MarcelMarcel
Krystalisianer

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 19

Status: Søger tråde
Godkendt: 20.02.2018
Antal posts: 82
Skaber: v0idwitch

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Marcelus Grålyng
Kaldet: Marcel
Køn: Mand
Alder: 19
Fødselsdag: 3. september
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari og Leander
Erhverv: Jæger
Race: Menneske

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 78 kg
Øjne: Smalle, blå øjne, der er så lyse at de næsten virker grå og er omgivet af tykke, mørkebrune vipper, og et par lige øjenbryn.
Hår: Brunt, lidt lysere om sommeren end om vinteren, takket været solen, som han bruger meget tid ude i. Det er tykt og som regel skubbet tilbage, væk fra hans øjne.
Kropsbygning: Muskuløs for én på hans alder, en krop der tydeligt vidner om at han konstant bruger den.

Marcel har en høgenæse og hans amorbue er markant. Hans hud er lysere om vinteren end om sommeren, og selvom han aldrig bliver brun at se på, kan det ses på ham, at han får masser af sol året rundt.

Specielle kendetegn: Marcel har året rundt tydelige fregner på næsen, der om sommeren spreder sig ud over hans kinder også. Han har desuden et rundt ar et sted mellem hans skulder og kraveben, kun et par centimeter i diameter, fra et uheld med en pil som barn.

Magi

Magisk evne (1): Fornemmelse af liv
Marcel har evnen til at se liv, selv på lang afstand. Han ser liv som et lys, der kommer fra hjertet og som lyser op og falmer med hjerterytmen. Dette betyder at han kan se væsners hjerterytme helt tæt på, og se, hvilken retning der befinder sig nogen i på forholdsvist lang afstand - givet at man kan se lyset. Derfor virker evnen også bedre om aftenen, hvor byer for eksempel er helt oplyst for ham, på grund af de mange mennesker.
I skoven gør dette også at han nemt kan finde bytte og det har gjort ham ekstremt god til at ramme dyrs hjerter, fordi han med sin evne ser det helt tydeligt.
Evnen virker ikke på vampyrer, hvis hjerter er gået i stå, eller andre levende væsner der af den ene eller anden grund ikke har et hjerteslag. Lægger man sine hænder over sit hjerte, kan Marcel heller ikke se rytmen det lyser i, men vil stadig kunne se omridset af lyset. Evnen virker heller ikke igennem objekter, så han kan kun se lyset, når han alligevel ville kunne se væsnet, men det klare lys gør at det er langt nemmere at se i mørke, hvor han ikke nødvendigvis altid ville kunne se væsnet.
Han kan ikke se sit eget lys.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Sænkning af hjerterytme
Ved berøring kan Marcel sænke væsners hjerterytme. Dette har hjulpet ham mange gange, fordi han får det ubehageligt af at se på lys der nærmest blinker i takt med folks hjerterytme. Når han så rører dem, kan han med det samme se, hvordan det lys han kan se fra deres hjerte bliver mere stabilt igen.
Han kan aktivt bruge denne evne, og kan derfor også vælge ikke at bruge den. Bruger han den, føles det som om man er blevet bedøvet eller holdt om af én man føler sig tryg hos, alt efter om man gerne vil beroliges eller ej. Marcel kan for eksempel bruge sin evne til forsvar, og går en person til angreb på ham, hvor han bruger sin evne, vil det for dem føles som om de er blevet bedøvet mod deres vilje. Adrenalinen suser ikke længere igennem deres krop og de vil modvilligt slappe mere af, omend han ikke kan få dem til at falde helt i søvn.
Bruger han derimod sin evne på en nervøs person, så vil de føle det som om Marcel er troværdig, og hans berøring vil virke lige så godt eller bedre, som hvis han havde brugt ord til at berolige dem.

Han har øvet evnen meget og er dygtig til at bruge den, men har ikke særlig stor chakra og kan derfor ikke bruge den meget. Evnen virker ikke på ham selv.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Marcel er en rolig og fornuftig knægt det meste af tiden. Han elsker at være i skoven eller omgivet af natur, og har det fint med at være alene eller med få mennesker. Er han omgivet af mange mennesker bliver han hurtigt lidt utilpas og det er derfor også sjældent at han tager ind til byen. Skal han ind til byen for at sælge skind eller kød, forsøger han oftest at få sine søskende til at gøre det i stedet, men vil eller kan de ikke, gør han det uden brok. Marcel vil for alt i verden ikke være til besvær.

Hans evne har hjulpet ham til at blive dygtigere til jagt, men det er i høj grad et talent han også har arbejdet meget på. Hans far og andre familiemedlemmer har lært ham lidt, hans fars venner har lært ham noget mere, og han har lært meget ved at observere og afprøve ting selv.

Hans hobbyer er mest stille ting han kan gøre i naturen; samling af urter og stjernekiggeri, blandt andet. Han kan godt lide alkohol og takker ikke nej til det, men har ikke været udsat for det særlig ofte, fordi han ikke tager ind til byen hvis han kan undgå det, og lige så sjældent er hjemme hos sin familie - i stedet foretrækker han at slå lejr et sted ude i skoven og kun komme hjem med de dyr han har skudt eller de krystaller han har solgt sine varer for.

Generelt er Marcel et godt menneske. Han vil altid gerne hjælpe i det omfang han kan, og gør ikke nogen ondt. Det sker dog alligevel at han kommer ud i slagsmål, som regel fordi han kan være kold, når han er inde i byen, hvor han får det dårligt af at være omgivet af de mange mennesker.

På trods af ellers at være meget fredelig, kan Marcel godt selv provokeres til et slagsmål. Han har nemlig også en stor retfærdighedsfølelse og hvis han føler sig uretfærdigt behandlet bliver han med det samme arrig.


Styrker:

- Fantastisk med bue og pil, og knive.
- Sprogøre. Han har nemt lært sig elvisk ved de venner og handlende hans far har haft hjemme. Selvom hans accent vil lyde perfekt for de fleste mennesker, vil en elver dog tydeligt kunne høre at Marcel ikke selv er elver, omend han udover sin accent taler sproget godt.
- God til at spore alle slags væsner, som en del af hans talent indenfor jagt.

Svagheder:

- Kan ikke læse og skrive, men kan regne rimelig godt fordi han handler meget.
- For det dårligt af at være omringet af mange levende væsner, fordi hans evne overvælder ham.
- På trods af at han er god til våbenhåndtering, har han aldrig gjort nogen ondt (udover en nævekamp i ny og næ), og selvom han kan trække en kniv og true med at bruge den (og vide hvordan han skal bruge den), så vil han, når alt kommer til alt, ikke kunne undgå at tøve, fordi han oprigtigt ikke har lyst til at gøre nogen ondt.

Baggrundshistorie

Marcels familie har altid boet i nærheden af Elverly, ligesom hans familie altid har været jægere. Han har lært jagtkunsten helt fra barnsdel, og ligeså har hans søskende. Hans mor døde da Marcel stadig var et lille barn, og hun er begravet bag huset.

Hans far har et par tætte venner der bor i nærheden - nogle fra den nærmeste by og nogle fra Elverly. Disse venner kommer ofte på besøg, og til tider har de andre elver med, der køber deres skind, kød eller urter.
Takket været disse venner har August lært lidt elvisk, og fordi han har et godt sprogøre, blev han hurtigt god til det. Han lyder ikke helt som en elver, men udover dét er der ikke meget at udsætte på hans elviske. Der er dog stadig mange ord han ikke kan, indenfor emner der ikke normalt bliver snakket om blandt venner, så samtaler om sex, politik, og fagudtryk forstår han slet ikke.

Engang imellem rejser Marcel til byen for at sælge skind og kød, men meget at tiden opholder han sig i skoven for at jage, plukke svampe eller urter, eller camper derude bare for at se på stjerner.

Marcel var helt fra lille ofte ude i skoven alene, og hans far skyndte sig at lære ham hvordan man overlevede selv, for så slap han for at bekymre sig om ham. Marcel er derfor, udover at være talentfuld med bue og pil, også god med en kniv når det kommer til at flå et dyr op, eller vide hvordan man bedst dræber det med en kniv, i tilfælde af at et vildsvin skulle komme for tæt på ham.
Han kan også nemt vandre igennem skoven en hel dag og har trænet både sin styrke og sin udholdenhed igennem sin jagt.

Familie: Mor: Afdød
Far: Levende
Søskende: Levende
Nuværende levested: I skoven, i nærheden af Elverly

Andet

- Marcels familie har en gammel hund.
- Andre våben end bue og kniv forstår han sig slet ikke på, og den høje færdighed i våbenhåndtering er udelukkende fordi han er så dygtig til de to våben.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 10
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 2
Intelligens: 3
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 6


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat