Log ind Opret bruger


Antal posts: 33
Oprettet: 27.12.2016
Status: Aktiv
Skaber: Mong

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Grænselandet
Mest aktive emne: Far
Fulde navn: Galan Drannor
Kaldet: Galan, Gal.
Alder: 236 år
Fødselsdag: 17/12
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Isari og Avanya
Erhverv: Greve.
Race: Skovelver
Højde: 199 cm
Vægt: 65 kg
Galan er en rimelig høj elver. han har smalle blå øjne. gyldent blondt hår der altid sider i en halv hestehale.
Galans tøj er lavet af det fine elver stof og det er tit grønt. han bære en grøn og hvid t-shirt. en grøn jakke som kun går ned til hans hofte. hans bukser er dog lidt mørkere grøn og sider tæt ind til ham og er lette at bevæge sig i.
Galans våben er en bue samt en pile holder med pile. i hans bælte sider der små kaste knive som han stadig træner med.
Galan har ar på det meste af maven højre arm og noget af ryggen.
Magisk evne (1): Lys kugler.
kan lave lys kugler og sætte disse kugler ind i våben. dette gør også også at de bliver stærkere.
magien gør at våbnene og kuglerne flyver hurtigere end normalt og gør mere skade end f.eks en almindelig pil. lys kuglerne kan tilgengæld eksplodere når de rammer noget.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (2): Telepati:
tænkelæsning, gør at han kan læse andres tænker og føle det de føler. evnen er ikke så brugt i hans tilfælde så den er ikke altid lige korrekt. han kan dog ikke endnu sende tænker til andre men øver sig på det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6
Galan er meget venligsindet. Galan er forsigtig angående andre racer. han ser tit at elvere kun holder sig til elvere og det er noget han er blevet hjernevasket til at tro er det rigtige. Galan elsker børn og har altid ønsket at ha et hel hav af børn. han har også et godt tag på dyr også selv om han en gang imellem må slå dem ihjel for at få mad på bordet.

Styrker:
* Bue og pile.
* Hans mindre søskende.
* Hans familie.

Svaghed:
* Børn og dyr.
* Galans Forældre.
* Ild.

Elsker:
* Dyr.
* børn.
* hans mindre søskende.

Hader:
* Folk der avler på dyr kun for pengenes skyld eller for pelsens skyld.
* Ild.

Interessere:
* våben.
* Børn.
* Musik.
En elver greve fin sig en søn. sit første barn. denne søn blev døbt Galan. han fik nogle mindre søskende. drenge og piger. han elskede dem. der var noget skønt ved mindre børn synes Galan. han voksede dog op i gode omgivelser. han gik tit på opdagelse igennem krystallandet. han kom dog også til at mde andre sjove mennesker og andre væsner. han begyndte at nyde livet. han voksede op med fine manere og træning i alt fra læsning til sværd kamp.
sværd kamp blev dog aldrig Galans stærke side. men bue og pil var dog noget han var bedre til end at kæmpe med sværd. manerenes time var dog ikke det sjoveste Galan kunne forestille sig heller. det at læse begyndte så småt at kede ham og det at skulle lærer alle fraser og vigtige personer kedede ham allerede efter han havde lært dem en gang. men år gik og nye kom til og det skulle han også lærer.
Galan gik et år ud i en skov hvor nogle ild tæmmere havde tændt en skovbrand. Galan var dog desværre fanget midt inde i denne skovbrand og løb over alt hvor der ikke var ild og så rundt for at finde en ud vej. men fordi der ikke var nogle og Galan ikke ønskede at dø nu løb han igennem skovens brand. dette resulterede dog i at han blev voldsomt forbrændt på kroppen og den højre arm da han havde den foran i ilden da han løb igennem den. han kom haltende hjem til Elverly hvor hans far fik de bedste urtekender til at finde nogle smertestillende planter og finde noget alovera som kunne tage noget af kløen og forbrændningen.
det tog mange måneder for Galan at komme oven på igen men da han gjorde kom hans endelige møde med sit livs sande kærlighed. dog var det ikke en elver, denne kærlighed var et menneske som han var sammen med hele sommeren. dog måtte de skilles da menneske kvinden havde sine pligter hun skulle passe og det samme havde Galan. han kom jo også hjem igen og måtte da også gifte sig med en kvinde som hans forældre havde angeret for ham for at han kunne føre slægten videre. han giftede sig da også med kvinden selv om han ikke elskede hende og ikke ønskede det. Galan beholdte ægteskabet og holdte da også af kvinden i sidste ende men elskede hende ikke på samme måde som med mennesket.
Galan fik da også to børn. to vidunderlige piger, nok var de piger og han ønskede flere men han kunne ikke rigtigt få sig selv til det lige nu da hans døtre var så små. måske han skulle vente nogle år? Galans far fortalte ham gang på gang de mødtes at elvere var den eneste race en elver skulle og kunne elske. noget som til sidst satte sig ind i hovedet på Galan.
Familie: Far: Greve Drannor (lever)
Mor: Grevinde Drannor (lever)
mindre søskende: Herre og Frøkener Drannor(lever)
Datter: Ellenora Myte Storgård. (lever)
Kone: Grevinde Drannor (lever)
Børn: frøkender Drannor(lever)
Nuværende levested: Elverly
Fysisk styrke: 4
Våbenfærdigheder: 6
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 3
Intelligens: 5
Kreativitet: 7
Mental udholdenhed: 4
Chakra: 8
333x500