet, er en de ting som Oswald har taget til sig igennem mange århundred, han bruger blandt andet meditation til træne hans evner. Oswald er den grad en magt glad mand, han har igennem tiden tiden udviklet en mere sadistisk tendens overfor andre, han nyder at udsætte andre for smerte, ydmygelse og hån. Han studere tit andre væsners adfærd, for bedre at kunne knække dem, specielt væsner som han gerne vil bruge som slaver. Oswald holder meget levende musik, han bruge timer for have musiker i hans hjem, blot for han bruge musikken til meditation eller afslappet dage, hvor han ikke skal forholde sig hverdagen.

Hader: Oswald hader sladder der omhandler ham, tit og ofte stoppes den slags med det samme da Oswald har lav tolerance overfor alle som taler om ham. Han bryder sig om de sociale opgaver som der kommer med den adelige titel, særlig bal og den slags, da det keder ham til døde, det eneste der redde ham fra ikke forlade fester er musikken som kan optaget ham i timevis. Oswald vil aldrig kunne se sig selv i den svage rolle, han har stolthed til lade selv gå ned på knæ for andre. Han er ikke interesseret i væsner der for godhjertet af natur, eftersom at han ikke selv tilpas i rolle som den gode person.

Styrker:
Meditation:
Hvis ikke at Oswald bruger meditation kommer hans evne meget let ud af kontrol, der mental træning og ro som holder Oswalds evne fra at blive livsfarlig for andre omkring ham. Og han holder det desuden meget af at have et rolig sind med stor selvkontrol.
Intelligent: Oswald er en intelligent dæmon, han kommer fra en rig familie, hvor han igennem mange år havde privat lærer i sprog, historie og kultur, disse emner forsætter med at interesser Oswald til den dag, idag.
Selvkontrol: Hans selvkontrol er ufattelig stor eftersom at hans vrede vil for hans evne til at komme ud af kontrol. Han holder denne selvkontrol ved hjælpe af meditation og mentale puslespil og andre psykiske prøver.

Svagheder:
Vrede:
Hvis han taber hans selvkontrol, kan det nemt blive livsfarlig for en hver som der i nærheden af ham, der skal dog meget til før at den slags sker.
Apatisk: Oswald har ingen forståelse for andres følelser, han utrolig apatisk af natur, og han netop derfor ikke bange for såre andre på dyb plan, lige meget om fysisk eller psykisk.
Sociale: Han er ikke ret social og han hader generelt alt social kontakt med andre. Skulle han selv vægle ville han nemt kunne bruge mere tid alene, end samme med andre.

Generelle personlighed: Oswald lever efter en meget hedonistiske livsstil, han søger nydelige i alle dens former og han ikke mange der kendt for modtaget et nej, eller for sige nej. Den nydelige som Oswald dog ofte søger er mere seksuel, han er meget apatisk og han kender ikke meget til der med kærlighed til andre, han godt lade som at han holder af andre, men generelt er han ikke mand der forsøger sig at læse andre følelser, eftersom at han ikke forstå dem, men han forstå sine egen følelse. Oswald er kendt for være utrolig kontrolleret, hans mentale træning har igennem årene, lært ham at man ikke kommer langt i livet, hvis man benytter aggression, i sted tager han mere kontrolleret vej, hvor ordene han bruger kan være manipulerende eller ligeud kyniske.
Oswald har i den grad en sadistisk side, som han gerne lukke ud i offentligheden, han har trænet slaver i mange år, og han nyde at se andre blive ydmyget på psykisk og fysisk plan, han trang til dominer levende væsner omkring ham, men han kan på samme tid selv nyde at være under smerte.
Oswald er bevist om at han over to tusind år, han igennem den tid opbygget stor intelligens. Han er en tilbagehold mand i det forkerte selskaber, mens de rette kan for ham til deltage i en samtale i flere timer adgangen.
Oswald kommer fra en gammel slægt af dæmoner, allerede som ung vidste han godt at det var kamp for overlevelsen, eftersom at han to ældre tvilling brødre som var flere år ældre en han selv var. Han lært fra tidlig alder, at sadisme var stor del af hans familie. De to brødre så aldrig Oswald som deres lille bror, fordi at han var afkom hore og hans far, og hans fars kone havde stor afsky overfor ham, derfor lod hun hans to brødre gøre hvad de ville med ham. Men Oswald havde et forsvar som han hurtigt udviklet, han udviste telekinetiske evne fra de øjeblik hvor han født. Ting blev ofte flytte rundt af sig selv, når Oswald var alene.
Han lærte at bruge denne evne til kaste en bold efter en tjenestepige, som kraftigt såret af Oswald, fordi hun ikke samlet bolden op, efter at den blev kastet efter hende. Det skrigene som blev hørt først, og der efter blev kvinden fundet af andre tjeneste folk. Oswald havde knust den rude som kvinden var ved siden af, og derved udsat hende for hær af glas, som efterlod kvinde i blodig sø. Efter den oplevelse, blev Oswald mere fokuseret på hvad han kunne med hans evne, han brugte den oftere og oftere når hans brødre prøvet på det ene eller det andet. Han begyndte endda at kunne knuse stor genstande uden at krævet meget fra hans side. Oswalds evne blev til sidste så voldsom at han var nød til mental træne sig selv for kunne holde sin evne under kontrol, dette fik ved hjælp af meditation, som gave Oswald bedre kontrol over følelser og evnen.
Oswald blev igennem tiden oplært i forskellige sprog og kulturer, hans familie var meget utraditionel, de kom nemlig fra syden, hvor de slog sig ned for flere tusind år siden. Oswald taler både dæmonisk og krystailisk, uden de store problemer.

Oswalds familie kom aldrig ind de store krige, eftersom de ikke var krigeriske dæmoner, i sted holdte de af være de rige social klasse, bortset fra Oswald selv. Han var aldrig god til det med være social, han var tydelig klar over at andres følelser aldrig har været ham forståelig, men han forstå sine egen følelser. Oswald blev derfor klar over at han var nød til manipuler andre til tro at han forstod dem, blot for han selv kunne vedligeholde sine venskaber.

Oswald blev i sine voksen år tiltrukket af ideen om liv hvor lyst var hans. Han valgte selv at han ikke ville blive gift, hvilket var til stor skam for hans familie, han havde i forvejen et dårlig forhold med sin sted mor, men efter at fortalte at han heller ville leve et liv lyst, blev teknisk set smidt ud af familien.

Han måtte genopbygge sit ry, og dette to mange århundred, før at Oswald igen var velkommen i den rige dæmon klasse. Han trak sig dog aldrig tilbage fra sin holdning om at leve et mere hedonistiske liv, han siger aldrig nej til nydelse. Og han holdte sig aldrig til en partner.

Slavehandel var en de ting som Oswald opdagede igennem sin livsstil, han blev hurtigt interesseret i tanken om knække andre psykisk, for gøre til hans egen slaver, eller til andres slaver. Oswald lever til den dag, idag med slavehandel på det sorte marked, han passer sine adelig pligter og træner slaver i hemmelighed.


Familie: Han bortvist fra sin egen slægt af dæmoner, og har ikke haft kontakt til sin familie i næsten to tusind år.
Nuværende levested: Han er flytte ned til sit vinter hjem i Balzera, indtil at foråret kommer.
Oswalds fysiske krop, blev tilintetgjorte under besøget fra Hauru, hans herregård er faldet sammen og Oswald har besat en ny krop hans rejse til dæmon riget.
Fysisk styrke: 5
Våbenfærdigheder: 3
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 4
Intelligens: 7
Kreativitet: 4
Mental udholdenhed: 7
Chakra: 7