Myrilla

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 16.06.2017

Antal posts: 105

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Myrilla Lurina
Kaldet: Myrilla eller Myr
Køn: Kvinde
Alder: 22
Fødselsdag: 14-08-2017
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari
Erhverv: Healer
Nuværende levested: Dianthos - Hovedstaden
Race: Menneske

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 68 kg
Myrilla har en beskeden lang, og slank krop, hendes krop bærer især præg af det ikke er længe siden at de dæmoniske plager har raseret landet. Det betyder også at hendes krop er noget tyndere end hvad der antages for normalt, man ville nok kalde det for underernæring. Som healer ved hun at det er usundt og at hun bør tage på, men på begrund at hun altid tænker på alle andre end sig selv gemmer hun problemet væk via hendes påklædning. Hvor Myr altid let løst tøj især lyse kjoler som vil skjule hendes tynde krop. Foruden at Myr er relativ tynd har hun trods alt pæne feminine former, som gør hende til en pæn attraktiv kvinde. Hendes lange brune hår medvirker også til dette, som ofte er løst og krøllet, til tider er det uglet. Myrilla har mørke brune øjne som matcher hendes brunlige hud.

Magi

Magisk evne (1): Healing: Myrilla kan heale store som små sår og skader. Hun er også blevet i stand til at heale brækkede knogle, dog ville dette tage på hendes kræfter. Er der tale om en lårknogle vil det både tage hende lang tid, men også kræve meget fra hende. Myrilla er ved at besidde at kunne heale afhuggede legemsdele fast igen, men for nu er det kun små dele hun kan, så som en finger eller tå, det kræves at denne legemsdel er til stede hvis det skal sættes fast igen.

Selve healingens processen kræver noget af Myrilla, hun har både brug for ro omkring sig og en stor koncentration til at gennemføre det. Des større skaden er jo mere kræves det af hende og des længere tid vil det også tage genskabe.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Svagheder:

• Myrilla har aldrig rørt et våben, hun har set våben men har ikke forstand på hvordan de fungere eller hvordan man forsvare sig i givne situationer.
• Da Myrilla tænker altid på alle andre end sig selv, og derfor glemmer hun også ofte sig selv, og de behov hun har.
• Efter overfaldet er Myrilla blevet mere opmærksomme på de fare som er rundt omkring, at hun hellere ikke har fortalt det til noget har også medført at hun blevet mere indelukket end før.
• Efter al den ulykke der har både har ramt hende selv og hendes familie, har mistet en del af troen på Isari og blevet lettere usikker på om det er den rigtige tro hun tro på.

Styrker:

• Generelt er Myrilla en varm og tiltalende person, hvilket både skinner igennem hendes healing, men også at hun generelt er god til at give andre råd, være forstående og lyttende, da det hendes forældre altid har præget hende til at være.
• I sin læretid, lærte Myrilla også at læse og skrive, og ser selv værende noglelunde intelligent og kreativ i forhold til hjælpe andre på den ene eller anden måde.
• Myrilla har altid været smidig, og kan nemt sno sin krop igennem umulige huller m.m. det kommer primært fra hendes barndom hvor hun har kravlet og leget i små huler. Smidigheden har Myrilla holdt ved lige ved at meditere, især når hun havde bønner til Isari.
• Myrilla er opsat på selv håndtere sin mors, søsters dødsfald og overfaldet. Det er nok også grunden til at holder overfaldet for sig selv, da hun er sikker på at nok skal komme over det.


Personlighed:

Myrilla har altid levet efter hendes forældres normer for livet, som bestod af at respektere andre og have forståelse for at ikke alle komme fra lige så elsket forældre som hende selv. Foruden det er Myr generelt en meget kærlig og varm person, også som regel tro på det bedste i andre, men efter overfaldet har hun haft svært ved at være lige så varm som hun plejer. Hun håber at og tro på at når hun har fået bearbejdet sin sorg kan hun blive den varme person hun engang var.
Selvom Myr er troende, vil hun betro sig selv og sine overbevisninger, og hvad der følelses rigtigt i hendes hjerte i forhold til en given situationen, selvom det måske kan virke forkert for andre er det ikke sikkert at det vil for Myr. Nogle gange er blot skæbnen som bestemmer og nogle gange skal man true at tage imod, også selvom det går imod andres overbevisninger. Lære man Myr rigtig godt at kende, til at hun vil overveje at fortælle sin dybeste hemmeligheder vil man også se en Myr der er såret og har glemt sig selv længe, og som har brug for kærlighed.

Baggrundshistorie

Af en søskendeflok på fem er Myrilla en af de yngste. Familien boede i et roligt kvarter hvor alle børnene i kvarteret legede sammen og hyggede sig. Myrilla blev især gode venner med deres nabo dreng Shane. Igennem Myrillas barndom blev hun opdraget til at være en god pige og altid tage det rigtige valg. Hendes forældre elskede alle deres børn lige højt og den kærlighed smittede af på dem hver især. Shane og Myrilla var i mange år var uadskillelige, det var først da han blev sendt afsted til Krystal paladset at deres forbindelse forsvandt. I starten sendte de breve til hinanden, men som årene gik var der andre forpligtigelser og forbindelsen blev derfor mindre og mindre til sidst hvor den ikke eksisterede.

Myrilla tog ikke tabet tungt, da det også var i denne tid hun opdagede sin healende evne. Hendes forældre havde selvfølgelig haft et ønske om at hun skulle forsætte bageriet sammen med hendes søskende. Derfor var deres begejstring til evnen hellere ikke lige så stor som hendes søskende. Hvor de opmuntrende hende, så i skjul øvede hun og forsøgte at lære mere om sin helbredende evne.

Til hendes atten års fødselsdag var hendes eneste ønske om at tage til hovedstaden og finde en læremester, som kunne undervise hende og vise hende den rigtige vej. Hendes forældre var rigtig kede af beslutningen, da de havde haft et ønske om at holde familien samlet, altid. Alligevel fik Myrilla lov til at udleve sin drøm at helbrede andre. Det var en stor omvæltning for en ung pige fra landet at komme ind til denne store by, fuldt med andre og fare. Hendes forældre havde fortalt om alle de slags fare der kunne befinde sig i hovedstaden, dæmoner, vampyrer og varulve.

På starten af hendes rejse valgte hun tage hen til Isari templet og bede til råds for hjælp der, en lokal præstinde hørte hendes bøn og tilbød at lære hende op. Myrilla var lykkelig over at heldet viste sig at være på hendes side. Myrilla havde et stort talent indenfor healing og udviklede sine evne relativt hurtigt. Myrilla var stolt af sig selv og følte ikke at tingene kunne blive bedre. Men da alt så ud til være godt, kom fire dæmoniske plager sendt udover hele landet.

Selvom Myrilla besad healende evner, var de ikke nok til at helbrede pesten. I denne tid følte hun at ikke kunne gøre den nytte, som hun var grunden til hun var taget afsted, men for at gøre tingene værre havde hendes ældste bror sendt et brev til hende, opfordrede hende til at tage hjem igen. Da Myrilla følte at der ikke var meget at gøre i storbyen samtidig var det blevet mere farligt at befinde sig der, med alle de pest ramte og folks magiekse evner blev utilregnelig, kunne hun lige så godt tage hjem. Myrilla havde håbet på en nem og smertefri tur hjem, men sådan blev det ikke.
På vej ud af byen, havde en mand lagt mærke til hende, og før hun selv vidste af det havde han hevet hende ind i gyde og begyndte at røre hende steder, hun slet ikke ønskede. Myrilla blev den dag voldtaget, hun nåede ikke at se hans ansigtet. Faktisk nåede hun ikke at fornemme andet end hans store ru hænder på hendes krop, studere hver enkelt del af den. Før han efterlod hende i mudderet. Myrilla var knust og ødelagt i nogle minutter overvejede hun at tage tilbage, men hun kunne hellere ikke svigte sin familie.

Derfor drog hun alligevel afsted. I ødelagt tøj og ødelagt sind. Hun ønskede at dele denne byrde med sin familie, men kunne ikke da hun så synet af hendes ellers så kærlige og varme hjem, det var blevet fuldt med sorg og død.

Hendes mor og næst ældste søster havde fået pesten. Myrillas søster havde allerede fundet vej til Kile, men hendes mor var der stadig og resten af familien troede på at hun kunne kurere hende, men hun måtte skuffe dem. Deres ansigter sagde alt, skuffelsen, afmagt og sørgelig. Myrilla følte den største afmagt, afmagten ikke at kunne hjælpe når det var det hun ønskede aller mest! Efter ugers kamp måtte hendes mor give slip på livet. Myrilla og familien holdt en så smuk begravelse de var i stand til for hendes mor og søster. Da pesten endelig så ud til at få enden blev landet dækket af et mørke, hvilket betød at de afgrøder familien var afhængig af få at lave brød forsvandt. Hele familiens levebrød forsvandt.

I den periode blev de utrolige fattige, selv Myrilla der havde sparet sammen gav sin familie alt. Hun ønskede ikke mere død eller sorg. Det var en utrolig hård tid og alle i familien inklusiv Myrilla blev utrolig tynde og underernæret, af manglede mad, penge og lyst til livet. Især hendes mor havde taget tabet hårdt. Ingen forældre skulle opleve deres børn dø før dem selv, og det værste var nok at Myrilla bearbejde sig selv for tabet af dem. Selvom det ikke var hendes skyld at de dæmoniske plager skulle slippe fri.

I en hård kamp mod overlevelse, kunne de ikke tro deres øjne da en morgen kom, en morgen hvor der var lys! Myrilla stod med glædeståre Isari havde endelig hørt deres bønner. Myrilla faldt til jorden, de havde kæmpet så hårdt, at de var så tæt på at miste huset og deres forretning, men nu. Nu kunne familien få afgrøder igen og begynde at skabe liv igen. Myrilla blev i hjemmet i nogle uger endnu, før hun atter drog til storbyen igen. Nu hvor hun følte at det var nogenlunde sikkert igen med lyset tilbage.


Familie: Far Samuel, 43 år bager
Mor Elora, afdød blev 42 år
Store bror Matt, 26 år
Store søster Mia, afdød blev 24 år
Store bror Mason, 23 år
Lille bror Maxwell, 17 år


Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: zombie, Krystal , Helli , Muri
Lige nu: 4 | I dag: 8