Zari ZamoreZari Zamore
Krystalisianer

Neutral God
Race: Halvdyr
Alder: 20

Status: Arkiveret
Godkendt: 23.01.2017
Antal posts: 30
Skaber: Htqz

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Zari Zamore
Kaldet: Lille ræv, Rævling, Tøsen
Køn: Kvinde
Alder: 20
Fødselsdag: 17 Juni
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Ingen, da hun ikke er opdraget til at tro på guder men til at tjene en herre/frue
Erhverv: Slave på flugt
Nuværende levested: Omvandrende hovedsageligt i Balzera
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Rubinsk ræv ( vulpes ruby )
Levetid: 17 år i fangenskab, i det fri blev den ældste observerede 11 år
Højde: 25-30 cm
Længde: 42 cm ( hun ) op til 50 cm ( han )
Vægt: 1,5-2 kg
Udseende: Lille, let forpjusket hurtig, skabning, med en pels der svinger mellem at være rødlig sandfarvet og støvet gråhvidlig, og store øjne der enten brune eller blå, meget sjældent sorte. Den er meget aktiv, men dog mest om natten, hvor det er køligt, Den har lange ører ( tænk noget nær en ørkenræv ) nogen gange med små bitte rubiner vokset frem, ligesom disse også kan ses på bagparten og i panden. Øjnene sidder skråt og er typisk en smule lukkede, givende den det udtryk af evig morskab, i yderst sjældne tilfælde på brystpartiet. Rubiner voksende andre steder som f.eks. benene ses som en uønsket mutation. Bygningen er slank, men har dog en vis rundethed over sig, noget man mener er for at beskytte dyret mod sandstorme. Halen er typisk på længde med dens tykpelsede krop og fungerer som et glimrende værn under uvejr. Er ikke bange for at komme med en form for mix mellem bjæffen og spinden når den er glad, eller føler sig truet. ( Dens vilde stemme er meget skinger og højlydt, men gennem specifik avl på de dominerede Rubin ræve, er stemmen blevet dæmret ned, akkurat som den ikke er så snakkesaglig af sig som den ellers ville være ude i den vilde natur )
Levested: Rubinien, holder mest til i Balzera og Sarghos, i sociale grupper der bor under ørkensandet i større tunnelsystemer, men typisk kommer frem i løbet af aftenen for at fange føde. De dominerede opholder sig dog over jorden selvom de har tendenser til at ville grave.
Særlige kendetegn: De røde rubiner der vokser frem når de bliver kønsmodne. Disse er lokaliseret i panden, ligesom en krystalkat, men tit og ofte også på deres bagpart. Nogle få er endda observeret med en række små rubiner i de store ører, lang pels på poterne forhindrer dem i at brænde disse.
Føde: Planter, gnavere, insekter, fugle, æg og kaniner, en gang imellem fisk.
Specielle egenskaber: God hørelse der kan spore et mindre dyr under jorden, god til at se i mørke. Er god til at tilpasse sig forskellige ekstremiteter, både ekstrem varme og ekstrem kulde, af hvilken grund det siges at være det bedste dyr at have med sig på rejser til det kold nord eller de varme syd. Dog vil den ikke passe godt til i tropiske og meget fugtige egne. At se en rubin ræve hale hængende på en handelsmand eller hans vogn/stad er ikke ualmindeligt, da det siges at halerne udyder en beskyttelse mod dårligt vejr.
Udbredt eller truet: Udbredt hovedsageligt i Rubinien.

Udseende

Højde: 159 cm
Vægt: 56 kg
Hudfarve: Bleg lysbrun hud med en grålig undertone
Hårfarve: Mat kastanje brunt
Hårstil: Tykt, glat og løsthængende, har dog en form for pelsethed over sig. Går hende til midt på skuldrene.
Øjenfarve: Lyse 'støvet'-brune.
Kropsbygning: Nogle vil vove at kalde hende kompakt som en dværg, da hendes lemmer ikke er lange, men små og med en vis form for afrundethed i sig, men det er ikke overvægt, blot en måde hendes krop en engang er, værende det halvdyr hun er hvor kropsformen betyder alt.
Hverdagstøj: En stjålen og efterhånden meget tyndslidt neutral brunlig kjole, og stofrester viklet om føddern. Hun forsøger at skjule sine ører bag et dybrødt, blækklattet slør. Mens hun ikke rigtigt kan skjule halen under noget.
Ar, permanente skader, el.lign.: En større mængde ar på hendes ryg efter afstraffelse fra hendes nyligt afdøde herre. Samt et brændemærke på hendes venstre inderlår af Azur og Sharas symboler smedet sammen til et symbol hvor der ingen tvivl vil være om hvilken status hun har.
Særlige kendetegn: Arrene, øjnenes farve, der kommer fra hendes fædrende side, et par store rubinsk ræve ører med 3 små fremvoksede rubiner i kanten af højre øre og en enkelt i toppen af venstre, samt en busket hale der er en anelse mørkere end hendes hår. Tre rubiner i panden og et mindre 'cluster' af dem på hendes bagdel. Brændemærket.

Magi

Magisk evne (1): Forvandling til en lyspelset rubinsk ræv.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Trådmagi - Med denne evne kan Zari efter berøring af et hvilket som helst type stof, komme kontakt med trådfibrene og få dem til at bevæge sig ind og ud mellem hinanden og derved let lappe huller,skabe nye mønstre og eventuelle broderidekorationer. Den ses mest som en evne til skræddere, ufarlig og harmløs vil de fleste tro, indtil de føler trådene stramme sig om dem og stoppe blodforsyningen, eller hvordan tråde vil finde vej ind gennem næse/mund ned i svælget. Noget Zari har bitter erfaring med.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Frygtsom og mistænksom er nok kodeordene for hvordan det sidste år har påvirket Zari personligt. Hun har respekt for andre væsner og hvis hun er lidt langfingret tager kun til hvad der lige akkurat kan dække hendes behov. Hun ved at hendes race og krop bliver set som eksotisk og sensuel, hvilket da også få gange under tørken har hjulpet hende med at få skaffet vand, men nu holder hun sig mest til sin dyreskikkelse, da den er mindre iøjenfaldende, det gør dog også at hendes mere dyriske side viser sig mere frem end den ellers ville. Hun har ikke megen selvtillid når hun bor for sig selv på gaden, men ville førhen ellers have både selvtillid og disciplin. Hun hader og frygter at få straf for hendes gerninger og har tit og ofte mareridt om at blive fanget og smidt ned i et lille aflukke, få sine rubiner gravet ud og derefter forladt for at sulte ihjel. Hun bevæger sig meget rundt omkring da hun på trods af sin størrelse har utroligt megen energi i sig, hvilket medfører at hun generelt lærer bedre ved at arbejde end ved at sidde stille. Af samme grund har hun aldrig lært at læse og skrive, men hvem har dog også brug for en slave der kan det?
Hendes stemme er blød og dæmpet, så længe hun ikke kender folk godt nok, men kender hun folk går stemmen op i noget der kan minde lidt om de vilde rubinske ræve.
Hun er frygtsom overfor nye ting, men samtidig også nysgerrig. Hun ville gerne undersøge og opdage mere af verden, men er for nervøs for at efterlade Rubiniens trygge rammer hvor hun i det mindste ved hvad naturen kan bringe hende.
Efter ulykken med drabet af hendes herre, er hun også gået hen og blevet meget varsom med at bruge sin evne.

Baggrundshistorie

Zari blev født ind i slaveri, i en husholdning hvor fokus var på at skabe de perfekte og mest dyrebare rubinske ræve-halvdyr, som ville blive oplært i at tjene deres herskaber på mange forskellige måder så avleren selv kunne tjene så meget som muligt på halvdyrene. Mange var uperfekte eller havde 'defekter' der gjorde at de blev aflivet før de blev 5 år, hvilket også skete ved flere af Zaris søskende, hun var dog selv heldig at slippe med skrækken, og blev istedet sat i lære hos et par af hendes ældre søstre der, sammen med herren i huset og dennes gæster, lærte Zari hvordan man talte til folk, at man ikke skulle tale medmindre man blev spurgt og bestemt aldrig svare igen. Ligeledes lærte de hende også hvordan man let og elegant gled ind og ud af den rubinske ræve skikkelse de alle havde. Man skulle gøre som der blev sagt medmindre man ville ende med at miste måltider eller søvn. Der var mange forskellige måde at afstraffe på, hvilket da også gik op for hende for alvor da hendes trådmagi begyndte at vise sig i en alder af 10. Man forsøgte at holde magien nede, men det gik gal og havde flere gange nær slået observatører ihjel. I slutningen af hendes tiende år fik hun for alvor pisken at føle efter hendes løbske og ukontrollable magi nær havde kvalt husets herre. Siden da sørgede hun for at holde sig så meget på afstand fra ham som det var hende muligt med de opgaver der blev hende stillet.

Da hun blev kønsmoden blev hun sendt ud på markedspladsen til en af de mere private auktioner tiltænkt turister og velhavende beboere. Hun var forvirret som bare pokker, men affandt sig med at måtte skilles fra sine søstre og blive ført i reb vejen hjem til hendes nye hjem i en hen anden del af byen. Her blev hendes venstre øre piercet med en gylden 'earcuff' med hendes nye herres navn, samt hendes slaveID indgraveret, og et mærke brændt ind på inderlåret af hende, en process hun ømmede sig over et godt stykke tid efter.. I starten var det blot de sædvanlige opgaver hun blev stillet, men som hun blev ældre tog de ældre slaver hende under deres vinger og begyndte at lære hende op i at tilfredsstille mænd seksuelt, da hun unægteligt ville blive udsat for at skulle tilfredsstille sin herre seksuelt, hvilket hverken slaverne eller herren selv lagde spor skjul på. En ting der dog bragte Zari glæde midt i al frygten for fremtiden, var at hun havde fået lov at komme under lære hos en skrædder der havde en evne lig hendes, så hun kunne lære at bruge den så der ikke kom al for mange ulykker, desuden kunne det ifølge hendes nye herre være et interessant indslag og underholdning for fremtidige gæster, samt en billig måde at forny garderoben på.

Plagerne kom over Krystallandet, først var der pesten der gjorde et godt indhug i især de ældre og de yngre slaver, men også herrens eneste barn; en søn, endte med at dø. Mange var bange, som de fleste nok var det; for at ende med at blive smittet og ligeledes dø. Heldigvis overlevede Zari, til gengæld to den anden plage ingen nåde for hverken herskaber eller slaver. En aften havde Zari blevet beordret ind på hendes herres private kammer, en ordre hun uden at kny tog imod og troppede op på herrens værelse, her bad han hende om at komme op i sengen til ham og 'hygge'. Hun havde vidst at det ville ske på et tidspunkt, men hun havde bestemt ikke forventet at det ville ske sådan eller på et sådan tidspunkt, men en ordre var en ordre så hun fik tøjet af både ham og hende selv, det gik alt i alt ganske fornuftigt lige indtil han ville tage hende, her gik hendes trådmagi amok og selvom hun midt i angsten og panikken forsøgte at holde magien nede få den til at stoppe, endte hun med kun at kunne se hulkende til mens hendes herre blev kvalt af et hav af tråde der havde fundet vej ned i og om hans hals.
Det tog hede lidt tid at sunde sig over det skete, men en ting gik gennem hovedet på hende; hvis hun blev fanget i dette ville de nok aflive hende på stedet, en chance hun ikke turde tage så istedet fik hun rystende iklædt sig sit tøj inden hun fik sneget sig ud i husets baggård hvor hun holdt sig vågen til om morgenen hvor en slave ville komme med mælk, her tog hun sin chance, og sneg sig ud af porten. En vagt opdagede hende dog umiddelbartog satte efter hende, men det tog ikke megen tid før hun havde formået at komme i sin rubinske ræve skikkelse og hastigt løbet ind og ud mellem benene på folk i gaderne, flygtende rundt uden at vide hvor præcis hun skulle tage hen. Siden da har hun bevæget sig rundt, hovedsageligt i Balzera da det er den eneste by hun som sådan kender, om end hun et par enkelte gange har været medbragt på længere rejser til hovedstaden som et andet kæledyr, har hun ikke turdet tage af sted. Ligesom hun også er bange for at blive fanget og henrettet i Balzera, derfor sørger hun for så vidt muligt, hele tiden at være på farten indenfor ørkenens grænser, hovedsageligt overlevende ved at antage sin rubinske ræve skikkelse og fange insekter og drikke vand den vej, men nogen da hvor vand og mad er ekstra sparsomt kan hun godt finde på at stjæle, da hun er nervøs for at tage et arbejde.

Familie: Zari ved ikke selv spor om hendes familie, andet end to ældre søstre der to sig af hede indtil de blev solgt videre, men hvis man finder hendes afdøde herres hus og finder bøgerne over hans slaver, vil man kunne se at hun har mindst 16 søskende. Begge hendes forældre er såkaldte ' avlsslaver' holdt for at avle mere end så meget andet. Morens navn ( Sanshee ) vil være streget over med rødt blæk som indikator på at hun er død. Hendes far ( Duval ) lever stadig iføle disse protokoller.
Hun har dog ingen hukommelse om sin far.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Fantastisk

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat