MakaylaMakayla
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Vampyr
Alder: 59

Status: Søger tråde
Godkendt: 26.02.2017
Antal posts: 114
Skaber: Ela

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Makayla d’Aramitz
Kaldet: May
Køn: Kvinde
Alder: 59
Fødselsdag: 11-17-1959
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Shara - (Kile)
Erhverv: Smugler
Race: Vampyr
Uddybende om race: Makayla var et menneske, før hun blev bidt.

Udseende

Højde: 162 cm
Vægt: 58 kg
Makayla har langt lyst hår, som går hende til lidt over brystet, fra naturens side er hun blevet beriget med flotte bølger i håret. Nogle dage kan det dog være mere glat afhængig af fugtigheden i vejret. Hendes øjenbryn er en anelse mørke end hendes hår og indramme hendes grøn- blålige øjne. Som så mange andre vampyrer er hendes hud utrolig lys, til hendes held har arvet rødlige læber. Hendes krop har nydelige kvindelige former, og har ikke ældres siden da hun blev bidt.

Magi

Magisk evne (1): Det forbudte kys. Efter år som vampyr, begyndte Makayla at udvikle en måde hvorpå hun giver sit offer en ekstase oplevelse i biddet, som så nærmest følelses som et sugemærke eller hårdere kys. Ekstasen kan give følelse af at være høj, der er derfor op til den enkle hvorvidt om vedkommende der blive høj om føle et behov for at få følelsen igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Makayla kan påvirke andre, ved at hun enten røre dem, eller får øjenkontakt med vedkommende, derved kan hun påvirker personen til at bliver med villig, samtidig gør tilstanden at vedkommende føler sig bedugget og en i form for rus. Kontakten skal vare i nogle minutter før den kan få sin fulde effekt, som vil være en længere varende varighed. Alt afhængig af hvor længe hun kan holde kontakten med vedkommende og hvilken mental udholdenhed vedkommende har, jo større færdighed des hurtigere kan vedkommende bryde ud af effekten. Hvis hun ønsker at udfører handlingen igen kan det først ske efter minimum 3 svar, samtidig med en mindre effekt da den næsten lige er blevet udført.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Det er naturligt for Makayla at handle efter hendes egne ønsker og bedrifter, det der ligger nærmest for hende er blod og varer hun tjene penge på. Hun bekymrer sig sjældent om andres problemer og vil som regel holde sig ude af større diskussioner og konflikter. I og med, at Makayla længe har været en kriminel, har hun ikke meget til overs for regler, love eller ordensmagter, hun vil altid følge sig selv og gøre det hun finder mest rigtigt.

Styrker:
• Igennem mange års kriminalitet, har Makayla udviklet gode evner for at smugle genstande, der hvor Makayla er i sit es, er ved forhandlingsbordet. Makayla vil forsat brude grænse og søge udfordringer, så på et tidspunkt ser hun også selv smugle personer.
• Både fra hendes magi, og hendes personlighed, besidder Makayla gode manipulations evner. Hvor hun ganske nemt, kan forfører vedkommende, og gøre det hun vil have.
• Selvom Makayla er en vampyr, har hun været heldig at beholde mange af hendes menneskelige skikkelser, så som hendes rødlige læber som er atypisk iblandt vampyrer. På denne måde kan hun også bedre holde det skjult for omverden at hun er vampyr.
• Hun kan hvis ønsker det, gøre sit offer afhængig af hendes bid.

Svagheder:
• Makayla finder mænd tiltrækkende, og hvis de er forudsigelige kan hun næsten ikke lade værre med at lege lidt med personen.
• Bivirkningen af at være vampyr, er hun nød til at have blod for at fungere optimalt.
• Makayla elsker at have magt, samt den frihed der følger med. Hun ønsker at eje flere steder, hvorpå hun kan tjene flere penge. Makayla har derfor store ambitiøse, men til tider kan dette også stige hende til hovedet og hun kan derfor glemme logikken i hvad det er hun har gang fordi hun er så opsat på et mål.
• Makayla har minimal viden inden for læsning og skrivning, da hendes forældre ikke har råd til undervisning, samtidig har behovet aldrig vist sig – før nu. Hun ville ønske at hun besad de egenskaber, så hun kunne sende breve.
• Hun har altid undgået enhver kamp, og derfor har hun hellere ikke færdighederne til en ordentlig slåskamp.


Baggrundshistorie

Makayla blev født i sund lille kernefamilie, begge hendes forældre var bagere og havde en lille forretningen. Hendes forældre var stolte over det de havde formået at starte, og ønskede nu for deres datter at forsætte bageriet. Og som deres første fødte og lå der et stort pres på hendes skuldre. Det hele så også ud til at gå deres vegne, men da Makayla kom i hendes teenager år begyndte hun at søge nye udfordringer og grænser. Dette så hendes forældre meget skævt på og de forstod ikke rigtigt hendes valg. Ofte når de var sammen skændes de bare, og Makayla følte sig blot mere tiltrukket af alt det hun ikke måtte. Forældrene følte en vis afmagt idet de havde svært at forstå deres datter. Derfor tænkte de at lille søster eller bror måske ville glæde hende, desværre fik det bare den modsatte effekt. Makayla følte sig mere misforstået end før, og erstattet af hendes lille bror, som i deres øjne var perfekt. Han fik al opmærksomheden, han fik lige hvad han pegede på og han var altid perfekt. Han irriterede Makayla.

Makayla søgte derfor flere udfordringer, deriblandt kriminalitet, som var meget imod forældrenes ønske, men hun var ligeglad. De virkede jo allerede til have givet op på hende. Makayla fandt en lille gruppe i det kriminelle miljø, hendes forældre ville nok kalde dem adskille navne, så som gadebørn, udskyd, slynger m.m. men for Makayla var de det bedste der var sket for hende. Hun følte sig hjemme hos dem og hun var altid velkommen. Sammen stjal de små ting, hvorpå de forsøgte at sælge det videre, til dyrere priser. Gruppen blev gradvis større, de var som enhver børnefamilie ville kalde dem, en flok der ikke kendte deres hjem. En dag kom en ny til gruppen, den var gruppens første vampyr. Makayla var ekstrem fascineret af hende, tænk at leve evigt, også var der noget sensuelt over kvinden. Trods at kvinden var ældre end de fleste i gruppen passede hun godt med dem. I mange år kom og gik hun. Imellem tiden forsøgte Makayla at studere nærmere på hvad en vampyr var, desværre havde hun aldrig rigtig lært at læse. Hun forsøgte derfor at hører forskellige ad hvad de havde hørt om disse vampyrer. Flere fortalte at det var en forbandelse og der intet værd at leve som vampyr, selvom dette burde skræmme Makayla, blev hun blot mere interesserede i at blive en vampyr. Makayla begyndte at udvikle et ønske til selv at blive en vampyr, og en dag tog hun mod til sig, og spurgte hende, om hun ville forvandle hende. Selvfølgelig ville kvinden det. Makayla besluttede sig for at det skulle ske på hendes treogtyve års fødselsdag. Hvor Makayla kom om natten til kvindens hjem, det var et smukt rustik hjem med en del ældre genstande. De satte sig i sofaen hvor kvinden satte sine spidse tænder i hendes håndled og tog et par tåre inden hun tog endnu en bid på halsen. Makayla kunne mærke varmen og sine kræfter slippe fra hendes krop, og selvom der var smerte fra bidende fandt hun dem utrolig forførende og sensuelt. Hun nød det faktisk. Kvinden bed også sig selv i håndleddet så Makayla kunne suge noget af hendes blod. Det smagte anderledes og godt. Hun sugede en del før hun kunne begynde at mærke forandringer i kroppen. Alt blev koldt og gjorde ondt, hun følte næsten at hun var ved at blive syg. I flere timer havde hun det skidt, men til sidst faldt hun til ro og hendes krop begyndte at ændre sig en smule i forhold til hendes menneskekrop. Hendes hud blev lysere, hendes hår kraftige generelt blev hun kønnere. Da forvandlingen var sket, var det eneste hun manglede var at se sig selv, men af gode grunde kunne ikke længere se sit eget spejlbillede. Efter den dag tog Makayla afsked til sin familie, hun ville hverken se eller høre på dem, nogensinde.

Efter den skæbneregnes dag, begyndte Makayla at udforske livet som nyklækket vampyr. Hun nød det, Makayla der elskede udfordringer, fandt især barer og diverse pubs spændende, især fordi hun endelig var gammel nok til at komme der ind. Hun fandt hurtig ud af, hvordan hun kunne forføre og lokke andre til lige præcis det hun ønskede. Hun elskede især at manipulere mænd, mest fordi de var forudsigelige og nemme ofre, efter de havde fået noget at drikke. Det var også heromkring at Makayla udviklede sine magiske evner, som blot gjorde hendes job nemmere, for på den måde kunne hun lettere forføre dem og få snoet rundt om sin lillefinger. Det var ikke nok at forføre andre, hun benyttede det også når hun lavede forhandlinger. Den små kriminalitet hun havde haft som barn, var vokset hen over årene til en større smugler forretning, som hun efterhånden var godt tilfreds med.


Familie: Mor - Marian d’Aramitz - bager - afdød
Far - Allan d’Aramitz - bager - afdød
Bror - Mathias - bager
Nuværende levested: Hun har en bolig i hovedstaden, men kan befinde sig rundt omkring afhængig af hvilken vare hun vil smugle.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 1
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 6
Intelligens: 2
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 9

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat