PurnimaPurnima
Væver af nattehimlen

Sand Neutral
Race: Speciel race
Alder: 714

Status: Aktiv
Godkendt: 09.02.2017
Antal posts: 65
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Purnima Lunam et Stellas
Kaldet: Datter af himmelvæveren, månen og stjernerne
Køn: Kvinde
Alder: 714
Fødselsdag: 24/2 - 1305
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Natten
Erhverv: Væver af nattehimlen
Race: Speciel race
Uddybende om race: Der er mange slags ånder i landet. Elementalerne der er element-ånder, dæmoner som er Zaladins ånder.
Purnima er ligeledes en ånd, men i stedet for at være en ånd af et element eller en gud, er hun en ånd af natten, og mere præcist nattehimlen.
Hun er tættere på elementaler end dæmoner, når det kommer til det. Hun har dog har to forme, fordi at den magi hun kan udnytte kommer primært fra natten, så det gør det svært at holde sin menneske form om dagen.

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 55 kg
Det er ikke uden grund at Purnima bliver kaldt for datteren af himmelvæveren. Når man ser hende vil mange umiddelbart tænke på nattehimlen. Dette er tydeligt i begge af hendes skikkelser. Hun har en skikkelse fra når solen går ned, og til den står op igen, og en fra når solen står op og går ned igen. Forvandlingen sker over et par minutter.

Når man ser hende om natten er hun i en skikkelse af det der ligner et menneske. Hendes øjne er mørkeblå, men funkler som tusindvis af stjerner, mens hendes hud er så bleg og smuk som månen på himlen. Håret er mørkt som en nattehimmel, og man kan ane stjernerne i det.

Om dagen, hvor hendes magi er lavest, er hun i besiddelse af en krop, der ikke ligner et jordisk væsen. Kroppen er mørkeblå, som nattehimlen, og hun bærer et hjorte kranium over sit hoved og ansigt. Dette er er for at skjule den tomhed der er i hendes ansigt. For selvom hun kan snakke og se, så kan man ikke umiddelbart se en mund der bevæger sig eller øjne der ser på en. Til trods for den mørkeblå krop, så er hendes arme hvide, som månen med noget der minder om grene løbende ned af dem på, og kan næsten skinne, især hvis man befinder sig et mørkere sted.

Hun bærer typisk stof og skind, som siges at være vævet af det samme som himmelvævet. Det er mørkeblåt, meget i lig med hendes hår om natten, og hud om dagen, og så er der et hav af stjerner på. Hun bruger spænder der ligner månen, og skinnende, tynde, hvide reber. Dette er alt samme noget hun selv laver (se evne 2)

Magi

Magisk evne (1): Månen og stjernernes skær – Ikke nok med at dette er hendes livskraft, så kan hun også lave illusioner. Disse illusioner er dog noget begrænset, og afhænger af hvor meget lys der kommer fra månen og stjernerne. Illusionerne afhænger også af hvor langt månen er i sin bane. Dette betyder at Purnima ikke har totalt kontrol over sin evne med hensyn til hvor kraftfuld illusionerne er, eller hvad der viser sig. Når hun bruger sin evne, lægger hun sine følelser ind i magien, og på den måde påvirker illusionerne. Er hun vred, kan illusionerne være skræmmende, hvis hun er glad, kan de være så behagelige at man næsten kan glemme sig selv i dem. Og jo stærkere disse følelser er, jo mere kraftfulde kan de være. Fuldmånen er også højden af hendes evner, og illusionerne kan være så kraftfulde og virkelige at det kan sætte permanente spor på dem der bliver udsat for dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Magisk evne (2): Himlens væv – Hun kan om natten, dette er især kraftfuld når der er sky frit, væve og kreere andre ting ud af nattens stjerner og himmel. Dette inkludere at væve stof, spinde tråde og lave det til noget der minder om pels. Derud over kan hun tage nattens stjerneskær og trille det kugler. Mens hun er i gang med at forme det, kan hun ændre form på det, så det f.eks. kan lige månen eller stjernerne, og hun har et par enkelte gange også formået at få det til at blive til klokker.
Disse materialer hun laver ud af natten og stjernerne, er utrolig slidstærkt, og det er ikke lige til at ødelægge. Om natten har de faktisk så meget energi, at de er så hårde som drageskæl, hvis man prøver at ødelægge det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Styrker:
- Hendes nattesyn er utrolig stærkt.
- Det er svært at få hende til at føle sig nedslået
- Har et stærkt bånd med dyr og planter, og selvom hun ikke kan tale med dyr, føler de sig ofte trygge omkring hende
Svagheder:
- Da hun primært er et magisk væsen, er det at få taget magien fra hende det værste der kan ske. Hun bliver svækket, træt og bliver syg, og hvis hendes krop ikke kan finde den mindste magi at få fat i vil hun ende med at gå i dvale. Hun vil kun vække op igen, når hun har fået nok energi fra nattehimlen igen. Dette gør at ting som magi neutraliserende smykker, og magier der neutralisere magi er utrolig farlige for hende.
- Ingen social normer eller situationsfornemmelse, dette gør at hun ofte virkelig kan fornærme folk uden at vide det, og så ikke forstå hvorfor.
- Forklarer absolut ingenting om hvorfor hun selv skifter humøret. Dette gør igen at hun kan kommei klemme, hvis hun bliver sur på folk, og så ikke forklarer hvorfor hun er det.
- Ingen tidsfornemmelse. Hvad måske kan være 10 år for andre, føles som en dag for hende, men nogen gange er det også omvendt, hvor det kun har været en dag, men har føltes som en evighed for hende.
- Absolut idiot til våben. Hun forstår ikke hvorfor de findes, og ville nok nærmere komme til skade selv, end at kunne håndtere det på nogen måde.
Personlighed: Purnima kan godt virke ret sær. Hun har det meste af sit liv været isoleret fra omverdenen, og har ikke haft meget kontakt med væsner der ikke var dyr. Dette gør, at selvom hun har formået at lære krystalliansk, så snakker hun lidt mærkelig, og forstår sig ikke på almene normer. Hun kender intet til en personlig bobble og derfor kan man godt regne med at hun bryder den igen og igen.
Hun er tæt forbundet med naturen, hvilket gør at hun også vil den det bedste, men grundet hendes natur ved at være forbundet med natten, er der ikke meget hun gøre på magisk vis, men hun passer på den så godt hun kan. Dette betyder at man også skal passe på hvad man gør i naturen når man er omkring hende. For nogen gange kan hun blive sur over at man dræber en kanin, mens der andre gange ingen problemer er med det. Hun forklarer sig ikke på nogen måde omkring det dog, og dette kan godt skabe nogle spændinger på venskaber.
Purnima er desuden et meget nysgerrigt væsen, og hvis hun ser noget hun ikke kender til, så går der ikke længere før hun allerede er ved tingen, og hvis hun ikke ser nogen der kan hjælpe hende med at finde ud af det, så vil hun selv prikke til det, og om ikke andet slikke og muligvis prøve at spise det.

Baggrundshistorie

"Hvis du går forbi skoven i månelyset, vil du se en kvinde med et lysende hvidt hjorte kranium. Det er datteren af hende der vævede himmelvævet, så vær forsigtig."

Purnimas første minder er nattehimlen. Dette er faktisk det eneste hun så de første mange år af sit liv, da hendes magi ikke var stærk nok til at holde hende vågen hele døgnet rundt. Men disse første år er også de bedste minder af hendes liv. I månelysets skær gik hun på opdagelse i den store verdenen, og indens solen frembrud, gik hun tilbage til at sove.
Sådan gik de første 100 år af hendes liv, til hun en dag ikke følte den træthed mere, og inden hun vidste af det, var himlen fyldt med farver, som solen stod op. Dette skræmte den unge pige, men stadig tog nysgerrigheden over, og hun udforskede denne helt nye verden.
Som årerne gik lærte hun så meget om verdenen, og selvom hun et par gange vovede sig nærmere byerne, var hun aldrig rigtig tryg det. Dette gjorde at hun fandt sin plads i skovene, ved havet, på klipper og marker. Alle steder hvor hun var omgivet af naturen. Denne isolation gjorde også at selvom hun havde lært at tale det krystallisianske sprog, så blev det ikke brugt meget, og sociale færdigheder var der ingen af. Tilgengæld knyttede hun sig til dyrerne, som stoppede med at nænne hende.

Familie: Hun er født af månen og stjernerne. Hun ser naturen som sin familie
Nuværende levested: Rundt omrking som det passer hende

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 1
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 3
Intelligens: 2
Kreativitet: 9
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 10


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat