IzvaraIzvara
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Ørkenelver
Alder: 768

Status: Inaktiv
Godkendt: 18.11.2016
Antal posts: 39
Skaber: Andy

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Izvara Valuka (Sanskrit: "Izvara" - "Dronning", "Valuka" - "Sand")
Kaldet: Ikke noget specielt.
Køn: Kvinde
Alder: 768
Fødselsdag: 2. Juni
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Hendes tro er letter unik. Hun mener ikke en gud kan eksistere uden dens modpart. For uden den harmoni i mørk og lys så ville intet havde start og slut, fødsel eller død og for den skyld. Gud og mand.
Erhverv: Del af Ørkenelvernes Ældsteråd: Fortaleren og Spiritualist
Nuværende levested: Thal'Elor
Race: Ørkenelver

Udseende

Højde: 177 cm
Vægt: 63 kg
Hudfarve: En smuk brun hudfarve.
Hårfarve: Sort, hænger normalt i lange fletninger som er i massevis.
Øjenfarve: Kastanjebrune.
Kropsbygning: Slank og smidig.
Særlige Kendetegn: Hendes mange fletninger.
Beklædning:

Magi

Magisk evne (1): Ånde Healing: Med denne evne kan Izvara kommunikere med en persons sjæl. Gennem dette kan hun fjerne forbandelser, trolddomme, forgiftelse, dæmoner og sygdomme fra folk gennem brug af personens egen sjæl som et våben mod det. Forskellige ting er også krævet som for eksempel kan personen ikke tvinges til at blive renset, deres egen sjæl skal ønske at det sker.
OBS: Dette kræver meget koncentration og kræver tid i forhold til hvor stærk en renselse der skal til. Fysisk kontakt er også krævet på målet af Healingen og kan ikke bruges på hende selv.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Indelukket Potentiale: Izvara har ikke en anden evne som sådan. Hun undertrykker sin anden evne som derfor ikke har taget en form endnu ud over potentialet til at blive til en magisk evne.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Generelt:
Izvara er en af de ældste og har derfor gennem sine år opsamlet mange ordsprog og visdomme som hun glædeligt deler ud af når folk har brugen for det. Hun er tit ude bland de andre ørkenelvere og gør ikke i at sætte sig selv på en piedestal på grund af hendes medlem i deres råd. Hun elsker derfor blot at dele ud, være rar og kunne lære andre folk ting.
Dog er hun også meget kendt for hendes etiketter og manere hvilke man aldrig vil se hende bryde. Hun spiser med perfektion ved et bord, kender protokoller for alle rådets ældre planer og har en massiv viden om ørken elevernes historie som hun har studeret. Hun er medlemmet i rådet der tit tager et konservativt skridt tilbage i tiden, men hopper derefter tre skridt frem for at komme med planer der kan hjælpe dem gennem brugen af deres fortid.
Styrker:
- Hun har en kendskab til ørkenelevernes historie der selv overgår mange af de andre ældste som har levet længere end hende.
- Hun har et sandt talent når det kommer til hendes ånde healing.
- Hun er meget god til at liste sig op på folk.
- Hun har et talent for at afkode sprog og tegn. Derfor har hun læst tekster de fleste andre ikke ville kunne.
Svagheder:
- Hun har det med at komme i problemer når hun er udenfor Thal'Elor da hun gør næsten alt for viden om fortiden hos ørkenelverne. Selv hvis det betyder chancen for døden.
- Hun har det tit med at blive syg når hun har haft patienter der skulle havde fjernet sygdomme da hun har et svagt immunforsvar mod sådanne. Det var derfor hende et mirakel at hun ikke blev ramt af plagen.
- Hun er allergisk over for kobber og kan derfor ikke rørte det uden at hendes krop for røde mærker der svier og brænder efter kontakten med det. Mærkerne forsvinder igen efter nogle timer.
Fremtidsdrømme:
- Hun ønsker at tage tilbage til Myth'Edhil og lære alt hvad deres folk før i tiden kunne som de ikke kan nu.
- At kunne få mere magt i de ældstes råd og respekt da nogle af de ældste ser hende en smule som 'Anderledes'.
- At kunne lære så meget fra sig som muligt.

Baggrundshistorie

Izvara er en fuldt ud ørkenelver født ind i deres lille samfund under jorden i Thal'Elor. Her voksede hun op som mange andre de første par år. Dog i alderen af 7 begyndte hun at vige af de normale veje. Hun studerede allerede i den alder andre sprog og inden de næsten fire år var gået kunne hun tale både sit modersmål og krystaliansk flydende.
Hun begyndte derefter at læse videre og videre. Andre ørkenelvere i hendes alder ville gerne tale med hende og hun havde da også venner for hun var rar og sød overfor folk, men hun havde aldrig en bedste ven da hun ikke bandt sig nemt til dem. De fleste yngre elver i hendes alder ville normalt gerne alt muligt andet end at sidde med en gammel støvet bog og læse op på Myth'Edhil, men ikke hende.

I alderen af 278 havde hun læst de fleste af ørkenelvernes gamle arkiver fra ende til ende. Hendes forældre der da sad i rådet selv brugte hende derfor tit som konsulent og rådgiver til deres ideer og havde hende tit til at kigge arkiverne, hvor hun fik et arbejde, igennem efter viden eller argumenter fra fortiden. Dette kunne hun godt lide og derfor da hun selv blev en af de ældre ønskede hun at føre mentaliteten videre. Hun ville læse fortiden og før den frem, bedre end før.
Dette blev dog svære end hun førhen troede.
Tekster der var helt tilbage fra Myth'Edhil tiden var tit skrevet med nogle tegn der ikke længere var i deres sprog og nogle gange kunne de virke som komplet volapyk. Dog brugte hun nogle år på at afkode disse tegn og stille og roligt lærte hun at gøre dette ved næsten alle sprog.

I alderen af 754 blev hun optaget i de ældstes råd som den yngste i deres rang. Hun blev deres fortaler til folket da hun havde sin vej med ord. Hun var også altid blandt dem og rar så det var klart at de ønskede et genkendeligt sødt ansigt udadtil. Dog havde de ikke regnet med at hun ville være så aktiv i rådet endnu som hun er blevet. Inden de første to dage var gået havde hun kommet med 74 ideer hun følte skulle bringes til live, men af disse kom kun 14 igennem og desværre blev hendes største ide skudt ned. Hun ønskede nemlig at nogle hold skulle sende tilbage til Myth'Edhil for at hente viden om deres gamle civilisation tilbage.
Denne ide blev skudt ned og rådet fik der et meget forvrænget syn på hende, men de kunne ikke skille sig af med hende da hendes viden om fortiden og rådets tidligere historie var uundværlig.

For fire år siden skete en stor ændring i hendes liv da hun blev fri af hendes forældres greb på hende. De havde plaget hendes liv med at skulle være som andre, men senere brug hende som en sekretær ifølge hende selv. De blev begge ramt af en sygdom og da hun stod og skulle heale dem var der et problem. Hendes indre ville ikke lade sig gå i kontakt med deres sjæle og kæmpe mod sygdommen. Dette var første og eneste gang hendes evne havde slået fejl. Hun kunne ikke healer dem fordi hun inderst inde ikke ønskede det. Hun sørgede derefter i tyve døgn og havde lukket sig selv helt inde uden mad og vand. Hun var døden nær, men da hun trådte ud af den dør og kom tilbage til sit liv strålede hun mere end nogensinde. Hun var klar på at tage verden ned for hendes fod for at kunne leve, hun ville ikke lade døden af to folk gå hende på. Hun fik derfor et syn på folk og deres ligeværdighed som hun i dag stadig ser.
Hun har derefter brugt meget tid i rådet på stadig at få hendes ide om at skaffe den gamle viden ind, men uden at få accept fra de andre. Dette tager hun dog ikke som et nederlag men en lektion hun vil lære af og rette op på en dag.

Familie: De to medlemmer hun havde er begge døde nu, men de var tidligere medlemmer i de ældstes råd.
- Dehapir Valuka - Fader; Død, Pesten
- Karitua Valuka - Moder; Død, Pesten

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Fantastisk
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Fantastisk

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat