SmileSmile
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Vampyr
Alder: 49

Status: Aktiv
Godkendt: 08.02.2018
Antal posts: 112
Skaber: Raider

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Smile
Kaldet: Smile, blandt de der overlever møder med ham.
Køn: Mand
Alder: 49
Fødselsdag: 23.12.1970
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Ikke troende som sådan, men skulle han tro på en gud ville han nok vælge Zaladin.
Erhverv: Seriemorder, der skjuller sig selv som kunstner.
Nuværende levested: Det formodes at Smile opholder sig, et sted i tusmørkedalen.
Race: Vampyr
Uddybende om race: Menneske

Udseende

Højde: 181 cm
Vægt: 73 kg
Kropsalder: Utydelig at se, fordi at Smile lever skidt og snavse. Men skal man give et gæt, vil tyverne nok være den mest passende alder.

Kendetegn: Det er et faktum, at Smile igennem tortur har et evig varende smil. På sin vis har man før hans transformation, skåret hans kinder op, for efterlad et smil på hans ansigt. Hans mund er derved udevide fra venstre til højre side. Smile mangler begge øjenlåg, der er tydelige tegn på at de blev fjernet med brutal styrke, han kan derfor aldrig blinke som andre mennesker kan.

Øjenfarve: Smile har klare isblå øjne, med som ofte ses blodskude. Han er typen der mangler søvn konstant og han hans øjne er derfor en rødlig farve, da han mangler øjenlåg til lukke hans øjne med.

Hud: Ligbleg, med tydelige tegn på ar fra hans tortur. Der findes en række af ar som kommer fra de mange måneder hvor Smile var under totur, de vampyrer der tog Smile til fange har endda overbevist ham om at selvskade var den bedste kur imod hans galskab. Smile har over 210 ar, som der påført af hans egene hænder. Han hud har lide under mange brande mærker som tydelige han ses på hans hænder og under arme. Der er større tydelig ar på hans mave, som viser at han fik fjernt dele af hans organer efter at han blev vampyr.

Hår: Smile har ravne sort hår der glat og dækker ned over hans skulder, hans pandehår dække tit ned over hans øjne og derved skjuler det den konstante stierne som han ofte kaster på andre.

Kropsbygning: Han har ret holdning, som medvirker til at han virker højre end hvad han faktisk er. Smile har en slank og muskuløs krop, men kan se tydelige tegn på at han engang har været en ung mand med fysisk arbejde. Hans lemmer er lange, med slanke finger som nemt kan lukke sig om det våben han nu vægler at bruge. Han er typisk klædt i sort så det svære at se blodet er tørt ind i hans tøj, man kan dog godt lugte at der noget metallisk ved ham.
Faceclaim: Jeff the Killer ( creepypasta universet )

Magi

Magisk evne (1): Haemopotent Replication: Evne til at replikere andres evner igennem indtagelse af blod. Når Smile optager blod fra andre væsner, giver det ham adgang til at bruge væsnet evner indtil blodet igen har forlad hans krop, ofte opsagtes blod hurtig og derfor har Smile ofte kun evner i tre-fire timer afgangen, der efter skal han igen drikke for at få nye evner. Smile kan dog ikke mestre de evner som han modtager, de vil altid være på et lavt level.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): bility Neutralization: [/b]Evne til at neutraliser magiske evne og angreb. Smile ved det ikke selv, men han kan neutraliser maniske evner fra at have effekt på ham. Men der minus, Smile skal indtage blod for vedligeholde denne evne, dertil kan evne blive videregivet til andre der drikker hans blod, effekten er dog kort, maks en halv time vil man være immun overfor magier, og ellers skal man indtage mere blod fra Smile.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Personlighed: Intelligent, sadistisk og brutal. Man behøver ikke mange ord for at kunne forstå hvem Smile er. Med mange år i brutal toture, er Smile blev psykopatisk af natur, han er intelligent og han udnytter gerne andre til hans fordel via manipulation og koldhed, man kan ikke sige at Smile kender til empati. Han lege at han godhjertet, blot for bruge det til nedbryde en person på psykisk plan. Han er utaknemlig og han kritiser hurtig menneskelig fejl, mens hans egen fejl bliver uset. Han er en vampyr der lever at adrenalin, mord og kødelig lyst. For ham er livet kedelige, hvis han ikke udføre en vis for smerte på andre, om det fysisk eller psykisk har ingen betydning, han skal bare have et rush ud at det. Smile har nemt ved bruge charme som et våben, han kan skjule hans sande tanker bag ord og handling indtil at han bliver træt af personen som han manipuler med.

Styrke:
Smerte: Fordi at Smile har være udsat for mange år med toture, er hans krop og sind blev immun overfor smerte. Men det kommer stadig med den fare om at Smile ikke ved hvornår at han er kommet alvorlig til skade, eftersom at smerte ikke kan blive mærket, og derfor er livsfarlig kom tit en ting der har været tæt på dræbe Smile mange gange.
Intelligens: Smile har som en del af hans psykopati, en høj intelligens. Men han svagere på de sociale planner eftersom at han ikke kender til empati.
Charme & Manipulation: To ting der går hånd i hånd for Smile er manipulation og charme, han er god til lade andre danse på roser og smukke ord, indtil at han bliver træt af personen, der efter bliver alting til et levende helvede for hvem end der krydser hans vej.

Svagheder:
Smerte: Tidligere nævnt i styrke, Smile mærker ikke smerte og kender derfor ikke til sårbarhed ved dødelig kamp med andre.
Psykopati: Smile er født med psykopati, en vigtig brik at forstå er at Smile ikke kan føle menneskelig empati for andre. Og derfor har han nemmer ved begå hanlig som nemt kan skade folk omkring ham, han kan godt lade som om at han forstå andre, det er dog et skuespil, indtil han bliver træt af folk.
Blodtrøst: Smile er stadig en ung vampyr der kæmper med trøsten efter blod, han ser helst at han drikker tre gange på en nat, før at han føler sig helt mæt.


Interesser: Kunst, han elsker at male. Mord, når der tid til det. Bøger, han har svaghed for viden til trods for den morderisk natur. Intelligente samtaler, helst med folk med stor viden.
Fremtidsdrømme: At blive mere anerkendt for hans kunst, selv om den er ret morbid. Mange folk, kan slet ikke forstå den kunstnerisk vision, der lever i Smiles hjerne, og derfor kan de ikke se hans billeder. Det skal dertil siges at hans billeder altid males med blod, og kan lugte meget af jern.
Elsker:
At dominer og kontroller andre
Blod, helst fra engle eller elverisk blod
Intelligente samtaler
Mod, sært fra hans offer
Ynkelige forsøg på at volde ham smerte, eftersom at han ikke mærke smerte
Kunst
Smagen af god vin, selv om han ikke kan indtage det
En god portion alkohol i blod som han drikker
Sadisme, at forvolde smerte på andre, at ydmyg andre
Underkastelse, folk da lad sig blive kontrolleret af ham
Anatomi
Hader
Sindssvag mennesker
Alt kontrol over ham
Frygt, eller når en person er bange for ham
Insekter, særlig blodsuger som myg
Varme steder, han har det bedst i kulden
blødsødenhed, det kan få ham til at kaste op på mental plan

Baggrundshistorie

Engang for flere år siden, kunne man måske finde håb og forståelse for det væsen som der Smile. Hans barndom var fuld af rigdom, da han kom fra en adelige familie. Men Smile var ikke som andre børn på hans alder, mens de andre børn gik i sammenhold, havde Smile travlt med bøger. Smile var antisocial, indelukket og mere sarkastisk. Han bør sig ikke om at have mange venner med mindre at de havde interesserer som kunne falde ind under hans. Men kunne tydelige se at han ville blive mere isoleret med alderen, da han var ti år, blev han for alvor farlig. Smile lokket vilde dyr i fangeskabe, herfra sulte han dem, mens hans mål var at toturer dem på fysisk plan. Ikke at han blev opdaget, for Smile var god til begrave beviser om at han havde dræbte herreløse dyr.


I de sener teenage år blev det klart at han havde følelser for en unge pige på han egen alder, hun hed Aveletha og hun var halv elver fra en anden adelige familie, men Aveletha gengave aldrig de samme følelser for Smile. Da Aveletha mødte en anden mand som hun blev forelsket i, bør det hele samme for Smile. I flere dage tigget han Aveletha om at blive hans, men da hun gave ham et sidste afslag. Så Smile det som hade, i sted for lade Aveletha leve sit liv. Blev det til helvede. Smile tog alle midler i brug for knuse Aveletha, men det var stadig ikke nok. Da Smile var sytten år, begik han mord på Aveletha.


Smile forlod den alt hvad han kendte, efter mordet på Aveletha, var han aldrig helt den samme person. Drengen som han havde været blev skiftet ud med koldblodig væsen, der tit fik en trang til dræbe igen og igen. Med tiden rejste Smile over alt i Krystallandet, indtil at han blev set at en vampyr, der havde stor interesse i den unge mand. Smile blev gennem mange år toturet, misbrugt og hjernevasket. Han blev en vampyr der havde et slags Stockholm Syndrom forhold til den vampyr som der skabe ham. Men selv ikke dette forhold kunne holde, efter mange år blev Smile ustabil nok til at dræbe den vampyr som der havde holdt ham fanget.


I nutiden er Smile på egen hånd, han befinder sig i tusmørkedalen hvor han lever som en slags "kunster" der bruger lidt af sine kunders blod i de billeder som han maler. Han er tom og kold overfor verden og han vil aldrig opleve en kvinde eller mand som kærlighed. Under flere mystiske mord, er Smile blev kendt som en seriemorder. Men han stadig ikke blev fanget.
Familie: Han husker ikke navnet på hans familie og vides derfor ikke om han har relativer der lever.

Sire: Elwin, 405 år, vampyr.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Elendig
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Under middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat