Log ind Opret bruger


Antal posts: 197
Oprettet: 08.01.2018
Status: Aktiv
Skaber: Dragonflower

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Det Halve Svin
Mest aktive emne: Lyden af Stilhed
Fulde navn: Sofie Gracilaria Sirenesang
Kaldet:
Alder: 15 år
Fødselsdag: 28/04
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Chance og Valeria
Erhverv: Rebelsk Teenager
Race: Blandingsrace
Uddybende om race: Menneske/Havfolk
Højde: 159 cm
Vægt: 46 kg
Sofie er en pige med et udspekuleret glimt i øje og et halvt smil på læben der komplimenteres af hendes lille opstoppernæse. Hun har intelligente blå øjne, og et varmt væsen.
Hun er normal af bygning og går som oftest praktisk klædt i en løs skjorte, vest og bukser stoppet ned i lange støvler, eller simple kjoler. Til tider smider hun noget farve ind, men hun undgår pastelfarver som var der Zaladin selv.
Hendes tøj har dog altid lange ærmer, og hun holder sine ben tildækkede, af frygt for hun skulle komme i fysisk kontakt med folk ved et uheld. Af samme grund bære hun også altid handsker.
Alt i alt ville hun ligne en ganske almindelig teenage pige, hvis det da ikke lige var for hendes hår, der står i skarp kontrast til hendes ellers almindelige, brune øjenbryn. For hele de yderste lag af hendes tykke, krøllede hår er gyldenblond, og når det er mørk omkring hende, kan man også se det lyser svagt. Løfter man op og ser lagene nedenunder variere det i et væld af farver og hårtyper, alt efter hvilke evner hun har kopieret.


Hendes havfolk form
I denne form forsvinder hendes hår, og bliver i stedet til finne-agtigt svømmehud. Hendes øjne ændre sig markant, og bliver orange på en sort baggrund, og en sort 'slidse', der hjælper hende med at se i dybets mørke. Hele hendes krop dækkes af skæl, små og fine i hendes ansigt, og større på resten af kroppen, og hendes ben bliver erstattet af en fiskehale.


Magisk evne (1): Forvandling, havfolk
Sofie har en havfolk skikkelse. I denne skikkelse kan hun trække vejret under vandet, svømme utroligt godt, ser bedre i mørke, og har svag kontrol over vand.
Da hun ikke har noget rigtigt hår i denne form, kan hun dog ikke bruge sin anden evne.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3
Magisk evne (2): Evnetyv
Arvet delvist fra sin mor, har Sofie evnen til at stjæle ikke vejret, men andre folks evner. Hun fjerner dog ikke evnen fra sit mål, men kopiere den, og kun gennem direkte fysisk kontakt. Evner hun har kopieret sætter sig i hendes hår, og forsvinder ikke før hun har opbrugt den givne evne. Håret tager også farve og karakter efter evnens natur. Hår der holder aktive evner kan fjernes og bibeholde en del af evnen. For eksempel kan hår med en helende evne fjernes, og bruges af en anden til at helbrede med, mens hår med en ildkontrol evne ville kunne bruges til at antænde små ting. Destrueres håret uden at evnen bruges, vender den dog tilbage til Sofie.
En ting Sofie dog ikke får med, er den nødvendige viden til at kontrollere evnen, eller vide hvad det er for en evne i det hele taget. Dette gør evnen utrolig farlig for hende selv og de omkring hende.
Passive evner kan også kopieres men er noget vanskeligere at opdage og at komme af med igen, da de ikke kan bruges hurtigere end de naturligt render ud.
Dygtighed til at kontrollere evne: 2
Sofie er en selvstændig pige med ben i næsen, og en meget fast idé om hvor hun synes skabet skal stå. Hun har lidt problemer med autoriteter, især når det kommer til at gøre som der bliver sagt. Denne modvilje kommer ikke blot fra hendes alder, men også fra hendes noget anstrengte forhold til sin mor.
Hun kan være næsvis, på tværs og generelt ret træls, men får man brudt igennem hendes teenage-påtværshed, er hun en sød pige, der bekymre sig om sine venner, og med en stærk retfærdighedssans.
Om end Sofie er kløgtig og skarp, gør det hende også overmodig, og hendes unge alder gør hende naturligt noget uerfaren og uvidende om verden hun udforsker. Hun hader desuden pastelfarver og at synge, da hun forbinder begge dele med sin mor.

Sofie hader ikke sin mor, ikke som sådan. Men hun hader at have været parkeret hos sine bedsteforældre, mens hendes mor rejste rundt med sin besætning, som om de var vigtigere end hende. Hun har hørt undskyldning om at det var nødvendigt for guldet til familien tonsvis af gange, og den klinger lige hult for hende. Som var pengene mere værd end hende!
Til trods for sin rebelskhed ved Sofie dog at hvis lokummet virkelig brænder på en dag, ligemeget hvad hun har gjort, eller hvor meget hun har fucked up, så kan hun vende sig til sin mor og få hjælp.

Der er en ting Sofie frygter mere end andet, og det er hendes egen evne. Hun ved at hun kan risikere at midste kontrollen og gøre seriøs skade, hvis hun får samlet den forkerte evne op, og hun er derfor ekstremt forsigtig med al fysisk kontakt med andre mennesker.

Selvom hun virker som en aktiv pige, nyder hun at fordybe sig i små pillerier og gåder mere end at vælte rundt og danse på bordene.
Så længe Sofie kan huske tilbage, har hun brugt det meste af sin tid hos sine bedsteforældre Thorken og Agnete Agerbo ved Azuriens kyst, hvor hun i ny og næ har fået besøg af sin mor, piraten Amalia Sirenesang.

Til trods for Sofie voksede op i en turpolent tid med skiftende herskere, krig mellem lyset og mørket og invationer af dæmoner, var hendes opvækst overraskende rolig. De fleste af disse hændelser nåde aldrig helt på samme måde til de fjerneste udkanter, hvor Sofie voksede op. De var skrækhistorier der kom med de rejsende, og godnathistorier til at få børn til at blive i deres senge.
Amalia sørgede godt for sin familie, og sendte penge hjem til dem. Som barn elskede Sofie sin mors besøg, og de gaver hun altid havde med hjem til familien. Som hun blev ældre, begyndte hun dog at savne sin mor mere, end gaverne kunne gøre op for. Hvad godt var endnu en konkylie fra en fjern kyst, når hun bare ville have sin mor?

Da Sofie var 5 år opdagede hun sin første evne, at hun kunne ændre skikkelse til det af et havfolk. Hun faldt i landsbyens brønd. Hun slog hoved på vejen ned, og mistede bevidstheden, men da hun vågnede igen, på brøndens bund, var hun ikke død, og selvom mørket var tæt og vandet koldt, frøs hun ikke, og hun kunne sagtens se sin egen grønne, skællede hånd foran sig. Hun var bange, for hvad der var sket og hvad hun var blevet til, og om natten, når selv ikke månens lys kunne nå bunden af brønden, og alt blev sort omkring hende, græd hun.
Sofies bedsteforældre havde ikke ledt meget, for Sofie havde en tendens til at løbe væk på eventyr. Men hun kom da altid tilbage.. ikke sandt?
Flere af de lokale mente brønden var hjemsøgt, og ikke så få svor at den grædende stemme var det forsvundene barns sjæl vent tilbage!
Tre dage brugte hun på bunden af brønden, for skræmt til at at svømme mod overfladen, hvis hun da overhoved kunne finde ud af hvad der var op eller ned i hendes kolde, våde verden.
Den tredje nat var det nymåne, og Sofie var for første gang helt og aldeles blind, uden den mindste fornemmelse for tid eller rum.
Men igennem mørket lød en blid melodi, beroligende og varm. Sofie var først betænkelig ved den. Var det noget hun forestillede sig? Melodien kom nærmere, og mere insisterende som dens klang ekkoede nærmere. Langsomt fandt Sofie ud af hvor lyden kom fra, og begyndte at svømme imod den. Et svagt lys trådte frem, men det virkede uendeligt langt væk, som Sofie strakte sin arm op og svømmede mod sangen, mod lyset, op!Hendes hånd brød vandoverfladen, og en hånd lukkede sig om den, varm og fast, og trak hende op af vandet, op af mørket, og op i sin farv.
"Shhh musling, det er okay nu. Mor er her, du er i sikkerhed"
Sofie så op på sin mors smilende, lettede ansigt, svagt oplyst af fakkellys fra brøndens mund over dem. Moderens ansigt faldt tilbage i skygger som Sofies syn ændrede sig, sammen med hendes form, og hun klamrede sig til sin mor.

Efter denne hændelse blev bedsteforældrene noget mere omklamrende og holdt skarpt øje med Sofie, og der blev sat en definitiv stopper for hendes natteran. Dette gjorde dog blot at Sofie måtte blive mere kreativ i hvordan hun kom ud, og ind igen, uden at blive opdaget.
Hun lærte sig selv at lirke sit vindue op, men det opdagede bedsteforældrene, så de sømmede det til. Dernæst lærte hun sig selv at dirke låsen til hoveddøren op, efter den var blevet låst for natten.

Da Sofie var 12 år blev hun alvorligt syg. Flere troede det var dæmon pesten der havde ramt hende, for intet de gjorde forbedrede hendes tilstand. For hver dag der gik blev Sofie svagere og svagere, og uden hendes moder hjemme, måtte bedsteforældrene tager tingene i deres egen hånd. I et sidste desperat håb rejste de ud til et Kile temple længere oppe af kysten, hvor de havde hørt der var en healer der kunne helbrede alle sår og alle sygdomme - for en pris.
De betalte en mindre formue, men rygterne viste sig at være sande. Den unge healer Aldric lagde sine hænder på Sofie, og med sin kraft fjernede han al dårligdom fra hendes krop...
Og så begyndte hendes hår at lyse.
Sofies anden evne havde lagt i beru indtil nu, men den store mængde af energi Aldric sendte igennem hendes krop fik den til at springe til live, og kopiere denne fantastiske kraft.
Sofies liv var reddet, men det var også ændret på mange måde. Hun kunne ikke længere give hånd eller få et kram, uden risici.
Dette gjorde kun hendes bedsteforældre mere omklamrende, og som en nu voksen og selvstændig pige på 14, havde hun fået nok!
Over en uge samlede hun i smug det hun skulle bruge, og på en våd overskyet nat, stak hun af hjemmefra, for at se verden. Første stop, hovedstaden!
Familie: Mor: Amalia Irene "Sirenesang" Agerbo - Levende 28år
Mormor: Agnete Agerbo - Levende 47år
Morfar: Thorken Agerbo - Levende 48år
Morbror: Svenn Agerbo - Levende 30år
Moster: Ildris Agerbo - Levende 25år

Far: Tangri. Sofie ved meget lidt om sin far, udover at han var havmand, da hendes mor ikke har været glad for at tale om ham.
Nuværende levested: Rundt omkring
Totter af hår:
Platinblond med blåligt skær, let som vinden
Dyb sort med, tyk med bølgende fald
Kedelig brun, flad
Rød, kruset
Mørk jordbrun, proptrækkerkrølle
Mørkblond, tyndt fehår

Fysisk styrke: 4
Våbenfærdigheder: 1
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 4
Taktik: 7
Intelligens: 5
Kreativitet: 8
Mental udholdenhed: 7
Chakra: 9