NyssaNyssa
Krystalisianer

Neutral Ond
Race: Dæmon
Alder: 2762

Status: Aktiv
Godkendt: 26.05.2017
Antal posts: 269
Skaber: Ela

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Nyssa Nyala Takács
Kaldet: Nyssa
Køn: Kvinde
Alder: 2762
Fødselsdag: 5 December
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: -
Erhverv: Snigmorder for de sorte dæmoner
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 162 cm
Vægt: 57 kg
Nyssa har en menneskelige skikkelse, men meget få dæmoniske trak, de eneste hun besidder er at hendes øjne kan se glødende ud i den rigtige vinkel.

Atypisk andre har Nyssa altid været haft en spinkel kvinde, med feminine former. Selvom hun er spinkel og ikke er udstyret med de større muskler, skal man ikke tage fejl af hendes fysisk. Da hun kan være yderst hurtig og let på tå. Samtidig er Nyssa relativ lille i forhold til gennemsnittet, dette drager hun til sin fordel ved at snige sig let væk eller afværge et slag.

Hendes ansigt er ovalt, med langt brunt hår som ofte hænger løst og kan til tider være krøllet hvis den rette luftfugtighed er til stede. Hendes øjne er grønlige, med strejf af brunlighed i dem. Hun har kraftige kindben der opridser hendes ansigt. Nyssas øjn er lettere kraftige, men det indrammer blot hendes øjne. Nyssa har en lettere lys hud.

Nyssa har ingen specielle kendetegn, udover et specielt modermærke ved trussekanten, som lidt forestiller to lidt underlige fugle.

Magi

Magisk evne (1): Berøring: Hver gang Nyssa rører en anden, eller nogen røre hende, kan hun føle dens persons følelser. Nyssa styrer ikke selv sin evne, men hun bestemmer dog selv om følelser hun modtager er noget hun vil bruge imod den anden eller lade sig påvirker af de følelser hun modtager.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Teleportering: Fokusere hun på sig selv, en person eller et objekt, kan hun teleportere denne til en ønsket disnation, dog skal hun have oplevet stedet for kunne teleportere objekt, sig selv eller person der hen. Afhængig af størrelse vil det påvirker hendes kræfter. Des større det er, des hårde er det for hende at udfører evnen. For et menneske eller sig selv, ville hun kunne udføre teleportenringen igen efter 4 tråd svar, er det et objekt vil kunne igen efter 2 tråd svar.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

I form af hendes fars træning, har hun opbygget en stor hårdhed og facade over sig selv, hvori hun ikke længere kan se forskel. Nyssa græder ikke eller viser følelser overfor sin ofre og hun ikke bleg overfor at gøre skade på andre for at opnå hendes ønske. Nyssa elsker sit arbejde i det hun føler et stort ansvar og frihed i hvordan en mission skal udføres, samtidig er hun ikke glade for love eller regler, dog gør hun tildels hvad der forventes af hende.

Styrker:
• Af hendes lille størrelse og hendes generelle hurtighed, kan hun være meget smidig og let omkring.
• Nyssa benytter især hendes berøringens evne til at forstå hendes modstander, til at føle hvad det er som skræmmer personen, og på den måde trænge ind i den anden sind, således at hendes ofre får en hurtig død.
• Er hun endelig kommet i situationen hun ikke kan se sig ud af, vil hun til en hver tid teleportere sig væk. Hun vil også benytte sin evne til objekter for at manipulere med sit ofre ved at teleportere genstande bag ved vedkommende og på den måde slå dem ud.

Svagheder:
• Nyssa har en vis svaghed for mænd, og det er især fordi hun ofte kan se forbi deres hårde ydre og se hvem de i virkeligheden er og hvad de står for, og det tiltrækker Nyssa.
• Selvom Nyssa drage primært nytte ud af sin evne har den også dårlig effekt på hende. Alle følelser fra andre kan være overvældende til tider, og derfor undgår hun også tæt berøringen med andre.
• Nyssa har ikke en speciel god styrke og er derfor meget afhængig af sine evner og smidighed, hvilket kan til skabe udfordringer for hende.

Baggrundshistorie

Det var blevet til kølig vintermorgen, Abigail havde ligget det meste af natten og kæmpet for at få sit barn ud, og endelig da morgensolen roligt kom frem. Kom den lille pige til syne. Nyssa var allerede fra første dag højt elsket af sine forældre og de forgudede deres datter. Selvom al lod til være kærlig og varmt, blev forholdet imellem dem også stærkere i from af træning, disciplin og respekt. Nyssa lærte som ethvert anden dæmon, at andre frygtede dem og det havde de også grund til. Som så mange andre dæmoniske familier, var de også en del af at skabe deres eget rige, Kzar Mora. Der gik desværre ikke mange år, før Nyssa oplevede sin første krig.

Nyssa deltog ligesom andre aktivt med i krigen, men krigen var hård, og selv for Nysse som udviklede hendes første evne, hvorpå hun kunne føle hvad den anden følte. Hun oplevede følelser som hun ikke vidste eksisterede, og derfor trak hun sig en anelse fra krigen, hun kunne ikke kaperede alle de følelser. Derfor isolerede hun sig fra alt og alle og det blev ikke bedre af de tabte kampen og at de blev afskåret fra omverden.

Hendes forældre var forstående overfor hendes evne, og især hendes far ønskede at denne evne skulle udnyttes derfor brugte de også dage og nætter på at træne, så hun kunne lære at abstrahere for alle de følelser hun kunne få.

Nyssa og hendes familie levede udmærket i riget Kzar Mora, de bekymrede sig ikke hvilke historiske ting der skete i resten af Krystallandet, da de havde den overbevisning at en dag skulle de nok blive lukket ud. Derfor holdte familien sig også klar til at de en dag igen kunne gå kæmp og bekæmpe lyset. Nyssas krop var anderledes end andres og var ikke muskuløs eller stræk som andre og ej eller høj, derfor løb hun meget for styrke hendes hurtighed og dermed ville kunne angribe hurtigt og effektivt.

Det var en almindelig træningsdag med hendes far og han skulle lige til at slå ned på hende idet hun forsvandt. Nyssa anede selv ikke hvad der skete, men ud af det blå befandt hun sig på sit soveværelse. Hun løb atter ned til sin far, som selv var forvirret over hændelsen, men hurtigt fandt de ud af hendes næste evne viste sig at være teleportering. Hvilket resulteret i meget mere træning, så hun var klar til kamp.

Og endelig, efter mange tusind år, blev portene åbnet og de dæmoniske plager blev spredt udover Krystallandet. Nyssa der stadig følte sig ung var parat til at udforske denne verden, og hun fik hurtigt også et lumsk job hvor hun kunne indfinde sig i hvad der var forventet af hende. Samtidig fik hun lov til at dræbe, hvilket underholdt hende.

Efter at lyset er vendt tilbage, har Nyssa taget mere afstand til hovedstadsområderne i Krystallandet, og har søgt op imod bjergene. Hvor hun føler sig mere sikker, Nyssa har før ventet og kan sagtens vente på at mørket igen skal få en større magt i Krystallandet.

Familie: Mor: Abigail Adina Takács - Skrædder
Far: Elijah Emmanuel Takács - Soldat

Nuværende levested: Krystalbjergene

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 4
Smidighed: 9
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 5
Intelligens: 3
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 10


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat