Algar SpaldingAlgar Spalding
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 36

Status: Inaktiv
Godkendt: 18.06.2017
Antal posts: 0
Skaber: Tevin

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Algar Spalding
Kaldet: Drukkenbolt, fjols, fyldebøtte, hykler, igle, køter, mide, pestilens, proletar, rotte, sjofelist, sjuft, skravl, svinepels, tølper
Køn: Mand
Alder: 36
Fødselsdag: 13. februar
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ikke-troende
Erhverv: Drukkenbolt
Race: Menneske

Udseende

Højde: 177 cm
Vægt: 55 kg
Det fremgår tydeligt af Algars skravlede ydre og kronisk lave hygiejne, at han har hjemme på gaden; et enkelt sæt lasede spalter udgør klædeskabet, snavsede og posede på de lange, udsultede lemmer. Som oftest er en hætte trukket op over en tjavset, mørkeblond hårpragt, der næppe er blevet vasket efter at have været tilsølet i opkast og mudder fra sidste brandert, et par sammenknebne, sleske gråblå øjne sultent stirrende ud fra skyggen, når man passerer. Man behøver ikke stå tæt ved for at opfange den ildevarslende stank af alkohol og dårlig ånde fra et rådnende tandsæt. Skægvæksten har aldrig været imponerende, men de enkelte sørgelige plamager bliver holdt nede i tide og utide med sløje, rustne dolke, der efterlader sløsede snitsår omkring hagen. Manglende ernæring og usunde livsvalg har gjort ham sygeligt bleg, grænsede op til det gullige, og givet hans fysiske fremtræden langt flere år på bagen end den mentale. På alle måder en utiltrækkende og frastødende eksistens.

Magi

Magisk evne (1):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Lige så ustabil og selvbedragerisk som Algar selv skal man være for at finde ham den mindste smule tiltalende eller charmerende. Han synes ikke at besidde nogen kvaliteter uanset hvor længe, man leder. Han bør slet ikke interageres med, for slet ikke at nævne stoles på. Den luskede, sjofle ulv, der ikke havde råd til fåreklæder, fordi han aldrig lærte at prioritere korrekt, en igle, der suger sig fast og er et helvede at slippe af med igen, uønsket og beskidt både udenpå og indeni. Han er uden moralsk kompas og gode manerer med manglende situationsfornemmelse og forståelse for andres eksistens, men især sin egen. En omvandrende sammensmeltning af alle syv dødssynder, styret af overvældende lyster, dyriske instinkter og alkoholens rus, pragteksemplaret på forkerte beslutninger og levende bevis på, hvor galt det kan ende. For uintelligent til at overveje konsekvens, men alligevel snedig nok til at opspinde løgn på løgn, hvis det ser sig fordelagtigt. Livet er lettere, når man indser, at man ikke dur til noget, giver afkald på al ansvar og ikke bekymrer sig om, hvorvidt man er død eller levende, trods man samtidig er byens værste kujon. Man har ikke brug for invitationer eller samtykke, når man alligevel ingen selvkontrol ejer og ikke tager nej for et svar. Et millisekunds øjenkontakt er alt det kræver, førend han er over dig som en sulten ulv, anmasende og direkte. En pestilens, der ikke giver op, førend man skærer hans strube over eller til sidst giver efter blot i håb om at få ham til at holde kæften lukket. Der er intet filter, men det kan gå begge veje, fra tilsvining til kvalmende sødme, ofte begge dele grundet kronisk fuldskab og ustabil mentalitet. Uanset de usammenhængende sætninger, der bliver lukket ud, kan man altid vide sig sikker på, at de er mere eller mindre upassende. Den vigtigste lektion, man kan lære om Algar, er og bliver dog, at han altid sætter sig selv først, og til hver en tid ville stikke en ven i ryggen for et krus lunkent mjød.

Baggrundshistorie

Man må udnytte, hvad man har, og når løgne er det tætteste, man kommer på talent, må man ty til tvivlsomme livsvalg. Algars overlevelse og minimale indkomst afhænger udelukkende af medlidenhed fra naive individer, han gennem årerne har lært at udpege fra flokken ved hjælp af et indre kompas. Han er en ulykkesfugl med barndommen på gaden, for længst druknet i hovedstadens høje indbyggertal og voksende fattige procentdel. Hvorvidt han var dømt til livet som menneskelig pest fra start eller selv er skyld i egen elendighed, er diskuterbart, men uanset holdning kan man vide sig sikker på, at ingen har mere ondt af Algar end han selv. Så længe han har vidst, at tomrummet kunne fyldes op med alkohol, har han holdt til i nærheden af diverse kroer, der er det tætteste, han kommer på hjem, og kan han ikke findes der, kan man vide sig sikker på, at han har stukket halen mellem benene for endnu en gang at løbe fra problemerne.

Familie: Ukendt
Nuværende levested: Hovedstaden

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 1
Kampteknik: 0
Smidighed: 1
Fysisk udholdenhed: 1
Kløgt: 0
Intelligens: 1
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 2
Chakra: 0

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat