MatthewMatthew
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Dæmon
Alder: 583

Status: Aktiv
Godkendt: 27.04.2017
Antal posts: 59
Skaber: Nyxx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Matthew Salomon Kane
Kaldet: Ghost eller Kane
Køn: Mand
Alder: 583
Fødselsdag: Ukendt
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Omrejsende, skind sælger
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 190 cm
Vægt: 85 kg
Hår: Hvidt.

Øjne: Orange.

Hud: Bleg.

Kropsalder: I midten af 40'erne.

Kropsbygning: Muskuløs.

Ar: Rigeligt.

Kendetegn: De orange øjne samt aret over det venstre øje.

Magi

Magisk evne (1): Allerede da Matthew var barn fandt han ud af han kan hæve hans egen kropstemperatur. Man kan ikke se på ham han bliver varmere, men kan dog mærkes, da det føles som om om han har en høj feber. Evnen er noget han har trænet gennem tiden og han kan styre den med snilde og anvender den når han syntes der er koldt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Matthew har fået evnen til at danne ild ud fra luftens iltpartikler. Denne evne kræver dog MEGET HØJ koncentration fra hans side af og hvis han bliver afbrudt, skal han starte forfra. Det tager ham omtrent 10 minutter med høj koncentration at starte et bål, eller generelt bare ild. Han har i gennem tiden trænet og er begyndt at kunne mestre den ret godt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Personlighed

personlighed: Førhen var Matthew en mand der var kendt for at være yderst følelseskold og ikke skænke folk omkring ham en tanke, men efter tabet på hans kone Aewen vendte han 180 grader og blev en god mand. I forhold til hans race er han stille og rolig og mange dæmoner ser ofte ned på ham fordi han er så rar overfor de fleste.

Styrker:
- Ild, eftersom det har en opkvikkende virkning på ham.
- Udholdende og stærk på trods af sin alder.
- Hans sværd.

Svagheder:
- Fortiden, tabet på hans kone hovedsageligt.
- Hans race, kender folk hans navn SKAL han adlyde om personen er god eller ej.
- Alkohol, han ELSKER alkohol måske endda for meget.

Talenter:
- Han er fantastisk i nærkamp, samt i kamp med sværd.
- Han er en god kok.
- Har kendskab til giftige planter.

Baggrundshistorie

Starten:
Han blev født ind i en familie udelukkende af dæmoner og var den ældste i flokken. Sammen med hans to yngre søstre fik han lov til at gøre nærmest hvad end de havde lyst til inden for lovens rammer. Som de blev lidt ældre opdagede de deres evner og begyndte at øve sig i at mestre dem.

De unge år:
Stadig sammen med familien, brugte en del tid på at passe sin syge far og hjælpe ham med dagligdagens ting som moderen og de to yngre søstre gjorde hvad end de kunne for at skaffe mad på bordet. Dog en aften døde faderen i armene på den unge Matthew og det meste af hans glæde forsvandt. I en alder af 50 dæmon år begyndte han at vise tegn på aggression.

Teenager:
Som teenager var Matthew efterhånden så fuld af had at han nær havde myrdet sin ene søster, fordi hun blot havde fået noget han ikke havde. Efter mordforsøget stak han af, eftersom han kunne se hvor galt det ville ende med at gå. Det var også i disse år han fik sin første ejer, en mand der brugte ham til at komme frem i verden, men det skulle vise sig at han i disse år også skulle forelske sig i en dæmon kvinde ved navn Aewen. Da ejeren døde af alderdom var han atter en fri fugl og han rejste lidt rundt.

De tidlige voksen år:
Han vendte tilbage til byen hvor han først fandt Aewen, men hun var blevet ældre og var i mellemtiden blevet gift. Han så hvordan hans eget liv langsomt faldt fra hinanden. Han forsøgte at komme hjem til familien, men de var ikke til at finde. Han stødte på den yngste søster, men blev hurtigt sendt væk. Han begyndte at træne kamp, både nævekamp, men også med sværd. I alderen 245 år fik han sin anden ejer, endnu en mand der fandt potentiale i ondskab og brugte Matthew's færdigheder inden for kamp. Ejeren døde og han fandt en kone, en skovelver ved navn Morgana Maddyx, de fik sågar en søn, men det er ikke en søn som Matthew fik kontakt med og Morgana forsvandt sammen med sønnen. Aewen var stadig gift.

Senere voksenliv:
Han var efterhånden ved at være træt af han ikke kunne få den kvinde han siden sine teenager år havde længedes efter, men en dag fandt han ud af at manden han så længe havde haft en inderlig lyst til at slå ihjel, nu var død i krig. Ganske vidst vidste han at Aewen sikkert sørgede over tabet, men derfor ville han alligevel vise hun ikke var glemt. Tiden gik og Aewen og Matthew fik hinanden. De fik en datter, men... Aewen blev syg efter fødslen af barnet og døde to uger senere og efterlod Matthew med en datter. Han var ikke selv i stand til at tage sig af datteren, så for at være sikker på hun fik den rette opvækst afleverede han datteren på et kloster.

Nu:
Matthew er vendt 180 grader og er en person der er til at stole på igen. Efter tabet af Aewen og datteren har han ikke været i byer, men i stedet strejfet rundt i skove og diverse ødemarker.Familie: Forældre:
- Far :: Dumalis Kane :: Død
- Mor :: Moira Kane :: Levende

Søstre:
- Amira Kane :: Levende
- Matura Kane :: Levende

Ekskoner:
- Morgana Maddyx :: Levende
- Aewen Noira Kane :: Død

Børn:
- Theralis Maddyx :: Formodes levende
- Atrisha Noira Kane :: Formodes levende


Nuværende levested: Ødemarken

Andet

AL CREDIT GÅR TIL ORPHEELIN!
http://orpheelin.deviantart.com/

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 5
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 5
Intelligens: 4
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 7

width:300px;height:350px;

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat