Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/krystall/public_html/service/characterService.php on line 66

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/krystall/public_html/service/characterService.php on line 67
Demiel EquinoxDemiel Equinox
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Blandingsrace
Alder: 12

Status: Arkiveret
Godkendt: 27.04.2017
Antal posts: 26
Skaber: Andy

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Demiel Equinox (Han har et dæmonisk navn; Azubha)
Kaldet: "Djævle Yngel", "Ikke ham, dem!", "Monstret", "Udskud", "Azubha"
Køn: Mand
Alder: 12
Fødselsdag: 03. Januar. År 2005
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Aladrios og hans underguder - Især Zerafina og Chance er guder som "han" ære.
Erhverv: DSL's yngste medlem
Nuværende levested: Hvorend de kan få ly.
Race: Blandingsrace - og
Uddybende om race: Halv Skovalf - Halv Dæmon.... Hans udseende er den af en skovalf, men grundet hans forældres forening har han en skaret mentalitet. Fysisk ældes Demiel langsomt grundet forældrene, men mentalt virker Demiel langt foran hvad han burde og nogle voksne har gennem tiden kommenteret på at han næsten er mere erfaren og vis end de fleste fuldvoksne mænd.

Udseende

Højde: 53 cm
Vægt: 6 kg
Demiel
- Hudfarve: Kaukasisk menneskelig hudfarve.
- Hår: Demiel har lysebrunt let krøllet hår som han ikke gør meget ved. Han lader det normalt bare gro til han ikke gider det mere og så klipper han det selv.
- Øjne: Demiels øjne er skinende blå og kraftigt farvet.

Ahzuba (Se; Magisk Evne (1) for forklaring)
- Hudfarve: Aske grålig farve der får ham til at se syg ud.
- Hår: Azhuba har mørkebrunt ukrøllet hår som ser vådt ud. Det er altid samme længde som Demiels da det stadig er det samme hoved de har.
- Øjne: Azhuba har røde øjne som får en smal streg som pupil ligesom en slange når han bliver vred, ellers har de bare en normal pupil.

Fællestræk
- Kropsbygning: De har fysikken af et barn. De er ikke særligt muskuløse eller store.
- Vinger: Deres vinger er kulsorte insektvinger som gemmes under deres tøj. Vingerne ser revet og trevlet ud af udseende, men fungere helt fint.
- Særlige Kendetegn: Deres kraftigt farvet øjne, deres underlige vinger og Azubhas hudfarve.
- DSL-Tatoveringen: Deres tatovering er gemt da den ikke kan ses på Demiels krop med kun når Azhuba tager kontrollen kan den ses. Den sidder på Azhubas tunge og ligner en underligt kroget kniv.

Magi

Magisk evne (1): To Sjælet; Azhuba:
Demiel er født med to sjæle da han originalt var ment til at have en tvillinge bror, men han døde før fødsel og deres sjæle blev forbundet. Demiel og Azhuba er to forskellige folk i en krop og de kan tale sammen mentalt konstant og kæmpe om kontrollen over kroppen de deler. Deres udseende er forskellig fra hinanden, men de har nogle fællestræk.
Når deres udseende skifter tager det noget tid og er smertefuldt mens det sker, men efter det er sket ligger hverken Demiel eller Azhuba mærke til smerten.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Telepati:
Med denne evne kan De bryde ind i folks sind. Høre folks tanker og sende tanker, men Demiel og Azhuba kan også hver en ting den anden ikke kan med denne kraft. Dog tager denne anden evne længere tid at bruge end disse her.

Demiel - Demiel kan med nok tid bryde ind i folks hoveder og se deres minder, men ikke ændre dem. Dette kræver fysisk kontakt med personens hoved for at Demiel kan det og flere minutters tid til at bryde ind i sindet. Det gør ondt for Demiel og bruge evnen og efter han har brugt den har han flere timers migræne.

Azhuba - Azhuba kan med nok tid bryde ind i folks hoveder og stille og roligt påvirke deres sind med sindsygdomme og galskab som gøre folk til monstre som selv han ikke har magt over. Dette kræver tid og er smertefuldt for målet, dog kræver det blot at de er i Azhubas syn.
Det skal siges han ikke kan helbrede eller reparere folk efter de er blevet påvirket af evnen og han er ikke selv sikker fra at blive dræbt eller slået på af folkene han har påvirket.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

DEMIEL:

Generelt: Demiel er en sød lille engel... Altså på ydersiden. Han støtter DSL i alt de gør og ønsker generelt alle det bedste, men han har et temperament som bluser hurtigt op. Dog ønsker han helst ikke at skade nogen, men hvis han har en ordre vil han udføre den til bedste punkt og prikke.
Styrker:
- Telepatisk Indtrængen: Demiel er fantastisk til at trænge ind i folks hoveder og høre deres tanker uden de ved det. Han kan i flere timer aflytte en persons tanker uden de overhovedet kan føle det, men kun så længe han ikke selv gør meget andet end at fokusere på det. Dog er det meget praktisk når Azhuba kan holde sin kæft og han skygger nogen.
- Skyggen: At følge efter folk og gemme sig er to af Demiels specialler. Han udnytter sine evner til at følge efter folk i dagevis, gemme sig nær dem og lære alt han kan om dem mens han leder efter deres svagheder.
- Djævelsk Nuttet: Demiels smil er sødt, hans nys er nuttet og hans øjne skinder af uskyld. Han opføre sig som et barn for showets skyld og elsker at lege med folks følelser og skyld ved at gøre alt i hans magt for at virke så sød som mulig.
- Matematisk Geni: Nok et Azhuba sprogligt klog, men Matematisk tager Demiel altså præmien.
Han kan udregne en hver ting smidt mod ham og han ødelægger folks tanker om udregninger. Han er den ansvarlige for deres ting som økonomiske tanker og udregner tit svingnings og hældningsgrader for Azhubas fælder.

Svagheder:
- Hydrofobi: Vand! Fjenden af alt liv hvis man spørg Demiel. Han er så ugudeligt bange for vand at det bare syn af havet for hele verden til at snore i hans hoved. Han vil gøre alt i hans magt for ikke at nærme sig havet, søer eller åer, for det at komme i kontakt med dem er som et panik anfald der bare venter på at ske.
- Sandheds Fortæller: Demiel kan ikke lyve. Han har aldrig kunne det og er forfærdeligt dårlig til det.
- Azhuba: Tit og ofte vil Azhuba irritere Demiel og ødelægge hans planer ved at skrige og råbe i hans hoved når han prøver at gøre ting. Hans negative meninger smitter tit af og får Demiel til at gøre dumme ting og ender ham tit i problemer som let kunne have været undviget hvis bare Azhuba havde holdt sin kæft.
Elsker:
- Lysets Hær: Demiel mener det er gode. De passer på dem og han ville ikke have et problem med at slutte sig til dem hvis det betød han fik lov at hjælpe folk ligesom dem.
Hader:
Demiel hader ikke særligt mange ting og det han hader, hader han ikke særligt meget. Faktisk er de ting han hader bare mere lettere irriterende end andet.

AZHUBA:

Generelt: Azhuba er en ondskabsfuld lille djævel. Hans udseende passer godt til den lille djævelske knægt der har en grusom humor. Skadelse af uskyldige, mord og drab er sjovt i hans hoved, så længe det ikke rør ham. Han er tit og ofte grunden til at Demiel og ham selv bliver ved med at rejse, for folk hader dem tit efter Azhuba har fået magten over kroppen bare et par få timer.
Styrker:
- Sprogligt: Azhuba er fantastisk klog. Han er et sprogligt geni og kan allerede i hans alder tale alle Krystalianske Dialægter, Dæmonisk, Sylvan, Elvisk og delvist Oldkrystaliansk. Sidder læser han i en bog på sekunder og bøger på 500 sider læses på højst 4 timer.
- Fældeskabelse: Tit og ofte hvis Azhuba og Demiel skal gøre det af med en fjende vil det være Azhuba der har kroppen da han er den bedste af de to til at lægge fælder. Alt fra træstammer der falder ned fra oven og rammer en, til "uheldige" jordskred, forgiftelse og rebfælder ligger indenfor ting Azhuba finder som barnemad at lave. Han har det med at lægge fælder for folk uden at fælden gør noget indtil lang tid efter og hvis han ønsker en død kan man ikke vide sig sikker nogen steder,
for fælder har han masser af og planerne blev lagt for længe siden.

- Løgnspinding: Azhuba lyver konstant og er blevet en mere eller mindre mester i faget. Hans løgne kommer uden mellemrum og han behøver ikke tænke mere end et splitsekund for at komme op med en lang og kompliceret løgn som er så troværdig at ingen ville have grund til at mistænke ham for at lyve.
Svagheder:
- Talblind: Azhuba er en idiot når det kommer til matematik. Han kan ikke meget mere end plus og minus hvilket gør han tit bliver irriteret når folk taler om priser og beløber i nærheden af ham.
- Lystløgner: Azhuba kan ikke gøre for at han lyver hele tiden. Han elsker at gøre det og det er blevet en ting som bare naturligt sker når han skal fortælle folk noget som helst. Selv hvis det galt hans liv kan han have super svært ved ikke at lyve omkring ting.
- Demiel: Han elsker sin bror, men hans bror er hans største svaghed. Azhuba har svært ved at tage kroppen fra Demiel og Demiel har et greb over Azhuba som irritere ham. Han ville helst gerne hele tiden være i magt over kroppen, men desværre kan han ikke det særligt tit. Dog er han altid lettere nervøs for at Demiel skulle komme til skade og vil gøre alt han kan for at passe på sin bror,
så afpresning om at skade dem virker godt på ham da han ved at hvis han selv kommer til skade gør Demiel det også.

Elsker:
- Månen: Den er smuk ifølge Azhuba og han kan om natten bare godt lide at stirre op på den og stjernerne og lave små historier om dem i hovedet.
- At Læse & Lære: Azhuba elsker at lære og gennem bøger er den nemmeste måde at gøre det.
Hans ynglings ting at lave hvis han ikke har andet at lave er bare at sidde med en bog han endnu ikke har læst, for de andre kan han næsten allerede uden ad.

- At Lyve: (Se; "Lystløgner")
Hader:
- Lysets Hær: Azhuba har et ualmindeligt had til Lysets hær, bare fordi han ikke ønsker sig at underlægge sig nogen andre, uanset hvor meget magt de har. Dog er han uenig med sin bror omkring dem.
- Regler & Love: Generelt hader Azhuba regler og love sat af andre der begrænser ham for noget som helst. Får han en regel at vide så er der større chance for at han med vilje vil prøve at bryde den end at han har tænkt sig at følge den.

FÆLLES:

Styrker:
- Enorm Chakra: Da begge deres forældre er så magisk kraftfulde som de var både racemæssigt og personligt var det ikke undrende at Demiel og Azhuba også blev meget magisk kraftfulde. De har chakra nok til at blive ved med deres magi i laaaaaang tid og føles næsten bundløse hvad det angår Chakra, men desværre for dem bruger de aldrig rigtigt deres fulde potentiale grundet en ualmindelig frygt for løbe tør for deres eneste "våben".
- "To hoved er bedre end et": Demiel og Azhuba er taktiske genier. Sammen kan de udtænke lange og komplicerede planer der har taget højde for alle mulige udkom. Deres kommunikation gør at de hurtigt kan tage valg som er langt mere udtænkte end normalle folk og generelt ved de meget mere end en af deres alder nogensinde kunne. Matematik på højeste niveau er intet problem for dem og sprog kan de utallige af, allerede i deres alder.
Svagheder:
- Hinanden: Nok kan det være en fordel at de er to til at tænke og lave overvejelser, men det kan tit tage lang tid at nå til enighed da de er så forskellige som de er. De diskutere tit og siger tit de hader hinanden. Og mange gange prøver de at kæmpe mod hinanden mentalt for at tage kontrollen over kroppen fordi de synes det er snyd den anden har haft kroppen længere end den anden. Dog er Demiel blevet god til at holde Azhuba i skat i lang tid af gangen, men når Azhuba først har taget kontrollen er han svær at fjerne igen.
- Fysik: Hverken Demiel eller Azhubar er særligt stærke eller udholdende. De træner ikke og har stadig kroppen af et barn. Dette gør at de ikke er svære at løfte på, slå ud kold eller fange i løb. Kampmæssigt er de hellere ikke særligt gode. Faktisk har de aldrig holdt andet end en kniv og der skar de sig ved et uheld.
Elsker:
- Hinanden: Uanset hvor meget de siger de hader hinanden og skiller hinanden ud, så elsker de inderligt hinanden og kunne aldrig finde på at udsætte den anden for fare. De er de bedste venner selvom det ikke virker sådan.
- DSL (Det Sorte Laug): Folkene der er en del af det sorte laug er favoriter af Demiel og Azhuba uanset hvad de har gjort. De er som deres familie i deres hoved og derfor tiltaler de også største delen af medlemmerne som "Onkel" & "Moster/Faster/Tante". Sågar er det gået så vidt at de kalder DSL's leder Lorgath for "Far" selvom de ved han ikke er det.
Hader:
- Mørkets Hær: Nok hader Azhuba allerede Lysets Hær, men fælles hader både Demiel og Azhuba Mørket da de ikke ønsker selv at ende som en krigsfange, slave eller tjener af Mørket. De prøver for det meste bare at holde sig langt fra dem, for de gider ikke lytte til deres love og regler der virker mere absurde og dumme end Lysets.
- Deres Far: De hader deres far fordi hvis han aldrig havde været sammen med deres mor ved at "købe" hende så havde de aldrig været skabt. De ville aldrig være udsatte for at blive smidt i eksil og ydmygelse hvis han ikke havde været med hende. De ønsker at tage hævn og slå ham ihjel.

Baggrundshistorie

Baggrund: Demiels liv har siden start været forbandet. Født af en af de eneste alf-hore og en dæmonisk fader, blev han efterladt i skovens dyb forventet at dø derude. Men han blev taget ind af menneskefamilie som mente han var som en gudesendt gave fordi de i mange år ikke selv kunne få et barn. Dog fandt de hurtigt ud af hvorfor Demiel var mere af en forbandelse end en gave. Som ung skiftede han konstant mellem Demiel og Azhuba og var generelt mere af en byrden end noget andet. Det ende med at de i en alder af 4 blev sendt til et børnehjem der tog imod dem.
Børnehjemmets værtinde var ondskabsfuld og modbydelig. De blev straffet hårdt for at gøre ting de ikke burde og straffen kunne være alt fra et slag til ingen mad. Hun havde sågar en enkelt gang låst dem inde i kælderen og ladet dem være der i tre dage uden mad, vand, lys eller andre folk. Men de tog hævn i syvårs alderen hvor de opdagede deres kraft indenfor folks psyke. Børnehjemmet blev hurtigt efter deres opdagelse lukket grundet forstanderinden var gået amok og talte om dæmoner, dommedag og havde slået en af børnene ihjel. Men endnu engang ende Demiel og Azhuba på gaden alene.

De eneste de altid havde var hinanden. De levede gennem at stjæle og alle småjobs de kunne tale. Det var ikke luksuriøst og de nød det ikke, men det var nødvendigt. En dag mødte de dog en mand der kalde sig Leo. Han tog dem under sin vinge og de respekterede ham. Han lærte dem at kontrollere deres kræfter og han fik Azhuba til ikke konstant at være et monster og Demiel til at acceptere hans bror for hvad han var og er.
Demiel vidste dog ikke at Leo havde en plan for de to børn. Han bragte dem efter 5 år (sidste år) til Tusmørkedalens bjerge. Her tog han dem til Det Sorte Laug hvor de efter et halvt år endeligt var blevet et fuldgyldigt medlem. Leo overbeviste dem om at DSL var deres nye familie og siden da har de kaldt DSL for deres familie og alle medlemmerne blev givet titler der passede til det. Ud over Leo som for to måneder siden blev jaget ned af Demiel og Azhuba efter han havde sladret omkring Lauget.

Med Leos egne tekniker og træning indenfor fælder og jagt udregnede Demiel metodisk et møsnter han gik dag for dag, hældningen på deres fælder og Azhuba opsatte fælder i flere mils omkreds og nedskrev hele hans daglige rutine.
Alle deres erfaringer blev sat til god brug, både matematisk og sprogligt som de fik ordensmagten til at tage Leo i arresten i den celle de havde sikret fælden i. Og som han kom ind i cellen gik fælden af. Sytten giftpile fløj fra væggene, en kling faldt fra loftet, begge vagter faldt om af smerte ved nervegiften de havde indtaget flere timer før og Leo døde til den mest simple rebfælde som han blev hængt i.

Nu tjener Demiel og Azhuba trofast Det Sorte Laug. De mener ikke de kan stole på nogen folk, men Lauget er det tætteste de har på familie og de vil gøre alt de kan for at hjælpe dem, selv hvis det betyder de skal dræbe tidligere medlemmer som forbød sig mod deres regler, for de der gjorde det er jo ikke længere familie.
Værste Minder: At blive født... De kan ikke huske det, men de hader det.
Bedste Minder: At endelig få sin Laug Tatovering tatoveret. Det betød de endelig havde en permanent "familie" for dem.


Familie: De kan ikke navnene på nogle af deres familie medlemmer eller ved hvordan de ser ud. Så derfor er det kun forældrene der kender dem.
Dog kalder Demiel og Azhuba medlemmerne af DSL for familiære titler.

Andet

Billederne af Demiel og Azhuba er lavet af Sakimi-chan

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat