Log ind Opret bruger


Antal posts: 81
Oprettet: 12.08.2016
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Azursøen
Mest aktive emne: Er vandet farligt?
Fulde navn: Sasha Alkaev
Kaldet: Sasha
Alder: 64 år
Fødselsdag: 7/3 - 1954
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Valeria og Aladrios
Erhverv: Fisker
Race: Blandingsrace
Uddybende om race: Halv havfrue og halv bjergelver
Højde: 182 cm
Vægt: 75 kg
Selvom Sasha er 182 cm, mister hun adskellige cm. fordi hun typisk går og synker sammen, dette er fordi at hun ikke ligefrem er bygget som hun burde. Hendes ben sidder sammen, næsten for en fiskehale øverst, men deler sig så i to ben, som også er klumpede og det ene ben vender lidt forkert, dette gør det yderst svært for hende at gå.
Hun har en forholdsvis bleg hud, selvom man godt kan se at den har været en del ude i solen, og hendes hår er også kridhvidt, grundet hendes havfrue rødder.
Hun har brune øjne og man kan godt betegne hendes øjne for at være doven øjne. Hun ser aldrig rigtig engageret ud i det hun laver, grundet det.
Hendes ører og hoved er generelt rimelig spidst dog, og hun ser også lettere atletisk ud, men også ganske tynd, bortset fra hendes ben.
Typisk går hun med skind af forskellige arter, og har altid en nederdel på af en art, da det er det eneste der fungerer med hendes ben.
Magisk evne (1): Vandmagi. Det er meget begrænset hvad hun kan, i øjeblikket kan hun flytte på vandmængder, hvis de ikke er for store, og former det til kugler. Hun har ikke prøvet at udvikle denne evne overhoved.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3
Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Sasha er en meget stor fan af kærlighed, og er en håbløs romantiker, hun er dog ikke under nogen forstilling om selv at finde en at holde kær, grundet hvordan hun er misdannet, da hun godt ved hvordan folk ser på hende, dette stopper dog ikke hende fra at holde hovedet hold og prøve at kigge positivt på livet.

Hun er hunderæd for vand, og selvom hun godt kan sidde i nærheden af vand og røre det, så går hun i panik hvis nogen hælder vand ud over hende, og hun har også meget svært ved at sidde i en båd (selvom hun dog gør dette af egen fri vilje fordi hun er fisker). Det hjælper heller ikke at hun synker som en sten i vandet. Dog kan hun godt trække vejret under vand, men det gør hende egentlig bare mere panikken.
Hun er ikke særlig smidig, grundet at hendes knogler ikke ligefrem er vokset rigtig hendes krop, selvom man kun kan se på hendes ben at de er et ben, og hun har også en del smerter i kroppen til daglig, hvilket kan gøre det svært til tider.

Hun ønsker en dag at overkomme sin skræk for vand, men mere end noget andet i verdenen ønsker hun at få to ben der fungere, så hun kan løbe og gå uden problemer.
Dog har dette ønske før fået hende i problemer, da hun er villig til stort set alt, hvis det kan få hendes ben til at fungerer. Hun er mere forsigtig om det ønske nu, men hendes dømmekraft er svækket når det kommer til det. Hjælper heller ikke at hun nogengange handler uden at tænke.
Kærlighed var altid noget der fyldte Sasha's liv, og hun lærte at tro på at der ikke var noget smukkere eller mere fantastisk i livet. Hun voksede op med begge sine forældre. Hendes mor en havfrue og hendes far en bjergelver, som var flyttet ned til en af de store floder i Azurien, kort efter at han mødte Sasha's mor. De to fik et barn, men selvom det ikke virkede som om at der var nogen problemer under graviditeten, viste de første problemer sig, da hun endelig blev født. De havde været i tvivl om hvor det var bedst at have hende, men hun blev født på land. Til at starte med, tænkte de at grunden til at hendes ben var misdannede, havde noget at gøre med at hun var af blandet race, og hun nok ville vokse fra det. Det kunne jo ligeså godt være at hun kunne forvandle sine ben mellem en hale og ben, og de bare var fanget mellem de to forvandlinger nu.... Det var dog ikke tilfældet.
Det blev klart for hendes forældre at hendes ben ikke ville blive i orden nogensinde og valgte at opdrage den lille pige så godt de kunne.
Hun var langsommere end de fleste til at lære at gå, og efter en gang nede i vandet, hvor hun var ved at drukne, nægtede hun at gå ned i det igen. Men trods disse problemer med hende, og hendes krop der generelt virkede meget stiv i det, så var hun lykkelig. Hendes to forældre elskede hende, og det var ikke udsædvanligt heller, at hendes mormor kom på besøg, selvom hun var en havfrue der ikke kunne komme op på land.
Årerne gik og hun begyndte at hjælpe sin far med at fiske for familien, så de kunne blive sørget for, desværre havde hendes forældre ikke overvejet hvordan de ville ældes så forskelligt og hvilken virkning det ville have på Sasha. Sasha ældede langsomt grundet hendes elverside, og hun så stadig ganske ung ud, da hendes mor døde af sygdom. Det var ganske vidst tidligere end de fleste havfolk, men hun havde taget op en hverdag på landjorden, og det var ikke altid hun lige godt klarede den hårde sol der var.

Det var en ulykkelig tid for Sasha og hendes far, men han havde vidst det ville komme, og Sasha var hårdhjertet, så de kom igennem det. Alligevel kunne Sasha ikke ignorere hendes mor sidste ønske, om at hun skulle tage sig af sin far, og ikke opgive sit kald for vandet. Dette gjorde ting lidt sværere for Sasha, som stadig ikke var glad for at komme for tæt på vandet.
Familie: En mor(død) og en far (lever)
Nuværende levested: Azurien, sammen med sin far
Fysisk styrke: 7
Våbenfærdigheder: 6
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 5
Intelligens: 3
Kreativitet: 3
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 3

Billedet fundet her