Log ind Opret bruger


Antal posts: 28
Oprettet: 28.10.2016
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Biblioteket
Mest aktive emne: Sjælens ro
Fulde navn: Archimedes Stavros
Kaldet: -
Alder: 369 år
Fødselsdag: 01/04 - 1650
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Zerafina og Haldis
Erhverv: Bibliotekar i Hovedstadens bibliotek
Race: Satyr
Højde: 158 cm
Vægt: 45 kg
Årerne kan tydeligt ses på Archimedes ansigt og form. Han er fuld af rynker, primært smilerynker, som bliver endnu mere tydelige når han smiler. Han har langt hvidt hår, og langt skræg, som han stryger når han tænker. De store horn er endnu et tegn på hans mange år, og de kan sågar være i vejen til tiden.
Han går ofte med det der ligner en stok, ikke at han rigtig støtter sig til den, selvom han godt kan mærke at han er ved at være oppe i årerne. I stokken gemmer sig dog en kåre, som han kan tage frem hvis der sker noget. Ikke at det er nødvendigt i biblioteket for det meste.
Magisk evne (1): Han mistede sine magiske evner i en magisk eksplosion. Se baggrundshistorie.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Talenter:
- Formidabel fægter
- Roligt anlagt
- Utrolig mængde erfaring indenfor duelering
- En stor mængde tålmodighed
- Ser det bedste i andre
- Kan tale op til flere sprog deriblandt Sylvan, Elvisk
Svagheder:
- Han er efterhånden oppe i årerne og hans krop er derfor ikke særlig udholden mere
- Hans hukommelse er ikke hvad den engang har været
- Selvom han har en smule chakra tilbage i sig har han mistet størstedelen af sin chakra og alt sin magi i et opgør for en del år tilbage.
Personlighed: Archimedes er efterhånden op i mange årerne, så selvom han tidligere har været utrolig charmerende, har det klart aftaget sig lidt med årerne. Man kan stadig se en hvis naturlig charme komme fra ham, når han interagerer med andre, og hans ansigt bliver helt blødgjort når han ser en fra sin store familie. Han er ganske boglig klog, og har da også begyndt at studerer Krystallandet's historie når han ikke har noget at lave på biblioteket, eller derhjemme til et lille glas vin.
Til trods for sin afstamning er han en fantastisk god fægter, og kan da også bruge andre våben, men en kåre er hans fortrukne våben. Selvom han er gammel, så er han ikke bange for at tage den frem og vise at årevis af erfaring kan slå de fleste.
Selvom han er meget ulig mange andre satyrer, værdsætter han stadig musik, dans og andre kreative erhverv, og han vil også med glæde tage sin egen panfløjte frem og spille for andre. Dette er ligesom at læse, en hobby fra ham, han gerne bruger sin fritid på.
Der har altid boet satyrer i Lindeskoven, og Archimedes er også en stolt erfølger af en satyr slægt fra disse egne. Han voksede op i en forholdsvis stor familie. Der var ikke så meget plads, men det havde de ikke brug for, når de jo også have skoven som legeplads.
Her boede Archimedes i mange år, udnyttede sin magi, og kæmpede for sjov med kæppe. Selv i denne fjollede leg, var han dog ofte vinderen. Han var ikke den største og stærkeste, men han kunne noget med den kæp.
Den unge satyr havde dog store tanker om hvad han ville med livet, og han havde da også kun passeret de 70 år da turen så gik ind til Hovedstaden, for at slutte sig til Lysets Hær. Det tog noget tid, men han fik endelig lov til at blive væbner, og derfra gik hans eventyr i Lysets Hær. Der var han et par år som væbner, hvor han lærte at kæmpe ordentlig, men også at læse og skrive. Der blev ikke stillet spørgsmål tegn ved det, da han blev forfremmet til at være kriger.
Mange år gik for ham i Lysets Hær, og han blev da også ridder, men da han var begyndt at komme lidt op i årerne, og havde fået børn, med en sød satyr kvinde han havde mødt, trak han sig lidt mere tilbage, og tog op rekruttræningen. En ting som de færreste havde lyst til at tage. Men jobbet var langt mere roligt, noget der passede til den nye familiefar.
Desværre skulle han stadig engang imellem ud i felten. På en af disse ture for blot 80 års tid siden, mistede han sin magi. Han er ikke helt sikker på hvordan det skete. Men han husker en stor magiske eksplosion, og hvordan han følte hans magi forsvinde.
Dette slog den efterhånden ældre herre lidt ud. I starten forsatte han med at træne rekrutter, men da magien ikke var der mere, og hans krop var ved at ældes, måtte han erkende at han måtte trække sig. Det var et rent lykketræf, at han kendte overhovedet på biblioteket, som mente at han kunne blive ansat der. Han blev jo stadig nødt til at forsørge for sin kone, så det gjorde han.
Han blev ansat på bibliotket, og opdagede en lidenskab der i mange år havde været væk. Han studerede Krystallandets historie, og fik endda og børstet op på sprog som efterhånden var ved at gå i glemsen på ham.
Familie: Hans forældre er begge døde, og også langt de fleste af hans søskende. Et par af hans børn har også måtte lide livet, tilgengæld lever hans hustru stadig. Derudover har han en del børnebørn, oldebørn og sågar tipoldebørn.
Nuværende levested: Hovedstaden
Fysisk styrke: 5
Våbenfærdigheder: 10
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 4
Taktik: 6
Intelligens: 8
Kreativitet: 5
Mental udholdenhed: 6
Chakra: 1