Orphelia

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 02.05.2017

Antal posts: 36

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Orphelia Luna Silver
Kaldet: Orp eller Luna
Køn: Kvinde
Alder: 265
Fødselsdag: 3 december
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Pirat og danserinde
Nuværende levested: Omrejsende - Gaderne til nogen hyrer hende.
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 56 kg
Hår:
- Rødt.
- Små fletninger.

Øjne:
- Mandelformede.
- Lyseblå

Hud:
- Bleg.

Kropsalder:
- 27 år.

Kropsbygning;
- Slank.
- Feminin.
- Former.

Ar:
- Hendes venstre skulderblad, ligner krads mærker.

Kendetegn:
- Aret på skulderen
- De blå øjne.

Magi

Magisk evne (1): Orphelia har muligheden for at kunne forvandle sig til en slørugle. Denne evne benyttede hun sig meget af det hun sejlede, da hun kunne bruge det til at komme op i luften og flyve ud og kigge om der var land i nærheden. Dog er der et minus ved denne evne… Når hun forvandles tilbage til menneske er hun som regel nøgen. Evnen er en hun har trænet gennem hendes levetid og er begyndt at kunne mestre den til fulde.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Orphelia har forstærket høresans, men for at den virker skal hun virkelig koncentrere sig. Når denne passive evne anvendes lukker hun af for alt omkring hende og hører ikke hvad der sker omkring hende før der er nogen der puffer til hende så hun kan mærke det, da det er det der skal til for at bryde hendes koncentration, da hun går i en form for trance. Denne evne er passiv.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Personlighed:
Over for de mennesker der fortjener det er hun loyal, men pisser man hende først op og ned af ryggen, så bliver hun modbydelig og skal nok finde personens svage punkter og udnytte dem. Hun er ret blid, på trods af hun ar pirat, men det er nok også derfor der ikke er mange der vil tro på hende, når hun fortæller hun er pirat.

Styrker:
- Mestrer både Elvisk og Krystalisiansk.
- God til at være lydløs.
- Kan både læse og skrive.

Svagheder:
- Rapkæftet, hun siger ALTID sin mening.
- Alkohol, hun drikker en del.
- Flirten, hun ved ikke hvordan hun skal reagere når folk flirter med hende.

Talenter:
- Hun er bedre til at håndtere et sværd og knive, kontra bue og pil.
- Hun er en dygtig danser.
- Hun er god til at finde vej.

Baggrundshistorie

Starten:
Hun er den ældste af en børneflok på tre. Det var sjældent hun så sin mor, da hun altid var ude og tjene penge, mens hendes far var der hjemme og tog sig af hende og hendes søskende. Allerede i en meget tidlig alder var hun mere fascineret af sværd og knive end de almindelige buer, som resten af hendes folk var mest kendt for.

De unge år:
I en meget tidlig alder fik hun stukket et sværd i hånden og begyndte at lære at fægte. Som hun blev ældre og fik lov til at komme med til byerne kunne hun godt finde på at gå ned til havnen og fægte mod en af de træstolper der var. Her blev hun opdaget af en mand der lovede at hvis hun kom til havnen når hun var blevet ældre og havde lært at mestre sværdet så ville han tage hende med ud og sejle, mere fik hun ikke at vide før hun blev revet væk og skulle hjem.

Teenager:
Hun havde efterhånden lært at mestre sværdet ret godt, men hun var nu begyndt at lære håndtering af knive, hvilket hun også af og til oplærte sin lillebror i. I en alder af hvad der svarer til 15 meneske år rejste hun fra den trygge skov og ind mod byen for at finde denne mand igen og ganske rigtigt som han havde lovet. Han tog hende med sig ud og sejle.

Voksen:
Hun mestrer sværdet og er stadig i træning med knivene, med det er at kaste dem, eftersom hun allerede kan bruge dem i nærkamp. Under en voldsom storm til søs fik en kæmpe bølge fat i skibet og fik det meste af lasten og mandskab hevet med sig i dybet, men hun og en ung menneske dreng var tilbage. De nåede i land efter LANG tid på havet, på noget der lignede en tømmerflåde af en art.

Nu:
Uden fast bosted går hun rundt i gaderne, holder dog typisk til ved havnen. Danser lidt for at tjene nogle penge til tøj og hendes alkohol. Hun møder fra tid til anden hendes familie, men det er ikke længe de vil snakke med hende.

Familie: Mor:
Luna silver - levende

Far:
Morigan Silver - levende

Søskende:
Amara Silver - levende
Semar Silver - levende

Andet

AL CREDIT GÅR TIL Inna-vjuzhanina http://inna-vjuzhanina.deviantart.com/

Tema sang:: In This Moment - Adrenalize

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Venus , Fisk
Lige nu: 2 | I dag: 9