Log ind Opret bruger


Antal posts: 27
Oprettet: 08.02.2018
Status: Død
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Azursøen
Mest aktive emne: Ild og Stjerne
Fulde navn: Ember Sarto
Kaldet: Em
Alder: 17 år
Fødselsdag: 8-8-2001
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Aladrios
Erhverv: Skrædder, men rejser pt. rundt
Race: Blandingsrace
Uddybende om race: Halv ildelemental, halv menneske
Højde: 172 cm
Vægt: 56 kg
Der er ikke meget der binder Ember sammen med hendes elemental far. De fleste ville faktisk mene at hun er en ganske almindelig pige. Det der mest af alt kan minde om at hun har noget andet blod, er at hendes hår er en ildrød farve. Det er som et flammende hav omkring hendes hoved. Hun har hørt mere end en gang at folk har ment at der rent faktisk var ild i hendes hår.
Hendes hud og øjne er noget hun har arvet fra sin mor. Huden er helt lys, næsten porcelæn agtig, hvis det ikke var for arret over næseryggen. Øjnene derimod er havblå. Hvis man kigger for lang tid i dem kan man næsten bliver væk i dem, som de afspejler det blå hav. Der er også en intensitet i dem uanset hvor hun kigger hen.
Efter en uheldig situation da hun var yngre, mangler hun dog sit højre øre. Det er skåret af, og man kan se et grimt ar hvor øret burde sidde. Derfor har hun også en noget værre hørelse.

Magisk evne (1): Sjæletråde – Hun kan se trådene der forbinder alle i denne verden sammen og til næste verden. Trådene har forskellige farver alt efter hvilken forbindelse der er til folk. Ofte er det de små nuancer i farverne som gør den store forskel. Typisk ser hun kun trådene der går fra den ene til den anden når de nogenlunde er i nærheden af hinanden, men hvis hun fokusere på en person, kan hun se alle personens tråde. Derudover lyser de også svagt op, hvis der bliver snakket om personen tråden er forbundet til. Dette gør også at hun faktisk kan spore de fleste mennesker. Dog er det ikke noget hun gør ofte. Det kan dog henne at trådene forsvinder og mister deres lys. Dette sker hvis der ikke længere er noget de føler der binder dem sammen, eller de ikke ønsker personene i deres liv nok.
Den er primært passiv, så hun kan ikke slå den fra, men hun er blevet ganske god til at fokusere på en specifik person eller en specifik tråd som hun kan følge.
Der er en del af hendes evne hun ikke har opdaget endnu, men hun har mulighed for at udvikle. Det er bl.a. at se sine egne sjæletråde, men også at se de "usynlige". Det er trådene der forbinder folk gennem blod eller noget andet, men at de ikke nødvendigvis har en direkte forbindelse de er klar over. Hun vil også kunne se brudte sjæletråde hvis hun udvikler dette.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (2): Immun overfor varme og ild - Dette er noget hun har arvet fra sin far. Uanset hvor varmt noget bliver, kan det aldrig blive for varmt for hende. Hun kan røre de varmeste objekter, som lava, flydende metal, og lignende, uden at hun brænder sig. Ild kan heller ikke røre hende, heller ikke magisk ild, om det så er varmere end noget andet. Rubiniens varme vil ligeledes ikke have meget effekt på hende. Hun er dog ikke specielt svag overfor koldere vejr, men denne evne holder hende heller ikke varm, så hvis hun skulle til Norden ville hun skulle tage noget ordentlig tøj på.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Styrker:
- Er god med en nål og tråd, og kan komme op med kreative løsninger så lang tid at det indvolvere tøj eller lignende.
- Gåpåmod
- Selvsikker
Svagheder:
- Hun er halvdøv på det ene øre, fordi hun amngler det, og har derfor svært ved at lokalisere hvor lyd kommer fra, selvom hun stadig kan høre. Hendes venstre øre prøver at gøre op for det, men det er ikke det samme.
- Fordi hun er immun overfor ild, kan hendes sår heller ikke stoppe med at bløde ved hjælp af varmt metal. Dette betyder at hvis hun får et stort sår, så må hun hellere håbe at hun har en healer ved hånden.
- Eksplosivt temperament
Personlighed: Ember er ved første øjekast som en hver anden pige. Hun går muligvis praktisk klædt, men hun skiller sig ikke ud fra mængden udover hendes hår. Hun er da også ganske normal. Hun er venlig og høflig overfor folk, selvom hendes sprog godt kan være lidt plaget af at være vokset op i piratbyen. Hun er dog ikke naiv, og holder et vågent øje til folk, så hun ikke bliver involveret i noget hun ikke ønsker.
Man kan godt risikere at hun ikke rigtig kigger på en. Dette er pga. alle de tråde hun ser omkring sig, som hun ofte finder mere interessant. Især hvis der er en slags hun enten sjældent ser eller ikke har set før.
Selvom hun virker ganske fredelig, har hun noget af et eksplosivt temperament. Det er ofte sådan hun får sine frustrationer ud, og det indebærer over at bande og svovle over et systing er gået galt. Det er generelt nemmere for hende at blive sur på objekter fremfor tænkende væsner. Men hvis hun først bliver rigtig sur på en, så kan man godt forvente at hun bærer nag i længere tid.
Der er også noget inden i hende, som hun normalt ikke vil snakke om, at hun faktisk ønsker noget større af sit liv, at hun er vigtigere og mere speciel end bare enhver anden skrædder i landet.
Embers mor, Mari, blev født i Piratbyen til øst, og dette var hendes hjem som hun voksede op. Hun lærte sin mors erhverv som skrædder, og en tidlig sommerdag mødte hun Embers far, Cináed. Hans hud var mørk og varm, og øjnene gav et varmt skær, som de lå under stjernerne og udviste deres lyster for hinanden. Det var aldrig noget seriøst, men ikke alting går som man ønsker. Mari blev gravid, og var kun 17 år da Ember blev født. Hun boede stadig hjemme, og sammen med sine forældre, men udover at Mari i den grad fik hug for at have gjort det, så forsatte livet, og Ember voksede op med både sin mor og sine bedsteforældre i samme hus. Det var ikke et nemt liv, som de boede i Piratbyen, men da de var en af de lokale skræddere fik de nok kunder der kom ind og ud. Nogen prøvede at sælge dem ting, andre ønskede at sælge dem ting, og Ember selv blev også oplært i dette erhverv.
Embers første evne begyndte at vise sig allerede fra helt lille. Hendes mor og bedsteforældre var bekymret da hun begyndte at tale om de tråde hun kunne se og spørge ind til dem. Det tog dem måneder før det gik op for dem at hun ikke bare var sindssyg, men at det var noget der mindede om en evne. Det kom da hun ligeså stille havde sagt at de bare kunne følge tråden for at finde en af deres venner de var blevet bekymret for. Det viste sig at han var blevet fanget i en underjordisk grotte, men Ember havde ingen problemer med at vise vej til ham.
Da Ember var 8 år blev hun involveret i en konflikt der ikke var hendes. Hun havde været gode venner med en af kaptajnernes dreng, og havde indfanget hende, fordi de troede at hun havde stor værdi for kaptajnen. Kaptajnen som ikke følte han havde mistet noget troede at de drog gæk med ham, og det var først da Embers øre blev sendt til ham, at det gik op for ham, at nogen nok var blevet fanget i det her komplot.
Ember blev da også reddet, men det var først da det var alt for sent, og der allerede var gået betændelse i såret, så der var intet de kunne gøre for at sætte øret tilbage på hende. Der gik lang tid før at hun turde være omkring piraterne igen, men hun blev en stærkere person af det.
Som hun blev ældre og blev teenager var det begyndt at plage hende at hun ikke kendte noget til sin far. Hendes mor var ikke meget for at sige noget om ham, så en dag lagde Ember en besked og tog bare afsted for at finde ud af hvem og hvad han var. Der havde altid været noget underligt over hende og hun mente at han kunne have svarene på det.

Familie: Mor: Mari Sarto
Far. Cináed (ukendt)
Nuværende levested: Hendes hus er teknisk set stadig i piratbyen
Fysisk styrke: 5
Våbenfærdigheder: 2
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 4
Intelligens: 5
Kreativitet: 9
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 5