Log ind Opret bruger


Antal posts: 46
Oprettet: 26.04.2017
Status: Aktiv
Skaber: Mong

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Vandfaldet
Mest aktive emne: Tilbage i vandet
Fulde navn: Aileen Jasmin Armina
Kaldet: Kizzy, Ali.
Alder: 23 år
Fødselsdag: 11/7
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Ingen.
Erhverv: Skuespillerinde.
Race: Menneske
Højde: 168 cm
Vægt: 55 kg
Øjenfarve: Brune/grønne.
Hårfarve: Næsten sort.
Hårlængde: Når ned til hendes lænd. men er næsten altid sat op i en eller anden frisyre, men når hun har fri, går hun med det i en knold med to pinde i.
Kropsbygning: Aileen’s kropsbygning er, som de fleste ville kalde det, en flot figur. Hun er ikke for tynd, men det ville ikke skade at hun tog nogle kilo på. Bag tøjet, gemmer der flotte naturlige former (altså kaldet V-from) som normale brede hofter, en barm af normal størrelse, som passer til kroppen. hun har fødder der bruger st. 39 i sko. Har lange feminine fingre samt ben. Hun er lidt bred over skuldren da hun er noget muskuløs. hun har en smuk lyse brun hudfarve.
Beklædning: Aileen har en halskæde som hun har arvet, hun har den altid på, udover hvis hun har en rolle. Med sig har hun en bælte-taske som hun går med rundt om maven med de ting hun behøver. Udover sine mørke bukser og sin langærmet trøje i beige, har hun lang blå frakke der går ned til anklerne. Frakken har lommer i siderne, plads til lidt mere end blot en genstand.
Aileen går ofte rundt i høje støvler der går til knæene, i toppen er de ikke for stramme, det gør hun let kan færdes uden at havde bøvl med at bukke benene.
Magisk evne (1): forvandling til en anden.
Aileen kan forvandle sig til andre racer som hun bruger til sit job. det tager ikke så hårdt på hendes chakra og det kan vare op til en time, kommer an på hvor meget af hendes krop der skal forvandles. om det kun af øre til dyre øre som et halvdyr eller om det er hele kroppen som en minotaura, som hun kun kan være en halv time.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (2): Sindsstemning:
Aileen kan få folk til at føle sig glade, triste, sure osv når hun synger og optrader, men da hun ikke har øvet sig så meget med denne evne så er det ikke alle hun kan gøre det med. hun har lært at slå det til at fra uden problemmer men at få folk i høj mental udholdenhed har hun svære ved at påvirke.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6
Aileen er meget selvsikker. selv om hun ikke er højuddannet læser hun selv sine manuskripter og repliker selv om ikke mange i hendes rang kan læse når de er kvinder. hun er meget venlig og selv om hun er selvsikker har hun som mange andre dårlige dage.
Hun er en ung og talentfuld skuespillerinde, der mangler blot en hver skuespillers mål; at komme på en scene for at vise og give udtryk for hendes kunst og følelser. Men under denne maske gemmer der sig en usikker pige der gemmer sine sande følelser. Hun kan virke noget så gåpåmodagtigt selvom hun er usikker, hun kan tag en kompliment selvom hun er naiv omkring hendes følelser, da hun er lidt af en romantiker og drømmer.

Svaghed:
*Komplimenter: hun er dårlig til at tage imod komplimenter og at gi dem. selvfølgelig kan hun sige søde ting til folk men at gi direkte kompliment er ikke noget hun er god til.
*Sin familie: hun har ikke kontakt til sin familie og hendes sted familie har en et meget dårligt forhold til så hun bliver altid sur og stvær når hun er sammen med dem. ellers har hun kun sin far som lever.
*Ensomhed: Aileen har meget nemt ved at føle sig ensom når hun er alene. også derfor hun tit går sammen med nogle når hun skal noget.
*lidt psykose: hun ser syner, høre stemmer og føler sig forfulgt.

Styrke:
*Læsning: selv om hun ikke er højt uddannet eller rig så kan hun læse glimrene.
*Sværdkamp: hun er opvokset i et krigerisk familie og trænet til at kunne forsvare sig med mange våben.
*Sang og dans, somt kraftig stemme: Som skuespiller har man en kraftig så hendes stemme er blot blevet stærkere i skuespiller faget, og hun har derfra også lært at danse og synge rent.
to krigeriske voksne mødtes og forelskede sig. de var lykkelige sammen og fik da også en datter. Faderen havde ønsket sig en søn han kunne træne op til at være lige så meget en kriger som han selv var. Men Aileen var han da også blevet glad for i sidste ende.
Morens fødsel af Ailleen havde taget hårdt på hende og hun blev steril. men hun og faren elskede deres datter og hinanden stadig.
Aileen var kun 5 år da hun skulle begynde at bære og løfte sværd, og 8 år da faren begyndte at træne hende i sværd kamp. hun blev hurtig stærk men var dårlig til at finde taktiker som hun kunne bruge mod sin fjende. hun kæmpede dagligt mod sin far og mor. De ønskede hun blev stærkere og kunne gå i deres fodspor. Som lille ønskede hun da også at blive som sine forældre men jo ældre hun blev, ønskede hun at blive noget andet.
som 10 årig skete der dog noget tragisk. Faren og moren var i kamp mod hinanden og havde været oppe og skændes meget på det sidste. Aileen hadede når de skændtes og sad derfor bare på værelset og øvede sig i at læse. Denne aften var deres skænderier gået over gevind. Faren var ude og kaste med kaste knive, da moren gik forbi og skulle hænge tøj op og en kniv smuttede og fløj lige ind i siden på moren så den punkterede hendes lunge. noget som var så alvorligt at hun ikke kunne redes og hun døde i en smertefuld uge i sengen.
kun et halvt år senere havde faren fundet en anden kvinde som han ville giftes med. Aileen synes det var spændende men det var alt andet end spændene. Aileens stedbrødre var lige så store slagsbrødre som hendes far, de var altid efter hende og slå hende gul og blå næsten hver uge. hendes stedmor gjorde intet for hende da hun jo ikke var hendes barn. Aileen blev derfor mere og mere ensom, og blev stadig plaget med at hun skulle gå i sine forældres fodspor.
14 år gammel og Aileen valgte en meget drastik men alvorlig beslutning angående hendes liv, hun stak af. hun tog noget tøj og en bog med sig og forsvandt. hun gik rundt i byen og søgte arbejde over alt men ingen gad ha en så ung pige til det arbejde hun søgte. en dag hørte hun nogle tale om et omrejsende teater, hun skyndte sig over hvor det befandt sig. her så hun alle de skønneste mennesker der optrådte med forskellige skuespil. hun gik over til en af skuespillerne der gik rundt med flyers og spurgte om hun kunne hjælpe på en eller anden vis. kvinden der gik rundt med flyers smilte og så på denne lille pige der ikke havde noget hjem mere, var sulten og manglede noget at se fremtil. kvinden tog hende i hånden og gik rundt med disse flyers sammen med Aileen, denne dag var den lykkeligste i hendes liv.
Aileen fik først job som flyers uddeller og derefter en til at trakke tæppet for og fra. hun fandt her sin første evne, hun kunne forvandle sit udseende. hun lærte først at forvandle hårets farve, derefter hår og øjne. og sådan trænede hun hver dag med at læse i sin bog og at forvandle lidt mere af sin krop hvor gang. snart kunne hun også forvandle hele kroppen selv til andre racer som halvdyr. men det var meget sværere at gøre det. men da direktøren så hvordan hun trænede dagligt når de rejste og var på tur spurgte han hende en dag om hun kunne tænke sig at stå på scenen, bare som en birolle selvfølgelig. Aileen var helt ekstatisk og hoppede næsten i begejstring og sagde ja. hun fik en lille rolle som en blondt pige og det var jo nemt for det var kun en lille ting at forvandle sig.
år gik og hun rejste landet rundt som statist og biroller. hun fik ikke de store roller men hun nød det at stå på scenen selv i det små. en dag håbede hun på at komme til at spille hovedrollen i et stykke. men hun var også trist i denne glædens periode. hun havde ikke haft kontakt til sin far siden hun stak af. hun vidste ikke om han levede eller var død. hun ville nu gerne se ham igen bare for at sikre sig at han var okey. med tiden kom det til sådan at hun også lærte lidt af andre sprog for at lære sin rolle som var noget som en halvdyr, en elver osv. så hun lærte nogle få ord fra de forskellige sprog. noget hun synes var spændene. men det var ikke flydene.
Familie: Mor: Død af kastekniv fra faren af.
Far: lever, kriger.
Stedmor: lever husmor.
Stedbror: lever, byvagt.
2 Stedbror: Lever, Fisker.
Nuværende levested: over alt hvor teateret holder pause eller optræder.
Aileen har studeret lidt forskellige sprog så hun kan lidt af hvert sprog men hun kan ikke tale det flydene. kun det hun har lært på skuespillet.
Fysisk styrke: 5
Våbenfærdigheder: 5
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 7
Taktik: 2
Intelligens: 6
Kreativitet: 7
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 7
225x300