Gwen GagliardiGwen Gagliardi
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 19

Status: Søger tråde
Godkendt: 19.09.2016
Antal posts: 83
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Gwenyth Gaia Gagliardi
Kaldet: Gwen, Gaia
Køn: Kvinde
Alder: 19
Fødselsdag: 6/6 - 2000
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Minearbejder
Race: Menneske

Udseende

Højde: 159 cm
Vægt: 45 kg
Gwen er ganske tynd, men har dog nogle tydelige muskler efter alle årerne i minerne. Hun har kulsort hår, som typisk er sat op, så det er nemmere at holde styr på, da det ellers er ret langt. Hendes hud er bleg og dækket af ar. Øjnene er grå, og kan ofte virke en smule ufokuseret.

Magi

Magisk evne (1): Jord-magi - Gwen's magi er blevet mere specialiseret, og handler mere om de små vibrationer i jorden, fremfor den rå styrke. Hun supplere sit dårlige syn, ved at lægge mærke til vibrationerne i jorden, og bedømme hvor folk står. Dette er stadig en evne hun arbejder på. Derudover kan hun lave meget præcise sprækker i jorden, både store og små, og manipulere jorden hvor den ligger ganske godt, så lang tid at hun ikke skal fjerne den. Det er kun lette sten hun kan kaste rundt med, og hun er ikke særlig god til at bedømme afstand.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Magisk evne (2): Nattesyn - Hun kan se i mørke selv uden en lyskilde.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Gwen er en person der føler med hele sit hjerte, og hvis man ikke kan få de stærke følelser ud af hende, så ser hun ikke en som værende vigtig for hendes liv, og selvom hun måske ikke ligefrem vil ignorere folk, så er hun ret ligeglad med dem. Dette betyder dog også at når hun hader nogen, så hader hun dem også med hele sin krop og væsen.
Hun er aldrig bange for at sige sin mening, selvom hun ved for det meste hvornår hun skal tie stille, selvom hun er ganske glad for at skubbe grænserne på dem omkring hende. Fordi hun er vokset op et meget isoleret sted er hun også utrolig socialt akavet er ved ikke hvordan man skal omgås andre væsner. Til trods for at hun har været i minen en stor del af sit liv har hun dog ikke mistet sin humor
Grundet en kombination af hendes arbejde i minerne med dårlig belysning og at hun er født med dårligere syn, er hendes syn meget svækket, og alting er derfor meget udtværet i dagslys, dog er hendes syn i mørke godt grundet hendes magiske evne. Hun vil altid presse grænserne som ofte får hende i problemer, og hun forstår ikke sociale sammenhænge, eller andres følelser, med mindre man fortæller hende.
Efter hun er blevet en del af Thatos' orden, er hun begyndt at lære lidt kampkunst, og styrke sit fysiske helbred. Det er noget hun har opdaget at hun faktisk godt kan lide, og hun prøver derfor også at finde ud af hvem hun er udenfor minen.

Baggrundshistorie

Gwen's familie boede lidt ude for landsbyen i en række huse der lå sammen. Så mens Gwen voksede op følte hun sig aldrig alene, selvom hun sjældent gik ind til byen. Hun var omgivet af mennesker hun holdte af, og hendes søster som hun elskede højt. Hendes liv var selvfølgelig ikke perfekt. De første par år af sit liv, gik hun ofte ind i ting, og hun havde altid blå mærker rundt omkring sin krop pga. dette, det var dog noget der blev bedre over årerne, som hun vænnede sig til sit syn. Hun overvejede dog aldrig at hendes syn måske var værre end andres.
Da hun blev lidt ældre, begyndte hun også at blive sat til pligter, typisk sammen med sin søster og mor i køkkenet. Det var dog ikke altid at det var meget mere end fjol.
Da det blev opdaget at hun også havde evner for jorden, prøvede hendes far at lære hende evnen, men desværre havde den unge pige meget andet at tænke på, og der kom aldrig noget rigtig træning ud af det.

De glade dage kunne dog ikke blive ved, og en dag kom Mørkets Hær og fangede dem. Gwen forstod aldrig hvorfor, og på det tidspunkt vidste hun dårligt hvad der skete. Men en dag var hun blevet fanget, bundet, og det næste hun egentlig husker var at hun fik tildelt et nummer og blev sat til at arbejde i minerne.

Livet i minerne var ikke nemt. Siden Gwen kun var 9 år da hun startede i minerne, gjorde det, at hun ikke voksede sig nær så høj, som hendes forældre, fordi hendes kost blev betydeligt forringet, og hun ikke fik nok næring i de år hun virkelig skulle vokse. Grundet hendes daværende lille krop, blev hun typisk sendt ind i alle de smalle gange hvor de voksne ikke kunne. Dette gjorde hendes arbejde langt farligere end mange af de andre. Der var dårligt plads til at bevæge sig og det var ikke usædvanligt at man blev nødt til at efterlade lampen på gulvet, så man intet lyst fik. Heldigvis kunne hun se i mørke, men det var stadig koldt og ensomt at arbejde i smalle gange, hvor det ikke var unormalt at de faldt sammen og enten blokerede vejen tilbage eller begravede dem levende.
Hvor hun før i tiden ikke havde brugt sin jordevne til specielt meget, andet end at fjolle rundt, begyndte hun at langsomt at træne den, for det var langt mere effektivt end at bruge en hakke i de smalle gange. Det gjorde også væggene mindre ustabile, men det var et hårdt arbejde, for hun måtte få jorden til at flække forsigtigt rundt om krystallerne, men over årerne lærte hun dog sig selv at gøre disse små ting. Jo mere effektiv du var, jo mindre problemer var man i, og dette havde Gwen fundet ud af.
Gwen brugte det meste af sin "fritid" på at stjæle mad, tøj og tæpper fra de andre fanger. Hun ville også gøre hvad hun kunne for at hjælpe deres familien, men det var hurtigt blevet klart at hun ikke var skabt til at tage samme vej som Iulia med at slås mod de andre fanger. Den enkelte gang hun var blevet taget i også at stjæle fra vagterne, og var blevet smidt i arenaen havde hun kun vundet ved rent held, og det var ikke noget hun havde i sinde om at blive smidt ind til det igen.

Det der primært har holdt hende i gang i minerne er hendes søster, der kæmper for at de overlever det barske miljø i minerne, men Gwen håber på en dag at de kan flygte ud, og måske hjem til Tusmørkedalen, selvom langt de fleste minder fra den tid allerede er ved at være væk.

Familie: Mor(Raka) og far(Jarome) som begge er døde.
Hendes søster Iulia som stadig er levende.
Nuværende levested: Dragonisdalen

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 2
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 4
Intelligens: 2
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 8


It's time to look inward, and begin asking yourself the big questions:
Who are you? And what do you want?

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat