Log ind Opret bruger


Antal posts: 45
Oprettet: 19.10.2016
Status: Aktiv
Skaber: Mong

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Nordlandet
Mest aktive emne: inside map.
Fulde navn: Joban Iapous Rorus
Kaldet: Ban, Rorus
Alder: 44 år
Fødselsdag: 27/5
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Avanya
Erhverv: Omrejsende
Race: Kentaur
Højde: 230 cm
Vægt: 325 kg
Joban har to forskellige øjenfarve. det højre er lyseblåt og det venstre er brunt. Han har hvidt og orange hår. Han er ikke særlig muskuløs. Hans underkrop er en Paint hest og derfor er hans hestekrop orange og hvid. Han har et lille ar under buen da han engang blev tvunget til at lege med sværd af sin fætter og derfor blev skadet under buen.
Magisk evne (1): absolut stedsans: Sådan, ved altid hvor han er. Hvor nord,syd,øst og vest er. Hvor langthan er fra steder han har besøgt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (2): Fremtidssyn. ser folks fremtid vis han røre bar hud. det stemmer ikke altid overens med hvad han fortæller.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5
Joban er meget venlig. Han elsker at hjælpe andre og gøre andre glade. Joban er nok ikke så stærk som andre men når hans venner er i fare for han styrke til at hjælpe. Joban kan virke som en være bangebuks når faren kommer. Han elsker at spille musik, tegne og synge.

Styrke:
* Hans kreativitet.
* Hans magi.
* Styrken i hans hestekrop.

Svaghed:
* Fare, ondskab.
* Sværd
* Vand
* Frygten for at se nogles død igen.
Joban var født ind i en kentaur familie. hans forældre var begge stærke heste og havde stærke familier. Joban var dog ikke lige som sin familie. Alle var stærke flotte kentaure. Og så kom Joban, et lille svagelig kentaure, som havde et mutation i sine øjne. Han havde et blåt øje sammen med et brunt.
Joban elskede at lege og lave ballade som ung føl. Han legede altid med sin fætter og en aften imens de stadig var føl fik joban's fætter ham til at lege med sværd med ham, og det gik da også godt i starten ind til at fætteren fik lavet et op af hug og lige ind i Jobas bug. Han skreg op og hans forældre kom hurtigt til undsætning, de fik ham til en healer og han blev healet hurtigt. Joban blev så skrækslagen for sværd efter den oplevelse at han aldrig rørte et sværd, bare se folk med sværd kunne få ham til at ryste.
Joban farede engang vildt ude i skoven ved deres hytte. han anede hverken ud eller ind i skoven og fandt ud af at hans ene magiske evne var sporing. han fandt hurtigt ud af hvor vest nord syd og øst var henne og derfra fandt han hjem. han havde lige som et indre kompas og kort inden i kroppen.
Joban elskede at synge for sig selv og vis det kunne gøre hans venner glade sang han også for dem. Han havde en flot fin stemme selv efter den gik i overgang. Hans frygt for vand kom også meget tidligt. da han var 9 år, han skulle over floden med sin familie og der kom en kraftig bølge og skubbede ham ud i en sø og da han ikke havde så meget styrke i sin menneskekrop blev han tvunget ned i vandet og han kunne ikke få fat i kanten af søen. Hans mor der tilgengæld var en fantastisk svømmer hoppede ud i søen og fik ham op på ryggen og op på land via floden. Joban var faktisk død i det øjeblik men hans mor fik hurtigt lavet hjertemassage og hans hostede vand op som han havde slugt. han vågnede op og farede ind til sin mor og rystede. Siden den dag havde Joban været rædsenslagen for vand.
Joban trænede sit indre kompas dagligt og en dag da familien sad ved bålet og talte sammen rørte Joban ved sin far, han skreg og farede op at stå og rystede. han så på sine forældre og fortalte at han lige havde set sin far død på slagmarken. Forældrene troede ikke rigtigt på ham da faren jo var stærk og modig. men kun nogle år efter forudsigelsen skete det. Faren var i krig og blev dræbt på slagmarken, præsis som Joban forudså.
Han valgte den dag hans fars død kom dem for øre at han ville ud og rejse. ud og finde ud af verden. Så da han blev 18 pakkede han noget mad og rejste. Årende gik og Joban frygtede hver dag når han mødte nogle at skulle se deres død som han så sin fars. Han lærte landet at kende og fik mere og mere viden omkring sit indre kort.
År gik og Joban lærte at dæmonerne inden for kzar mora ikke var dem man skulle ligge sig ud med, og det fandt han hurtigt ud af da pesten kom. han blev syg men fik heldigvis kuren og overlevede, den næste plage generede ham dog mere, han kunne pludselig ikke finde ordenligt ud af sine veje eller hvor han kom fra. og den tredje satte ham godt på prøve. For nu vidste han slet ikke hvor han var eller kom fra, hans syner kom ikke mere og tørken plagede ham meget. han var konstans sulten og nu måtte han se hvordan tiden gik.
Familie: Mor: Iapous Rorus. : Lever.
Far: Gelanak Rorus: Død i krig:
Fætter: Lever.
Nuværende levested: Rundt omkring.
Fysisk styrke: 7
Våbenfærdigheder: 2
Smidighed: 2
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 1
Intelligens: 3
Kreativitet: 7
Mental udholdenhed: 7
Chakra: 7