Daelia af Mørkeskoven

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 24.09.2016

Antal posts: 1

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Daelia af Mørkeskoven
Kaldet: Daelia, Daeli, tyvetøs, heks.
Køn: Kvinde
Alder: 23
Fødselsdag: 15/9
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Avanya
Erhverv: Danser på adskillige kroer i det vestlige Krystalland.
Nuværende levested: Omrejsende - Strejfer. Primært i Vestlige Kystallandet.
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Daeli er halvt ræv. Hun har en hvid ræve hale. Hun har mærker af knurhår, men ingen fysiske knurhår. Hun har sorte ræve øre. Hendes negle er mere lig klør.

Udseende

Højde: 158 cm
Vægt: 53 kg
Daelia har let krøllet, nattesort hår der er vokset ud til omkring hendes lænd og bæres i en fletning. Hun har fyldige øjenvipper, der omkranser hendes gul-orange øjne. Hendes hud er lys med en varm glød, på hendes kinder er der tre mørke streger, der forstiller de knurhår hun ikke har. Hun har fyldige læber og en slank figur med en fylding barm og en timeglas figur. Hendes negle er mere lig klør og er længere og mere hårdfør og skarpere end normale negle. Hun ses oftest i røde farver, men ejer også en let rustning, der ikke hindre hende, når hun udfolder sig fysisk(Se andet billede).

Magi

Magisk evne (1): Element - Ild
- Danne ildkugler i enden af sin hale, de kan så skydes. Ildkuglerne er på størrelse med en håndbold, men grundet hendes høje chakra er ilden meget varm og derfor blå. Ilden kan blive kombineret og forme en større bold af ild, men det kræver hendes fulde koncentration i nogle sekunder og at hun styre bolden med hænderne. Den skal også kastet relativt hurtigt væk ellers vil den eksplodere i hendes ansigt, at skabe bolden kræver også tredobbelt så meget energi som at skabe de normale mindre bolde af ild, men den er hurtigere og stærkere end de normale kugler af ild.
- Antænde brændbart materiale ved at berøre det, dette tager længere tid end ved små ting og generelt, hvis hun skal antænde større ting tager det omkring omkring et halvt minut til et helt. Hun behøves ikke at kunne se det hele, så længe hun røre ved det.
- Daelia er immun for at blive brændt af ild.
- Selvantænde samt andtænde brændbart materiale på afstand. Hun skal kunne se materialet og kan ikke antænde noget hun ikke kan se, det vil sige, at hvis hun kun kan se lidt af en ting, så kan hun kun antænde den del og ilden vil ikke sprede sig før, at hun har hele genstanden i syne.
- Skabe ildregn, som kan brænde dine modstandere, ilden her er en blanding af hendes varme, blå ild og den normale orangerøde. Regnen kan maks dække et område af 500 kvadrat meter, men her efter vil hun skulle genoplade i en uge før hun kan bruge den eller nogen anden evne .
- Hidkalde større og farlige ild-kugler eller hele bølger af ild.(se første punkt med den større bold af ild) Som før nævnt kan hun skabe en kombineret bold af de ni kugler, men hun kan også skabe større bolde der er nemmere at ramme, men de er ikke så stærke som den kombineret bold.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Healing
Daeli har healing, som sin anden evne.
-Heale åbne sår, hudafskrabninger, indre blødninger og skader uden problemer og det kræver ikke ret meget fra hendes side af. Hun er hurtig til at heale små og middel størrelse af synlige sår, men de indre skal hun bruge længere tid på(omkring 5 min-1 timer, det afhænger af størrelsen og hvor det er)
- Heale brækkede knogler og tænder, men hun har langtfra dygtigheden til at kunne heale afhuggede lemmer tilbage på kroppen.

Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Daelia er en enspænder og hun går de veje hun mener er bedst for hende selv, hvilket betyder at hun meget ofte kommer til at træde andre over tæerne, da hun lige så har en forkærlighed for smykker og pæne ting. Selvom hun ikke bruger dem, så kan hun godt lide at besidde dem, så hun fremmaner en eller anden fabelagtig undskyldning for hvorfor hun har mere brug for en genstand end dens ejer har, så hun ikke ender med en dårlig samvittighed. Daelia har boet relativt isoleret hele sig liv, hvilket også afspejler sig i hende. Hun gør kun ting for sig selv og sit eget bedste, hun har ingen respekt for titler og regler, og kun hvis hun kan lide andre væsner kunne hun overveje at gøre noget for dem eller hjælpe dem.
Daelia har desuden en legesyg personlighed, som elsker at lege, men hendes lege er ikke længere helt så uskyldige, som de engang var. Hun manipulere andre og finder det kaos hun kan skabe ganske sjovt, men hun er ikke ond som sådan, for hun mener blot at de væsner der bor i de samfund hun afskyer er for ordentligt og mangler lidt kaos for at komme i balance. Hvis man vil vinde denne rævs tillid og måske endda en form for loyalitet så er hendes legesyge hjerte vejen og hvis man kan være underholdende eller interessant selskab, så er der en chance for at hun vil følge en hvorend man kan finde lidt eventyr. Hendes legesyge sind er også grunden til, at hun finder nogle aspekter af den struktureret tilværelse fascinerende og hun går af og til ind i byerne, forklædt selvfølgelig.
Ræven her har desuden et farligt temperament, der, når det først er tændt, er vildt og ikke til at tæmme. Hun vil bide, kradse og brænde ned for at komme af med sin negative energi og hvem der så end har tændt hendes temperament vil hun helst se flygte med halen mellem benene. Dette betyder dog ikke at hun ikke kan styre sig, hun kan holde sig igen, hvis det er absolut nødvendigt.
Daelia har desuden et stærkt overlevelses instinkt.

Den rødhåret ræv hader at blive udnyttet eller snydt, da hun helst ser sig selv som en mester, når det kommer til at snyde og stjæle. Desuden er hun rædselslagen for vand og kan ikke svømme. Hun elsker skovenes dufte og roen der er at finde der. Hun har ingen fremtidsplaner ud over at leve sit liv og måske stifte familie og se mere af verden samt besøge Mørkeskoven, hvor hendes familie eftersigende skulle stamme fra.
Mere kommer, som jeg kommer til at kende hende bedre.
Styrker:
-Manipulation.
-Dans
-Magi

Svagheder:
-Hendes varme temperament.
-glimtende og værdigfulde genstande.
-komplicerede udfordringer.

Baggrundshistorie

Daelia er født ind i en familie af ræve, hvor hun tilbragte en stor del af hendes liv. Familien er en del af en større flok af ræve, som stammer fra Mørkeskoven og mange af dem har svoret deres alliance til mørket. Rævegruppen er en form for alliance og de hjælper hinanden fra tid til anden, når der er brug for det, men ellers lever de alle meget isoleret fra hinanden.

Daelia var en drømmer fra dag et og hun var altid ude for at opdage nye ting, da hun var mindre. Hun elskede at betragte vandrende væsner på landevejene til hovedstaden, men hun måtte aldrig tage ind i byen, hvilket altid havde skuffet hende, så da hun endeligt blev gammel nok til at kunne gå for et voksent menneske, da stjal hun en sovende piges tøj og drog ind i Hovestaden. I hovedstaden fandt hun et væld af nye ting og hun blev noget så betaget af alle de glimtende smykker og sten, at hun bare måtte have sådan en. Det var også her hendes kærlighed til disse ting begyndte. Hun formåede at stjæle en ring fra en bod, men da hun blev sulten og fulgte sin næse til en kro begyndte det at gå galt. Allerede i en alder af 16 havde hun kroppen af en kvinde, så da hun gik ind p kroen gik der ikke langtid før at hun blev gjort selskab af en ældre mand, der forsøgte at snakke til hende, men hun afviste hans selskab, så da han blev ved begyndte hun at føle sig presset og endte med at kradse ham og i processen fik hun slynget kappen væk og afslørede hendes haler. Der blev ikke gjort en masse ud af det i kroen, men hun vidste at hendes far og mor ville vide hvad hun havde gjort., mens angsten for hvad hendes forældre ville sige var nok tid til, at manden kunne få hævet en hånd og slå hende med bagsiden af hånden på siden af hendes hoved, så hun røg ned på gulvet. Omtåget og med et dunkende hoved skyndte hun sig hjem med tåre på kinderne. Hendes mor skældte hende ud og hun var langtfra tilfreds med Daeli, men hun så også at hendes datter havde brug for lidt omsorg efter det hun havde været igennem.

Efter hendes tur i byen begyndte hendes far at tage tid til at lære hende at bruge elementær magi. Hun kunne bruge ild fandt de ret hurtigt ud af og de startede ud med at forme en ildkugle. Hun forsøgte at skabe en fra sine hænder, men efter flere fusere forsøgte de at skabe ild på alternative måder og de opdagede, at hendes ild ville kunne skabes ved enden af hendes haler. Hun trænede ved at ramme et dødt træ. Hver gang træet gik i flammer måtte hun træne sin evne til at slukke ilden for ikke at skulle ud og lede efter et nyt træ. Hun blev bedre og bedre med tiden og til sidst kunne hun fremkalde en ild regn på et mindre område. Ild træningen havde været den bedste distraktion fra de rejsende, men nu hvor hun var rundet de tyve år og hendes far mente, at hun godt kunne klare sig selv, så drog hun ud for at starte sit eget lille eventyr. I de tre år hun har været for sig selv nu har hun set mere af landet, men langt fra det hele, hun har set byer og har af og til danset på kroen i Tusmørkedalen, hvor de kalder hende Ræveheksen på grund af hendes eventyrs aura, der er bygget op af mystik og hendes legesyge sind, der hellere end gerne tager en billig løn, hvis hun kan få lov til at lytte til fortællinger, gåder og hvis hun kan få en fremmed og betagende genstand i bytte for de mønter hun så ikke får.

Familie: Far: Liall af Mørkeskoven.
Mor: Heti af Mørkeskoven.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli
Lige nu: 1 | I dag: 4