Éir Ó CoileáinÉir Ó Coileáin
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 15

Status: Aktiv
Godkendt: 22.02.2018
Antal posts: 137
Skaber: Derag

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Éir Ó Coileáin
Kaldet: Éir, Mac an Bhaird
Køn: Mand
Alder: 15
Fødselsdag: 1/1
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Valeria
Erhverv: Sømand, eller bard
Race: Menneske

Udseende

Højde: 154 cm
Vægt: 56 kg
Éir ser yngre ud end han er, med sin lave højde, spinkle kropsbygning og fagre hud. Hans hud er bleg på trods af mængden af tid brugt i sollen, og dækket af fregner. Hans hår er kraftigt rødt og stikker ud i alle retninger. Hans øjne er en dyb smaragdgrøn så mørk, at de næsten er sorte. Hans krop er dækket af hård hud, som resultat af hans liv som sømand.

Magi

Magisk evne (1): Skjald:
Éir kan høre stemmerne af de hvileløse døde, og kanalisere dem ind i de levenedes verden igennem sin musik. Ved at lade dem fortælle deres historier igennem sig selv, giver han dem mulighed for at finde ro i efterlivet. Når hans krop er besøgt af en af disse ånder bliver hans pupiller mælkehvide, og han får adgang til hvad viden ånden gør tilgængelig af viden og færdigheder. Under de rigtige omstændigheder kan han bruge sin musik til at trække ånder ud af hvile, og endda kortvarrigt give dem fysisk form i den materielle verden. Dette kan dog kun ske under specielle omstændigheder, som når han befinder sig på et spirituelt rigt sted, har en genstand af stor betydning for ånden eller ånden forsøger at række ud til ham.
Evnen gør ham derudover i stand til at spille musik direkte fra efterlivet. Hvis han kan se et instrument i et objekt, kan han trække musik ud af åndeverdenen, som havde han et instrument.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2): Son of the Sea:
Efter at være druknet og endt i Valerias våde haller blev han bedt om at spille sin musik. Han underholdt gudinden så godt, at hun så sig god på ham og sendte ham tilbage til overfladen for at kunne se hans liv spille sig ud. Han har ingen erindringer om at dette er sket.
I hans hverdag er der ofte noget guddommeligt, der holder hånden over ham og giver ham fænomenalt held, når det gælder. Effekten bliver mindre og mindre, jo længere han kommer fra havet.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Éir har en afslappet indstilling til livet og alt i det. Han lader sig glide som en båd på livets bølger hvorend det bringer ham hen. Han er en munter ung mand, latterglad og altid klar med en sang eller, rim, vers eller historie. Han har en meget drilsk personlighed, og elsker at komme folk på tværs. Ofte er hans magiske held nødvendigt for at få ham ud af de problemer han får sig selv ind i, men han anser ikke sig selv som værende heldig. For ham er det hverdag.
Han har mange svagheder, men flere styrker. Han er aldrig blevet optrænet i kamp, og ville ikke kunne finde ud af at bruge et større våben end en dolk, og han har aldrig haft brug for at såre et andet menneske, i hvert fald ikke seriøst. Hans aggressivt muntre personlighed gør at han hurtigt kommer på usikker jord med mindre tålmoddige personer, hvilket uden tvivl vil få ham slået ihjel en dag.
Han har aldrig haft stort behov for at læse, da han har været mere interesseret i at lytte til historierne fortalt af ånderne. Han er hverken grådig, arrig eller hævngærrig, men er rimeligt doven. Han elsker at synge, danse og spille sin musik, men intet slår den frie fornemmelse på de åbne bølger. For det meste holder han sig tæt på havet, der til alle tider er hans store kærlighed. Han har sandsynligvis opmærksomhedsproblemer, og svinger fra en ting til den næste. Han har derudover et mindre gambling problem, noget der er almindeligt for mange søfolk.

Baggrundshistorie

Éir er opvokset på en af de mindre øer i det nordlige krystalhav. Øen har befundet sig midt i farligt havvand, og er derfor kraftigt isoleret, med sin egen lokalkultur og dialekt. Han blev født ind i en stor familie af fiskere i en af tre små klaner bosat på øen. Den mindste af et søskendepar på 7 var det hans opgave at udføre så mange strabadser og løjer som han kunne, og han blev hurtigt notorisk på øen.
Da en af hans planer slog fejl, og han kæntrede en robåd mod de skarpe klipper rundt om øen, druknede han. Hans sjæl rejste til Valerias våde haller, hvor hans ildhu og drilske personlighed vandt Valerias godvilje; hun sendte ham tilbage til sin krop og skyllede ham op på bredden af øen, uden alvorlige skader. Han kan ikke huske begivenheden, men siden den dag har Valeria holdt hånden over ham.
Øen blev hurtigt for lille til den energiske unge mand, og som er traditionen tro rejste han hjemmefra i en alder af 12 ombord på det årlige handelsskib, for at søge sin lykke på havets åbne vidder. Ikke længe efter han forlod øen begyndte ånderne af skibsbrudne at tale til ham, og han erfarede at han kunne hjælpe dem videre til efterlivet ved at give deres historier en chance for at blive fortalt. Siden den dag har hvileløse ånder opsøgt ham, oftest venligt indstillet, men nogle gange også arrige og hadfulde ånder. Han hjælper dem alle så bedst han kan, men er oftest træt som et resultat af at blive vækket på sære tidspunkter.
Han bruger sin vågne tid på at udføre jobs på hvilke skib, der vil ha ham, synger sange for ravstykker på gaden eller holder liv byens kroers feste med sin flotte sangstemme og store musiktalent.

Familie: En mor og en far, der fortsat lever på øen med hans seks søskende.
Nuværende levested: Intet fast, i lasten af et skib eller i kroværelser.

Andet

Éir taler med en kraftig accent. Han ruller på r'erne, og udtaler æ, ø og å som ä [eih], ó [oi] og á [ai] respektivt. Hans kæreste eje er en lut uden strenge, som han lystigt spiller på alligevel.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 0
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 2
Intelligens: 7
Kreativitet: 10
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 10

á = [a'i], ó = [oi], ä = [aih]

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat