JunoJuno
Krystalisianer

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 18

Status: Aktiv
Godkendt: 27.11.2017
Antal posts: 847
Skaber: v0idwitch

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Juno Kadwell
Kaldet: Juno
Køn: Mand
Alder: 18
Fødselsdag: 21/11
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: Bandeleder
Race: Menneske

Udseende

Højde: 177 cm
Vægt: 78 kg
Øjenfarve: Blå
Hår: Blond
Særlige kendetegn: Meget tydelige mørke rande under øjnene
Kropsbygning: Midt imellem at være en ranglet teenager og en ung mand - han er begyndt at få muskler, men kun i skuldre og overarme. Resten af ham er så blødt, som det nu kan være når han bruger sin krop hele dagen. Han kan godt virke som om han er skruet lidt forkert sammen, fordi han stadig vokser, men dette har også ofte noget at gøre med, at han virker som et vildt dyr blandt fremmede voksne.


Juno kan med sin evne ændre sit udseende og han ændrer ofte sin øjenfarve og hårfarve. Dels for at gemme sig for byvagterne, som flere gange næsten har fanget ham, men til dels også fordi han hurtigt keder sig og hele tiden skal prøve noget nyt. Han har det på samme måde med de fleste ting i livet - det eneste konstante er Banden.

Da Juno var barn fik kunne han med sine klare, blå øjne ofte få hvad end han pegede på, men nu hvor han er en beskidt teenager med rodet hår og mærker fra slagsmål i ansigtet ser de helt underlige ud på ham. Så man ham afbillededet ville man sige, at han lignede en engel, men ser man ham i virkeligheden er det tydeligt at han er for rå - han ser nærmest ud som om han er blevet besat af et vildt dyr, hvis man bare ser ham ude på gaden.
Er han hjemme i Gemmestedet med Banden er det dog helt anderledes - her smiler han med lethed og selvom han er en af de ældste af dem, ligner han blandt børn pludselig også selv langt mere som et barn.

Magi

Magisk evne (1): Evnen til at passere igennem fysisk materiale
Juno kan bevæge sig igennem objekter og dødt materiale. Dette inkluderer murer (medmindre beskyttet af magi), tøj, våben, rustning, og lignende. Han kan ikke bevæge sig igennem træer, mennesker eller dyr.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): Forvandling
Kan ændre små ting ved sit udseende: hårfarve, øjenfarve, størrelse på næse, læber, og lignende. Des mere han ændrer, des mere energi kræver det og des kortere kan han holde formen. Hans øjenfarve og hårfarve kan han ændre uden at det tager særlig meget energi og når han først har ændret dem, går der et par uger før de vender tilbage til deres originale farve af sig selv, og det sker gradvist. Alt andet kan han holde i op til et par dage, men det kræver energi, så disse ting ændrer han sjældent. Han kan også skifte helt udseende, men dette kan han højst holde et par minutter og han bruger det kun i forbindelse med tyveri/scams/cons, fordi det tager meget energi og han ikke kan holde det længe.
Han kan også give sig selv træk fra andre racer, men dette tager meget energi for ham, fordi det kræver at han ændrer flere ting ved sit udseende og oftest kan man godt se, at han ligner f.eks. en typisk elver - normalt ville man blive i tvivl om hvorvidt han måske er halvelver, selvom han er gået efter at ligne en elver.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4

Personlighed

Dit indtryk af Juno afhænger af hans relation til dig.
Børn vil se ham som smilende, intelligent, modig, sandfærdig og en god ven - og en god leder, hvis de kender ham længe nok. En okay leder, hvis de kender ham lidt længere.

Voksne, især fremmede, vil ofte se ham som aggressiv, overbeskyttende og hemmelighedsfuld.

Juno er mere end noget andet snarrådig. Han ved, hvem man kan stole på og hvem man ikke kan - og hvis han er i tvivl så vælger han at lade være. Han har lært på den hårde måde at voksne er idioter og selvom han har set børn være det samme, så har de aldrig skuffet ham på samme måde. Juno kan hjælpe dem og han ved, at de kan hjælpe ham - han ved at sammenhold er, hvad der holder dem alle sammen i live og han ved, at hvis de opfører sig som en familie, så bliver de til én.

Han havde dog ikke regnet med oprigtigt at komme til at elske hver eneste af sine nye familiemedlemmer. Han føler sig som deres mor, far og storebror på én gang, og han vil lige så gerne digte en godnathistorie for dem, som han vil lære dem at stjæle fra de velhavende svin i teatret.

Til gengæld vil han ikke stoppe dem, hvis to medlemmer af banden slås. Eller irettesætte dem eller belære dem. Han vil kun dét der er sjovt - og hvis han skælder ud, er det fordi han er så vred, at han ikke kan lade være, ikke fordi han synes at det er nødvendigt for dem. Af samme grund læser han heller ikke bøger op for nogen, ligegyldigt hvor meget han bliver plaget til det, som én af de eneste der kan læse - han synes læsning er kedeligt, og han vil langt hellere selv finde på en historie, så dét gør han.
Han holder lige så meget af at høre en historie som at fortælle den, og det sker ofte at han sidder sammen med de andre medlemmer og bare lytter - velvidende at de fleste øjne er på ham, selv når han ikke siger noget.

Juno har perioder hvor han er meget smilende og energisk, hvor der hele tiden skal ske noget nyt. Her involverer han sig meget i alle medlemmernes liv, skaber nye kontakter blandt andre bander og skaffer dem nye gemmesteder hos voksne, han tror at han kan stole på, og er generelt optimistisk og tager chancer uden at tænke så meget på risikoen eller konsekvenserne.
Han har dog også perioder hvor han ikke kan overskue nogen eller noget; hvor han er irritabel, utålmodig og føler sig kritiseret af selv de mindste ting.

Juno er retmæssig god, men retmæssig god efter sine egne regler - de regler han og de andre bandemedlemmer har opsat for hinanden og sig selv. Dem følger han til punkt og prik, imens samfundets regler ikke rager ham overhovedet.

Han har kronisk søvnbesvær, men det kommer forskelligt til udtryk alt efter hans humør - det eneste konstante er de sorte rande under hans øjne.


Styrker:
- Charmerende
- Energisk
- Hurtig reaktionsevne

Svagheder:
- Bliver let provokeret
- Altid træt
- De fleste voksne får med det samme en fornemmelse af, at der er noget i vejen med ham og stoler derfor ikke på ham

Baggrundshistorie

Barndom
Juno blev født ind i en handelsfamilie og fra det øjeblik hans far fandt ud af at han havde fået et drengebarn, blev det besluttet at han skulle følge i hans fodspor. Hans far, Kerfeir, var dog ikke særlig god til børn generelt og kun endnu værre til at håndtere sine egne børn. Juno blev en rebel allerede inden han vidste hvad ordet betød. Han pjækkede fra sin undervisning, mængede sig med børn fra lavere samfundsklasser, fik skidt på tøjet og stak af hjemmefra oftere end ikke.
Hans mor kom fra lavere kår end hans far, men hun blev alkoholiker da Juno stadig var et lille barn, og når han havde brug for en voksen i sit liv opsøgte Juno i stedet sin morbror, Jeom. Jeom var slagter og lærte Juno at skære i kød, bruge en kniv, lave mad, og hvordan man flår et dyr.

Første gang Junos far opdagede ham hjemme hos Jeom blev han rasende.

Anden gang slog Kerfeir ud efter Jeom, der forsvarede sig selv og vandt slåskampen stort. Det resulterede i at Kerfeir to uger senere solgte huset og de fleste af deres ejendele, og rejste. Junos gravide mor, Juelia, og Juno flyttede i stedet ind hos hendes bror Jeom, og i et års tid gik alting godt for dem. Juno var lykkeligere end aldrig før. Endelig behøvede han ikke at lære læsning og regning, men kunne hjælpe sin morbror i slagteren og havde for første gang også fridage.

Teenage-år
Men intet godt varer for evigt og da Jeom døde af et hjertestop stod de igen i økonomiske problemer. Hans mors alkoholproblem blev kun værre efter Junos lillebrors fødsel, og for at få midler nok til alkohol prostituerede hun sig selv.
Juno var på dette tidspunkt gammel nok til også at hjælpe til i familien og hans mor foreslog ham at han kunne få et job samme sted som hende. Indtil da havde han brugt det meste af sin tid på at passe sin lillebror, som han havde navnet Mars. Han vidste ikke hvad han ellers skulle gøre og gik med til sin mors foreslag, men allerede første dag så han hvordan de ansatte på bordellet blev behandlet og selv som ung teenager vidste han at det var forkert. Han lod én mand røre sig, inden han stak af.

Han lærte at leve af at tigge og stjæle i stedet, og det tog ham ikke længe at finde sammen med nogle andre børn, der lærte hinanden hvordan man stjal. Han sov hvor han kunne, spiste hvad han kunne få fat på, og bekymrede sig ikke det mindste om sin mor.
Men han glemte aldrig sin lillebror. En formiddag, da han vidste at hans mor ville være faldet om på sengen efter en lang nat med druk og hor, sneg han sig ind på hendes værelse på bordellet og stjal hendes yngste søn - Mars. I flere uger havde han forfulgt en rig, barnløs familie, for at finde ud af om de var gode mennesker, og på deres øverste trappetrin efterlod han den dag sin lillebror og bankede på deres dør.
Siden da har han holdt øje med ham på afstand. Han ved, at han har det bedre hos de rige mennesker, der lades som om de er hans forældre, end han ville have det med Juno eller med deres mor, eller hvis han vidste at de rige mennesker ikke var hans rigtige familie. Han er det eneste barn Juno ikke vil have ansvaret for.

Banden
De børn han havde stjålet og leget med blev på naturligvis til en lille bande, der voksede sig større og større, og der gik ikke længe før de var en mellemstor bande og Juno erklærede sig leder af den.
Som leder fulgte også en ansvarsfølelse - og ambitioner. Han ville have det bedre for Banden. Han ville vise dem, at det ikke var ud af forfængelighed at han havde erklæret sig selv leder, men for deres alles bedste.

Første punkt på dagsordenen var at finde et sted de kunne bo.
Han opsøgte alle de bandeledere han kunne komme bare nogenlunde i nærheden af. Flere steder fik han tæv for overhovedet at turde spørge ind til et møde med dem, men han nægtede at give op. Han havde noget at bevise; overfor sig selv og overfor sin gruppe.
Når det endelig lykkedes ham at komme i kontakt med bandeledere bad han dem om én ting; et gemmested. Et sikkert hus, hvor hans egen bande kunne holde til, eller penge til at købe ét. Det tog ham flere måneder, men endelig fandt han en mand der ikke bare brød ud i hånlig latter ved hans foreslag, men som rent faktisk skaffede ham et hus. Et gammelt, faldefærdigt ét, i den værste del af Hovedstaden, men med to etager, et loft og masser af steder at gemme tyvekoster.

"Fire værelser. Det er nok til sådan en lille bande som din," havde en af bandemedlemmerne sagt med et grin.
"Vi er 50 medlemmer," havde Juno løjet - men det var ligegyldigt. Fire små værelser var mere end nok. De skulle bare have have tag over hovedet. Med en stue og et køkken skulle de nok kunne finde pladser til hvem som helst, også selv han, da han så det i virkeligheden, indså at det var det mindste hus han nogensinde havde set - nærmest skubbet ind imellem to andre huse, så man nærmest ikke bemærkede at det var et hus i sig selv. Det lignede mere en tilføjelse til et af de andre, eller et varelager, når man så det udefra.
Det er værd at være i gæld for resten af mit liv, havde han tænkt, ikke helt sikker på om det var sandt, især ikke når han derefter skulle mødes med bandelederen eller en af hans medlemmer en gang om måneden for at afbetale bare lidt af renterne på hans lån.

Siden da har han kæmpet på alle de måder han kan, med næb og klør, for at forbedre livet for sin gruppe og for at gøre sig fortjent til titlen som leder.


Familie: Mor (levende): Juelia, prostitueret
Far (levende, levested ukendt): Kerfeir, handelsmand
Morbror (død): Ieom, slagter
Lillebror (levende): blev navngivet Mars, men blev siden givet væk til en velhavende familie og Juno kender ikke det navn hans nye familie har givet ham

Juno ser sin bande som sin familie i langt højere grad end han ser sin familie sådan.

Nuværende levested: Hovedstaden

Andet

- Juno ved hvordan man bruger en kniv til lidt af hvert; i selvforsvar og angreb, men også til at flå dyr, slagte, skære kød, skære remme på tasker over, så de er nemmere at stjæle og lignende.

- Hans mor var prostitueret og han så hvad det gjorde ved hende. Han er derfor fuldstændig imod at hans bandemedlemmer gør det, selv dem der er gamle nok til at tage valget. Han gør alt hvad han kan for at beskytte dem, men han ville heller aldrig sælge sig selv. Han tror altid på at man kan finde en anden udvej.

- Religiøs: Han plejede at tage med sin far i Isaris tempel en gang om ugen og fortsatte med det efter faderens forsvinden, selvom han aldrig brød sig om manden.

- Er i gæld til Ra's al Ghul og vil højst sandsynligt være det resten af livet.

Banden
- Holder til i et smalt, faldefærdigt hus i Skumringskvarteret. Det er sjældent at man kan få en sengeplads for sig selv, men det er kotume at sove tæt sammen - så er det også nemmere at holde varmen i det dårligt isolerede hus.
- Demokratisk i teori og altid afstemninger når vigtige beslutninger skal tages, men bliver det til en anden beslutning end hvad Juno ville have, ignorerer han den som regel.
- Alle børn velkomne
- Juno erklærer ofte med et kæmpe smil, at der ikke er nogen regler i Banden, men sandheden er det omvendte - ser han, at du snakker med en voksen, vil han vide hvorfor, og snakker du med en byvagt er det ikke sikkert at du bliver lukket indenfor overhovedet.
- Det er en usagt regel at man tager sig af de svageste


Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 3
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 6
Intelligens: 4
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 6

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat