LindarynilLindarynil
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 247

Status: Aktiv
Godkendt: 07.05.2017
Antal posts: 123
Skaber: Nyxx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lindarynil Demarion
Kaldet: Lin, Linda, Dema,
Køn: Kvinde
Alder: 247
Fødselsdag: 5 januar
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Hun er neutral på dette punkt.
Erhverv: Studerer drager
Race: Blandingsrace - Skovelver og Dæmon

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 58 kg
Hår:
- Langt.
- Violet.
- Bølget/svagt krøllet.

Øjne:
- Krystral blå.

Hud:
- Bleg.

Kropsbygning:
- Yderst feminin.

Ar:
- Få.

Kendetegn:
- Hendes ører, der ligner elverører, men har skæl, grundet hendes dæmongener.
- Hun ses altid bære en kjole.


Magi

Magisk evne (1): Lindarynil har muligheden for at kunne heale en person der er kommet til skade, dog er der begrænsninger på hvor store sår hun kan heale over en gang. Dødelige sår tager som regel mere end blot en enkelt healing, mens små snitsår eller sår efter en pil, kan hun heale over en omgang... Jo større såret er, jo mere kræver det også af hende. Hvis det er stort, så besvimer hun som regel, da hun bruger det meste af sin energi, mens de små sår kun giver hende en lille hovedpine.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Lindarynil fandt ud af, at når hun bliver tilstrækkeligt vred har hun mulighed for nærmest at overophede sine hænder. Hvis hendes hænder kommer i kontakt med en overflade, så kan hun sætte ild til den. Det er ikke helt herre over, men gudskelov sker det kun når hun er vred.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Personlighed

Personlighed:
Lindarynil er ikke en kvinde man skal lade sig narre af, for under det smukke ydre, gemmer sig en dæmon der blot er i dvale. Dog skal der meget til for at vægge den, da den oftest kun kommer frem når hun bliver virkelig vred. Hun er normalt en kvinde af få ord, ikke fordi hun er genert, men fordi hun nyder stilhed omkring sig. Hun er venlig overfor de fleste, men hvis man gør hende vred, så er der ikke nogen tvivl om at hun også har dæmon gener.

Styrker:
- Kan skjule horn, vinger og hale.
- Kan læse og skrive.
- Yderst hjælpsom.

Svagheder:
- Ikke specielt stærk, trods hun også har dæmongener.
- Ikke god til at håndtere våben.
- Voldsomt bange for edderkopper.

Talenter:
- Kan heale folk.

Baggrundshistorie

Starten:
Lindarynil er "elskovs barnet" mellem en lidt for liderlig dæmon og en skovelver kvinde. Faderen havde hun ikke kendskab til, da graviditeten var gennem en voldtægt af moderen. Hun blev født ind i en verden med elvere og allerede fra starten kunne man se tydelig forskel på hende og de andre elverbørn, eftersom Lindarynil's ører havde små lilla skæl og hun langsomt begyndte at danne en hale og havde anlæg til et sæt vinger på ryggen, hvilket var derfor moderen holdt hende indenfor, selv som spæd.

De unge år:
Som ung lærte hendes moder hende at tale elvernes sprog, men også hvordan man snakkede "menneskesprog" som det blev kaldt. Lindarynil var ret lærenem og tog begge sprog til sig og lærte at tale dem begge flydende, ganske vidst havde menneske sproget en svag accent. Moderen lærte hende også at læse og skrive, da Linda trods alt ikke gik i skole, da hendes horn, hale og vinger efterhånden var ved at komme til syne og moderen ikke behøvede flere folk der bekymrede sig om hende.

Teenager:
Tidligt i hendes teenager år opdagede hun dog at hun havde mulighed for at kunne skjule sine horn, hale og vinger, men oven i det, fandt hun også ud af det kunne være en smertefuld proces at lade dem komme frem igen. Som hendes moder blev hun oplært i healing, da Linda var ret hjælpsom og moderen var kendt som healer blandt den gruppe elvere de var bosat sammen med. Livet var dog ikke altid nemt for den unge Lindarynil, da hun mødte sin far der dukkede op, den dag Linda langt om længe blev introduceret for folk i elverbyen. Hun kunne nærmest mærke det med det samme. Bare få minutter væk fra moderen og hun stak af efter faderen, men han var allerede væk.

Hun begyndte at få en stor passion for drager og fik til de ældste i byen til at fortælle hende omkring de bevingede væsener.

Voksen:
Som voksen flyttede hun væk fra elverbyen, begyndte søge af egne veje. Hun havde besluttet sig for hun ville finde de bevingede væsener og hun fandt dem. Hun begyndte at studere dem, først på afstand og så satte hun så mere og mere livet på spil for at komme tæt på og få så mange detaljer som overhovedet muligt.

Hun dummede sig dog en nat, lod en mand komme med hende hjem og det ene ledte til det andet... Lindarynil skulle være mor!

Nu:
Lindarynil studerer stadig drager, men hun gør det on/off, da hun også har et barn at tage sig af. Hendes datter er ikke så gammel, men kan dog godt klare sig uden sin moder over kortere periode.

Linda's datter blev bortført af en varulv, en stor voldsom en af slagsen... Linda nåede blot frem i tide til at se datteren blevet revet i stumper.

Familie: Mor:
Muriana Demarion - Levende - Skovelver

Far:
Armand Demarion - Formodes levende - Dæmon

Barn:
Ileshia Demarion - Død - Blandingsrace (dæmon, elver og menneske)
Nuværende levested: Hvor end hun slå lejr

Andet

Billede fundet her http://chirun.deviantart.com/

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 3
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 4
Intelligens: 6
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 9

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat