AnthonyAnthony
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Varulv
Alder: 40

Status: Aktiv
Godkendt: 02.07.2017
Antal posts: 44
Skaber: Nyxx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Anthony "Ghost" Comanoff
Kaldet: Tony, Ghost, Coma
Køn: Mand
Alder: 40
Fødselsdag: 3 september
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: På ingen måder religiøs
Erhverv: Zoltan's højre hånd, lejemorder
Nuværende levested: Tusmørkedalen.
Race: Varulv
Uddybende om race: Nordfolk

Udseende

Højde: 205 cm
Vægt: 95 kg
Hår:
- Mørkebrunt.
- Kort og altid tilbage redt.

Øjne:
- Lysblå.

Hud:
- Bleg.

Kropsbygning:
- Muskuløs.

Ar:
- Et på hans brystkasse, efter der var en der forsøgte at myrde ham.
- Utal af andre fordelt over hele kroppen.

Kendetegn:
- Hans højde.

Faceclaim: Till Lindemann

Magi

Magisk evne (1): Frostbite.

Eftersom Anthony oprindeligt var Nordfolk så havde han muligheden for at gøre sine hænder så kolde at de ville efterlade noget der minder om et brandsår. Alt efter hvor længe hans hånd er i kontakt med personens hud, jo værre bliver skaden.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Regenerering.

Når Anthony kommer til skade, har han mulighed for at hele sig selv over tid. Alt efter hvor store skaderne er, så er der også forskel på tiden, samt mængden af energi det tager. Dette er ikke en evne han er herre over da det bare sker på automatik.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Personlighed:
Anthony er ikke en mand man vil lægge sig ud med. I det stykke tid han har været Zoltan's højre hånd, så har han mistet de fleste af de følelser han engang besad. Ham er ikke specielt rar overfor nogle mennesker han møder, men af og til har han og så gode dage og så han okay rar.

Styrker:
- Hans sanser, de virker som ulvens.
- Hans styrke.
- Hans tolerance for kulde.
- Zoltan.

Svagheder:
- Komplet idiot til at håndtere andet end en bue.
- Han har rent faktisk en blød side.
- Sadist ind til den inderste del af hans knogler.
- Han lider af ret voldsomme mareridt.
- Zoltan

Talenter:
- God jæger.
- Kan håndtere en bue.

Baggrundshistorie

Starten:
Født i det kolde nord, ind i en stamme der satte jagt højt. Hans forældre, specielt faderen, da han nemmere kunne træne en dreng kontra en pige. Det første år af hans liv brugte han på ar være dødeligt syg, stammen samt præster og præstinder kom fra nær og fjern for at bede for lille Anthony liv og det fungerede tilsyneladende, da han blev rask.

De unge år:
Allerede i en tidlig alder hev faderen Anthony med på jagt, for han skulle lære det på en eller anden måde. Hans fader lagde meget vægt på at Anthony så hvad der skete, hver eneste lille detalje, for en eller anden dag ville det være Anthony selv der stod med bue og pil og forsøgte at ramme en hjort, eller er andet dyr.

Årene gik og Anthony blev ældre, hvilket betød det var på tide han fik sin egen bue, så han kunne deltage i de mange jagt ture familien tog på. Bevares så var han ikke så god til at ramme endnu, men ham kom i det mindste med så han kunne se, hvordan det skulle gøres.

I en alder af 10 fik han en lillesøster, Elvira, men desværre blev hun voldsomt syg og døde da hun ikke var mere end blot 1 år. Det tog hårdt på hele familien, specielt moderen.

Teenager:
Da Anthony blev teenager, gik det galt for hans stamme og meget af den blev udryddet af en sygdom som ikke engang de ældste kunne sætte ord på. Fra tohundrede og ned til ti, var der ikke nogen tvivl om de sidste måtte holde sammen. Med tiden fandt Anthony ud af at hans fader og moder også var dødeligt syge og han var nødt til at tage sig af dem, men efter to år... Afgik de ved døden. Allerede nu i en alder af sytten var Anthony fyldt af had.

I nogle år levede han sammen med de sidste individer af hans stamme, før han drog sydpå.

Voksen:
Han sig sig ned i Tusmørkedalen, boede på gaderne og gjorde nærmest alt for at overleve. .. Han blev trænet af en dæmon til at blive en koldblodig morder, uden spor af samvittighed. Hans bedste våben var buen, for han kunne på afstand gøre det af med en fjende.

Han fik en opgave, han skulle nedslagte en mindre nyoprettet varulve flok og dette skulle selvfølgelig gøres en fuldmåne nat. Han fik nedlagt to, men de stamme ofte angreb ham og han blev bidt.

Løbende:
Anthony mødte en vampyr, kæmpede mod ham nu hvor han selv var varulv, men tabte da han endnu ikke havde fuld kontrol over varulven. En deal blev slået af.. Hvis Anthony ville arbejde for vampyren, så ville han have tag over hovedet og behøvede ikke flygte konstant, når varulven havde været på rov.

Nu:
To år som varulv og han har efterhånden lært at styre det, forvandlingen er stadig smertefuld og han hungrer altid efter mere og mere.


Familie: Mor:
Adriana , død

Far:
Edward , død

Søster:
Elvira , død

Andet


~Varulve form~

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat