DeamielDeamiel
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Dæmon
Alder: 2701

Status: Inaktiv
Godkendt: 05.11.2016
Antal posts: 39
Skaber: Sunny

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Deamiel Athrathos Zaeb
Kaldet: Åmanden, Kildemanden, Manden i (vand)spejlet, Tvillingen, Doppeltgængeren
Køn: Mand
Alder: 2701
Fødselsdag: 5. november
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Ser mildt på alle guder, men beder mest til Valeria, Avanya, Nak'lar, Zerafina og Haldis
Erhverv: Forvirret rejsende og frygtdæmon
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 193 cm
Vægt: 92 kg
Menneskeform:
OBS! Denne beskrivelse er ikke nødvendigvis permanent! (se magiske evner)
Deamiels fysiske krop er det af en voksen mand med mørkeblond strittende hår, klare blå øjne og en smule scruff på hagen. Kroppen er atletisk bygget med tydelige muskler bag en solbrændt hud. Hist og her er der nogle ar, der kan komme fra forskellige uheld.
Han bærer simple klæder, der er tilpasset hans størrelse, men de er allerede blevet vejrbidte med tiden, men det ser ikke længere ud som om han er blevet presset i alt for småt tøj.

Dæmonform:
Deamiels dæmonform er en underlig blanding mellem en mangeøjet ravn og en laset ulv. Hele kroppen virker til at være dækket af tottet sort pels, mens hovedet har en takket næb, med øjne siddende i flere rækker. En eller anden tykflydende væske ser altid ud til at dryppe fra klør og næb. Seks store sorte vinger er på hans ryg som ved hver bevægelse blæser fjer af dem, som hurtigt smuldrer til intethed. Formen virker udmagret og nogle steder i den mørke tottede pels vil man kunne se knogler stikke frem.

Magi

Magisk evne (1): Spejling: Deamiel er en formskifter der er i stand til at afspejle folk når han er tæt på dem. Det betyder at han kan efterligne folks udseende til mindste detalje ved at observere dem. Så snart de forsvinder uden for synsvidde så er vender han tilbage til sin permanente form.
Han er dog ikke kun i stand til at skifte form til folks ydre udseende. Jo længere han er i nærheden af folk, så opnår han forståelse af dem han observerer. Derfor vil han efterhånden kunne skifte udseende til det man frygter, det man elsker, det man hader eller det man misunder. Alle disse former han kan antage er han til enhver tid til at forvrænge til mareridtslignende billeder. Ofte ved at kombinere det med det man frygter aller mest.
Der er en måde han er i stand til at overtage en persons form permanent, og det er ved at slå personen ihjel. Han overtager dog kun udseendet og ikke minder eller fysiske egenskaber. Det eneste han ville kunne beholde er den viden som han har opnået gennem sin forståelse og gennem sine observationer. Han har kun en permanent form af gangen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Besættelse: Deamiel er i stand til at besætte reflekterende overflader og spejlbilleder.
Når han besætter reflekterende overflader så som spejle og blanke søer, 'træder' han ind i overfladen og bliver på sin måde en del af overfladen. Så længe han har besat en reflekterende overflade er han usynlig, men hans tanker er sanselige. Han er ikke i stand til at gøre noget mens han har besat objektet. Det eneste tidspunkt han er i stand til at gøre noget er hvis nogen spejler sig i overfladen.
Besættelse af et spejlbillede kan enten være midlertidigt eller 'permanent'. Den midlertidige besættelse af spejlbilledet, er når man spejler sig i en besat reflekterende overflade. Deamiel 'overtager' spejlbilledets plads, men man vil fortsat se sig selv som om det var sit eget spejlbillede. Deamiel er nu i stand til at manipulere spejlbilledet på samme måde som når han spejler sig i folk, men han kan også tale til dem. Her kan han også skifte udseende til sin permanente form.
En 'permanent' besættelse af et spejlbillede kan kun forekomme hvis man spejler sig i en besat reflekterende overflade. Ved sådan en besættelse er det ikke længere overfladen der er besat, men personens spejlbillede. På den måde kan dæmonen rejse med en rundt omkring. Igen vil dæmonen være i stand til at manipulere med ens spejlbillede, men det er i alle de reflekterende overflader personen passerer.
Deamiel er kun i stand til at ophæve en besættelse selv, hvis han er 'forbundet' til en reflekterende overflade. Man kan tvinge ham ud af overfladen eller en persons spejlbillede ved at ødelægge overfladen eller dræbe personen (er personen dræbt af en anden end ham selv kan han ikke overtage personens form). Der er også andre metoder som tager længere tid.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Deamiel kan beskrives som lidt af en sær snegl. Meget få ville på nogen måde tro at den skabning faktisk var på et tidspunkt en drabelig og grusom dæmon. Mange århundredes isolation har medført at Deamiel er blevet en nærmest barnlig person. Når man møder ham vil man hurtig opfatte ham som utrolig blåøjet med et barns udsyn på livet, der gerne maler verden lyserød. En overmåde positiv person som kan fortabe sig i at observere en regnorm. Han er blevet blid og bekymrer sig om folks ve og vel. Han hader når folk er kede af det, og bliver selv meget let påvirket hvis folk græder. Han prøver på sin meget naive måde at opmuntre folk ved at finde ting som han synes han er flotte, søde eller rare. Hans naive tilgang til det meste gør ham derfor også hurtigt forvirret. Sker der meget omkring ham, eller oplever han noget der virker meget nyt for ham kan han blive så forvirret at han nærmest er handlingslammet.
Når man dog taler med ham i længere tid, begynder man at mærke hans sande alder bag den barnlige attitude. Han har et meget erfarent syn på døden, og han ved godt at han har slået ihjel. Han mener at nogengange er døden en nødvendighed, og han har noget med medlidenhedsdrab. Han vil hellere slå nogen ihjel end at se dem lide for meget. Hvis han observerer nogen der er meget syge, voldsomt skadede eller meget ulykkelige, synes han det ville være bedre hvis de ikke skulle leve gennem det mareridt.
Han er nem at få til at stole på sig, hvis man bare nogenlunde er flink ved ham, men han trækker mindst lige så hurtigt sin loyalitet tilbage hvis man behandler ham dårligt. Hans tilbøjelighed til at lade sig nemt påvirke af andres følelser gør også at han har mange humørsvingninger.
Han er meget afhængig af sine magiske evner. Det betyder også at hvis han ikke har dem, så har han virkelig svært ved at forstå hvorfor folk opfører sig som de gør, og han kan godt hurtigt virke til absolut ikke have nogen situationsfornemmelse.
Hvis man formår at gøre ham vred så kan man godt få et lille glimt af den grusomhed som han gemmer på dybt inde i sig. Så kan han være en morderisk satan der bare går amok med sin enorme styrke han har arvet som dæmon. Dette kan ske hvis man gør dem han holder meget af ondt. Så hvis man gerne vil undgå at have ham til at gå i flæsken på en, så lade man bare være med at gøre noget ved dem han anser for venner på det tidspunkt.

Baggrundshistorie

Deamiel er ikke en særlig speciel dæmon. Som en af de utallige frygtdæmoner der har eksisteret, har hans tilstedeværelse i historien overhovedet ikke været synderligt bemærket. Han var været over hele Krystallandet. Han har set det meste og oplevet meget på sine mange år.
For over et årtusinde siden besatte han en stille sø ude i en af Krystallandets mindre skove. Han var havnet fjernt fra civilisationen for at slippe for den dæmonforfølgelse der fandt sted, men stadigvæk udfylde sit formål. Skovsøen blev berygtet af den lille nærliggende bygd for at være besat af en vandånd. Måske en åmand eller noget lignende. Flere unge var druknet i søen hvis de bevægede sig for tæt på den. En af de sidste der var druknet i søen var en ung skovhugger der lige havde giftet sig med en smuk brud. Derefter forbød man at folk drog ud til søen.
Mange århundrede gik og Deamiel forblev i søen uden kontakt til nogen. I sin ensomhed observerede han blot skovens gang fra vandspejlet. Som tiden gik begyndte han at fascineres af skoven og dets liv. Han begyndte at se ting der var smukke. I starten kæmpede han imod, men senere hen lod han blot den fornemmelse af ting var smukke opsluge ham. Hans hjerte blev mildere, og han begyndte at le over egernets leg i trækronerne og nynne med på fuglenes sang. Om vinteren når skoven gik i hi, lod han sig selv gå til hvile ind til han kunne mærke varmen fra solen tø søens is op. Han begyndte at holde meget af sin lille sø, skoven og de mange dyr. Dyrene begyndte også at vende sig til den skikkelse der begyndte at dukke op fra søen, og ikke alle skræmtes længere af den muntre dæmon der sad ved vandkanten og lo og sang.
I løbet af de mange århundreder begyndte frygten for skovsøen også at fortage sig. Søen var stadigvæk et frygtsomt sted, men modige unge begyndte at turde at drage ud til søen. Deamiel observerede i starten blot disse væsner han følte sig på en mærkelig måde mere tilknyttet til end skovens dyr. Han begyndte så til sidst at tage lidt kontakt til disse væsner. Da folkene fandt ud af at der fortsat levede noget i søen voksede frygten igen, men siden folk ikke druknede i søen var der stadigvæk unge der tog ud til skovsøen for at se manden i vandspejlet. Nogen gange var det ulykkeligt forelskede unge der tog ud til Deamiel for at få lettet deres hjerter overfor åmanden. Da han ikke forstod folks kurtiseren gav han sjældent særlig gode råd, men hans naive og forvirrede tilgang til problemet gjorde alligevel deres humør bedre af og til.
Deamiel mødte ikke mange af folk fra bygden. Måske var der en enkelt i hver generation af mennesker der besøgte søen jævnligt, men det var nok for at holde Deamiel underholdt.

For ikke så lang tid skete der noget som virkelig forvirrede Deamiel. Det var som om han blev smidt ud af søen. Han kunne ikke forstå hvad der skete, og han følte som om han var blevet smidt ud af sit hjem. Han kunne ikke komme tilbage. Det gjorde ham meget ked af det, og det første lange stykke tid blev han ved søen i håb om at han kunne vende tilbage, men det skete ikke. Nu har han tænkt sig at finde nogen der måske kunne forklare ham hvad der skete, fordi ikke nok med at han ikke kunne komme tilbage til søen, men hele skoven var ved at dø. Han var både skræmt og ked af det, men måske nogen af de væsner der af og til havde besøgt ham ved søen måske kunne hjælpe ham?

Familie: Deamiel har ikke nogen nævneværdige familiemedlemmer blandt dæmonerne.
Nuværende levested: Hvor end fødderne bærer ham

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 1
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 6
Intelligens: 7
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 6

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat