LlyrLlyr
Biolog

Sand Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 23

Status: Arkiveret
Godkendt: 20.11.2016
Antal posts: 61
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Llyr Nuk'masson
Kaldet: Llyr
Køn: Mand
Alder: 23
Fødselsdag: 31/7 - 1996
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Nak'lar
Erhverv: Biolog
Race: Blandingsrace - Nordfolk og Topalis-folk

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 60 kg
Llyrs hud er lidt mørkere end andre nordkrystallisianere, grundet hans afstamning fra Topalis folket. Han har meget langt brunt hår, som ofte er løst. Hans øjne er isblå og smalle. Han har en blå tatovering på overarmen der repræsentere vand og vind.
Han går ofte klædt i skind af forskellige art, men så lang tid det holder ham varm, så er han ikke så sart omkring hvad han går i.

Magi

Magisk evne (1): Held – hans held er helt latterligt. Hvis han deltager i konkurrencer der inkluderer lodtrækning, er det ikke usædvanligt at han vinder. Nogen gange er det dog kun småt held, som at hvis han afleverer noget der er blevet tabt, så får han en bunke penge eller lignende fordi det var super vigtigt. Jobs dumper nærmest også ned i skødet på ham. Hvis han leder efter noget, så er der stor sandsynlighed for at han bare falder over det. Og hvis han er ude for noget uheldigt, så kan man være helt sikker på at noget heldigt følger efter det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: God til at dokumentere, optimistisk attitude, fantastisk koncentrationsevne, god til at tegne
Svagheder: Kan godt være meget intetanede omkring andre mennesker, ikke altid klar over hvornår han burde flygte fra potentielle farlige situationer (især hvis det inkluderer dyr), er ikke en specielt god kæmper til trods for at han stammer fra to folkeslag der går meget op i det.
Personlighed: Llyr er en lærd mand i planter og dyr. Det er hans helt store interesse, og selvom han har læst en del om det, så er hans helt store interesse at se tingene tæt på, og dokumentere det. Dette gør at han ofte er til at finde ud i naturen, hvor han observere dyr og planter. Han tegner dem gerne også, og skriver ned alt hvad han finder ud af om dem. Dog gør utallige år af dette, at han til tider har lidt svært ved at læse mennesker. Han er også fuldstændig uduelig når det kommer til kærlighed. Hvis man ikke fortæller ham som tingene er, vil han aldrig opfatte det. Det betyder dog ikke at han ikke selv kan være på forkant med det, men hvis han opdager at han er forelsket i nogen, så er han ikke bange for at sige det som det er.
Nogen gange lever han for meget i sit eget hoved, og er ikke altid lige klar over at folk ikke har nogen sønderlig interesse i planter og dyr som han har. Han er også ganske glad for at fortælle andre om dyr eller planter han har set. Eller komme med en lille kedelig stump af information, hvis han ser et dyr sammen med andre.

Baggrundshistorie

Til trods for at Llyr var født i en uheldig situation, var han altid omgivet af held. Han blev født af nordkvinden Arina og Topalismanden Nuk'ma, Arina havde fundet en kærlighed langt væk fra Nordlandet, men til trods for dette, nåede Llyr aldrig at se sin far. Arina og Llyrs storebror Rouku, måtte flygte op norden igen. Hvad Arina dog ikke havde været klar over i starten, var at hun endnu engang var med barn. De mange måneders rejsen til Norden gjorde dog det klart, og da hun nåede til Dragonisdalen, var hun højgravid med Llyr. Desværre var hun syg og afkræftet, og at tage sig af Rouku virkede umuligt. Heldigvis befandt hendes gamle bedsteveninde sig stadig byen, og hun havde selv en dreng, så Arina kunne koncentrere sig om at blive bedre, og komme igennem det sidste af sin graviditet.
Der blev stillet spørgsmålstegn ved om hun og hendes barn ville klare det, men ikke mange uger efter de var ankommet til Dragonisdalen, blev Llyr født, en rask lille dreng, og Arina fik det også bedre som tiden gik. Til trods for at de ingen far havde, så havde de en helt lille familie, med Arina, Llyr og Rouku.
Llyr havde den samme nysgerrighed som sin mor og bror, men hvor de muligvis var mere interesseret i eventyret, var Llyrs interesse lidt mere speciel. Selv da han var lille, kunne man ofte se ham bare at sidde og stirre på dyr.
Han var meget fascineret af sin bror, og hvis man ikke passede på, kunne Llyr godt finde på at følge efter Rouku og Lorcán når de var ude og lege. Problemet var, at Llyr ofte blev distraheret af dyr eller planter, så selvom man måske var klar over at Llyr var fulgt efter en, så forsvandt han bare engang imellem. Man kunne så finde ham timer senere, stadig forsigtig følge efter en kanin, eller stadig sidde og kigge på den samme plante.
Han var på ingen måde ligeså udadvendt som sin bror, til trods for at Llyr holdt meget af ham, men var altid mere reserveret. Han foretrak mere at gå ud i naturen og studere dyr og planter, end at bilve i byen med de andre unge og feste – ikke fordi at byen var stor nok til at få en ordentlig fest i gang alligevel.
Hvor hans mor havde i sin tid lært ham at læse og skrive, var deres eget udvalg ikke nok af interesse for Llyr, så han begyndte at gå ned til den ældre lærde kvinde i byen. Der fik han lov til at læse til sit hjertes begær, og hun lærte ham også hvad hun vidste om planter og dyr. Det var ikke meget, men det var noget, og det gjorde virkelig bare at hans interesse for naturen blev sat sig så langt ind i hans sjæl, at den ikke kunne pryddes ud igen.
Da han blev 20 år, var der en mand der kom forbi Dragonisdalen. Det havde været lidt af et uheld at han kom forbi, men han var så imponeret af Llyr's evner, at han valgte at ansatte den unge nordbo, til at tage rundt i landet og dokumentere forskellige dyr og planter han kom forbi. Llyr var i starten lidt i tvivl om det, men da det gik op for ham hvilke muligheder han havde, måtte han jo takke ja, og så ellers begynde at pakke for at komme afsted.

Familie: Mor: Arina Ravnsdottir - levende
Far: Nuk'ma Emberspirit - død
Bror: Rouku Nuk'masson
Nuværende levested: Dragonisdalen

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 2
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 3
Intelligens: 7
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 1

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat