Log ind Opret bruger


Antal posts: 42
Oprettet: 06.05.2017
Status: Aktiv
Skaber: Jinx

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Flodbyen Lazura
Mest aktive emne: Skal vi lege
Fulde navn: Taori Nightgaze
Kaldet: Taori, Nightmare, Taz
Alder: 1456 år
Fødselsdag: 13/7
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Loyal overfor sin herre Ra's al Ghul, der er ingen andre som hun forguder andet end ham
Erhverv: Medlem af de sorte dæmoner
Race: Dæmon
Højde: 175 cm
Vægt: 63 kg
Sort/Grå øjne|Ravn sort hår|Spinkel af kropsbygning med runde former|Lys hud|Velplejet naturlige negle|Køllig hud|

Magisk evne (1):
Amita Dictus: Hun har giftige negle, blod og ånde, hun har forgiftet blod, og meget farlig gift i sig. Når hun skærer nogle, eller ridser nogle med hendes negle, kommer giften ind i den person det sker for, virkningen aftager efter nogle timer, og så vil personen ikke have giften i kroppen mere. Giften i hendes negle kan kun ses når hun er i det bestemte humør, sted, temperatur, så begynder neglene at lyse syrlig grønne. Hendes ånde har en syrlige grøn farve, og kan enten få en person til at blive forgiftet, besvime. Blodet i hendes krop er beskidt, og giftigt, og generelt hele hendes evne er rent gift, men hele evnen har små retninger, og undergrupper. F.eks handler hendes evne her mest om de giftige negle hun har som hun bruger som våben, men fordi den her evne og hendes koncentration til at bruge den er så god, så har hun lært sig selv at udvikle evnen lidt så hun både kan bruge neglene, men også ånde, og giftig blod.


Taori har virkelig god udholdenhed fordi hun er så trænet i at bruge evnen, og fordi hun er oplært af hendes stærke forældre, så hun kan modtage nogle hårde slag, og holde til noget. Hun er derfor ikke den svageste men heller ikke den stærkeste, hun har bare en god udholdenhed hun er meget stolt og tilfreds over. Men hun er ikke født med det, det er noget hun har trænet og styrket sig med langsomt med tiden.

Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (2):
Nocte Xtus: Hun kan skabe mareridt for andre blot ved at kigge dybt ind i deres øjne, eller røre ved dem. Men uanset hvad skal hun havde øjenkontakt med personen evnen går udover. Når hun skaber mareridt for andre er det ikke kun når de er vågne hun er så trænet i evnen, at hun også kan gøre det når folk sover. Virkningen af det aftager efter nogle timer, hvis hun bliver brudt i den kan der går kortere tid.

Som med hendes evne her, har hun også en god udholdenhed her, og god til at modtage nogle slag, hendes forældre især hendes far har oplært hende godt, og trænet hende godt, så hun kan holde til meget, og netop derfor har hun en høj og stærk udholdenhed.

Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Taori har mange forskellige slags personligheder eller nærmere sagt sider af sig selv, både den voldelige, positive, kærlige, direkte ondskabsfulde, kloge. Hvad hun er mest tør ikke siges, da det kommer an på, hvilke personer hun er sammen med, og hvilke humør hun er i.

•Voldelige: Farlig - Gal - Hård - Slem - Vild

•Positive: Fornuftig - Social - Venlig - Åben - Bevidst

•Kærlige: Romantisk - Hjælpsom - Sensuel - Varm - Ærlig

•Direkte Ondskabsfulde: Berygtet - Grov - Kold - Ond - Voldsom

•Kloge: Taktisk - Snedig - Lusket - Hemmelighedsfuld - Intelligent


Barndom:Hun var venner med alt og alle, hun var den alle kom til, hvis de havde brug for noget eller brug for hjælp, pigerne forgudede hende, og elskede at være sammen med hende, drengene forgudede hende også, og ville være hendes kæreste. Men for Taori handlede det hele bare om venskab, hun vidste og kendte slet ikke til kærlighed, og venskab dengang men hun følte sig meget populær og kendt blandt klassekammerater, og diverse folk på hendes skole. De fleste kendte til hende, og ville være i nærheden af hende, hvorfor vidste hun ikke hun var bare den hun var, og syntes selv hun var grusom til tider, og farlig men det gjorde hende glad at der var så mange omkring der elskede hende, og holdt af hende. Hendes forældre var der også for hende, og hun elskede dem overalt på jorden uden dem vidste hun ikke hvad hun skulle gøre, de havde været der for hende rigtig meget. Hele hendes barndom havde været god, og en hun aldrig ville glemme. Det skal siges at hendes søstre har hun haft det godt med i hele hendes barndom, og har elsket at være sammen med dem, hygget sig, og leget med dem.
Teenager: Hun var den person alle stadigvæk gerne ville være venner med, og være i nærheden af, både drengene forgudede hende, og de fleste piger også. Hun havde haft mange kærester i hendes teenager år, men alle hendes forhold hun havde haft holdt aldrig mere end nogle måneder. Det var mest fordi det endte med de blev bange for hende, og løb skrigende væk, hvorfor vidste Taori godt, og det undrede hende ikke at de gjorde det. Hun var stadigvæk populær, og havde nogle gode venner og veninder, men hendes forældre var begyndt at undre sig over hende, og bekymret fordi de godt vidste hvad hun var, og hvordan hendes evner var, så de måtte tit holde øje med hende, og sørge for hun ikke gjorde noget, eller skadede nogen. Dog havde der været en episode hvor hun faldt for en dreng, der mindede om hende med personlighed, men ham kom hun desvære til at dræbe ved et uheld, kun fordi hun dengang ikke havde så meget kontrol over hendes evner, så det endte med hun dræbte ham, og det knuste hendes hjerte, og siden dengang har hun faktisk holdt sig fra drenge, og ikke ville have noget at gøre med dem, hun var bange for at blive forelsket igen, bange for at knytte sig til en, tænk hvis hun gjorde det samme mod dem. Derfor var Taori mest sammen med pigerne i det meste af hendes teenager år, og hun var så småt også begyndt at blive farlig for nogen, og kom da også nogle gange til at skade andre, men det var mest fordi hun ikke havde så meget kontrol over evnerne så det gik bare løs uden hun kunne styre det.

Men heldig for hende hjalp hendes forældre hende mange gange, og fik hende til at falde ned, og holde sig i ro, så hendes evner ikke var til fare for nogen, og så hun ikke ville skade nogen. Så det gik hendes teenager år mest med, men efter hendes mening gik teenager årene halvt op og halvt ned. Og hendes søstre har ikke været der så meget for hende i disse år, mest fordi enten gad de ikke, eller også havde de travlt med dem selv, og at styre deres evner. Så hendes søstre har ikke tænkt så meget på Taori, men kun om dem selv.


Voksen: Som idag som voksen, går det bedre med evnerne, hun har fået meget hjælp til at kontrollere dem, og holde styr på dem. Dog kan det ske noglegange hun mister overblik, men hun mener selv hun har styr på dem, og har kontrol over dem, men det skal også siges hvis hun hader nogle lader hun evnerne tage over, og slet ikke tænker på kontrol og styre dem, for så er hun ligeglad og kold. Og tit ønsker hun også at skade andre, og lade dem mærke smerte som hun selv har oplevet. Hun snakker ikke med hendes forældre mest fordi slutningen af teenager årene sendte hendes forældre hende væk, og siden dengang har hun ikke haft kontakt til dem, og hun aner intet om de lever eller ej. Men for Taori har hun det helt fint med det, fordi hun har det selv sådan hun ikke behøver deres hjælp, og at se dem, hun vil bare være den hun er, og leve sit liv. Taori snakker ikke med hendes søstre heller, hun savner dem, men tænker mest at de sikkert kun tænker på dem selv, men hun kan ikke vide det, men sådan tænker hun/b]

Familie:
Taori har to søstre, og af de to søstre er hun den mindste, og hendes to andre søstre er også dæmoner. Den ene søster hedder Tatsu og den anden hedder Niash. Alle søstre er farlige, og når de allesammen samarbejde er det endnu mere farligt, det er ikke kun Taori der har giftigt blod, det har hendes søstre også.

Nuværende levested: Krystalbjergene
Taori er medlem af de sorte dæmoner, hvilket hun er stolt og tilfreds over, hun er tro og loyal overfor sin herre Ra's al Ghul. Og er det at være en del af noget specielt og unikt, gør bare at Taori føler sig hjemme. Dog skal det også siges hvergang man støder på hende vil man tydeligt kunne se dette logo på hendeFysisk styrke: 6
Våbenfærdigheder: 8
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 6
Intelligens: 4
Kreativitet: 3
Mental udholdenhed: 6
Chakra: 8