Halia UrendirHalia Urendir
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Ørkenelver
Alder: 141

Status: Inaktiv
Godkendt: 03.12.2016
Antal posts: 7
Skaber: Sara

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Halia Urendir
Kaldet: Halia
Køn: Kvinde
Alder: 141
Fødselsdag: 21. august
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Haldis
Erhverv: Arbejder ikke - har travlt med at være rebelsk.
Nuværende levested: Den underjordiske ørkenelver by Thal’Elor.
Race: Ørkenelver

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 59 kg
Halia er ikke en lille elver – hverken i højde eller bredde. Hun er ikke helt så fint skåret, som mange andre elvere – men har en lettere robust bygning. Dog stadig med en hvis elegance over sig.
Halia har afbleget lyst hår med nogle rødlige striber, en lettere solbrændt hud, krystalblå øjne og stort set altid lidt rødt på læberne. Som alle andre elvere, har hun spidse ører.
Halia ses sjældent i kjole eller fine klæder. Derimod har hun oftest en top, overtrøje af en art og et par løse bukser på – det er lettere at bevæge sig i.

Magi

Magisk evne (1): Telepati
Halia bruger mest af alt denne evne til at kommunikere med Ban – hendes bedste ven – og er derfor rigtig god til at sende og aflæse tanker. Mellem de to kan der være relativt lang afstand, men med andre skal der ikke være længere end et par meter, før det bliver meget sløret. Man kan sammenligne det med, når der er flere personer der råber til én på samme tid. Jo længere afstand, jo mere krævende er det. Specielt med nye personer, kan det være en udfordring at læse tankerne præcist – og det fører ofte hovedpine med sig.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker
Halia er god til at liste og gemme sig, på trods af sin størrelse. Hun er også ganske god til at lyve og fortælle historier. Halia er generelt atletisk og smidig, hvilket kun gavner til hendes liste/gemme sig-evner.

Svagheder
Halia er rigtig dumdristig og overmodig. Hun ser mulighederne, ikke forhindringerne. Hun overvurderer ofte sine egne evner. Udover dette har hun svært ved at se forskel på dit og mit – kun folk hun respekterer ”låner” hun ikke fra.

Personlighed
Halia er nok dét, som mange vil kalde en uopdragen tøs. Hun gør hvad hun vil, når hun vil det – uden omtanke for om hun er i vejen for andre. Tager hvad hun vil, når hun vil have det. Generelt er hun vel mere eller mindre narcissistisk – måske endda en smule opmærksomhedshungrende, på trods af sine fantastiske liste-evner.
Halia er ikke bange for konflikter; hun er stædig og står fast ved sin mening, om hun er forkert på den eller ej. Hun tror så absolut på sig selv, og forstår ikke folk som ikke har den samme selvtillid.
Selvom at Halia har lidt egoistiske tendenser, er hun ikke hverken ond eller led. Overfor hendes venner og de få hun respekterer, er hun grænsende til sød. Eller, i hvert fald loyal. De få der er tættest på hendes hjerte, vil hun gøre meget for.
Som udgangspunkt er Halia sjældent sur eller vred, oftest ser man hende med et skævt smil. En drilsk mine.
Hun er den de andre børn ikke må lege med.

Baggrundshistorie

Halia blev født i et lille hus i den underjordiske by Thal’Elor. Hun blev født ind i en kernefamilie, bestående af forældrene og 3 andre søskende i forvejen – og flere kom til. Som lille var det fantastisk med alle de søskende at lege med! Men efterhånden som de alle blev ældre, blev der mere og mere kamp om forældrenes opmærksomhed. Med 6 børn havde forældrene hænderne mere end fulde, og det kom ud af kontrol. Manglen på opmærksomhed og opdragelse ramte Halia hårdere, end det ramte hendes søskende, som gjorde alt hvad de kunne for, at få forældrenes opmærksomhed. Udviklede hver deres evne, som de kunne imponere med.
Halia, derimod, reagerede fuldstændig omvendt. Hun begyndte at søge væk fra familien, blev venner med de forkerte. Sagde dumme ting – og gjorde endnu mere dumme ting. Og i og med at forældrene hverken havde tid eller overskud til, at hive Halia væk fra det dårlige selskab, blev den rebelske side af Halia kun større og vildere.
Da hun blev 50 afblegede hun sit hår. Hun mødte en ven, der ligesom hende var en smule rebelsk – om end hun nok fik gjort ham mere rebelsk, end han var til at starte med. Efterhånden blev han en af hendes tætteste venner, en partner in crime. De to har blandt andet udforsket Balzera sammen.
Da hun blev 120 fandt hun sit eget lille hjem. Forlod de trygge, uopmærksomme rammer. Hun besøger stadig sin familie, rimeligt tit endda – for især de mindste søskende har hun et godt forhold til, selvom at hun bliver set som familiens sorte får. Rebellen.


Familie: Forældre og 5 søskende. Alle lever.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Sweetie I don't want your cookies
If you're looking for applause, keep lookin'
Your recipe's boring, need a little more spice in my cookin'

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat