Arianne Oceans

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 05.08.2016

Antal posts: 1

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Oceans (kender dog ikke til dette)
Kaldet: Ari, Anne
Køn: Kvinde
Alder: 17
Fødselsdag: 22 november
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari (oplært/opvoksede i den tro) og Aladrios (den gud giver mere mening for Arianne personligt)
Erhverv: Var under oplærning, som præstinde
Nuværende levested: Amazonitskovene - Amazonitskovene
Race: Menneske

Udseende

Højde: 166 cm
Vægt: 60 kg
Arianne er indbegrebet af en elegant og kraftfuld kvinde. Hun har langt bølget blondt hår. Dog, så når det er vådt har det med at få store krøller i det. Hendes ansigt er majestætisk og cool. Hendes øjne er store og mandelformede og har en klar isblå farve og der er grønt skær i dem når hun virkeligt er glad/griner oprigtig. Hendes øjne er, omgiver af tykke, lange og buede øjenvipper. Hun har høje kindben, og en lys porcelæn hud. Hendes krop er slanke og delikat feminine former der ville blive fremhævet og hun er en 166 cm høj.

Magi

Magisk evne (1): Seer
Lige siden, at Arianne var være helt lille så har Arianne være i stand til, at kunne forudse fremtiden selvom hun aldrig rigtig har fået bekræftelse på nogle af hendes forudsigelser har gået i opfyldelse. F.eks så har hun forudset at der var en drage, som slap løs i en storby, hvilke forekom som en drøm, hvor hun så en løssluppet drage i en by med meget høj stenmur. De forudsigelser, som hun haft oplevet var nogle, som altid har haft kommet i forbindelse med, at hun drømte og det har altid kun være brudstykker, som hun så samt det sjælden gav nogle mening for hendes vedkommende, hvilket var derfor hun stort set altid haft brug for hjælp til, at tyde de forudsigelser.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Usynlighed
Dette er en evne, som Arianne aldrig har haft benyttede sig af og den ene gang, hvor hun brugte den så skete det uden, at hun tænke over, at bruge det fordi, at det skete i forbindelse med, at hun ønskede at slippe væk fra borgen, som var under angrib. Hun var usynlig i omkring 5-10 minutter hvilket var længe nok til, at hun kunne slippe væk og grunden til, at hun kunne benytte sig af den evne var fordi, at hendes frygt forstrække hendes evne.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Arianne kan være en kompliceret ung kvinde, hun har en masse sider til hende, når hun ønsker hun ikke, fordi hun ved, at visse dele af hendes personlighed kan få hende ind i problemer. På bunden kan hun være en meget sød og kærlig ung kvinde, der altid forsøger at hjælpe folk, juble dem op og hjælpe dem med at se, at der er værre ting i verden end deres problemer. Sommetider hun skulle tage sit eget råd. Hun kan lide at give andre hendes råd, men hun kan aldrig tage det selv. Nogle gange, så kan man godt fornemme på hende, at hun har haft levet en meget beskyttede tilværelse med begrænsede adgang til omverden.
Afhængig af hvem hun taler med, kan hendes mund få hende ind i problemer, fordi nogle gange kan hun virke lidt barsk. Hun kan være meget sløv og bare sige, hvad der sker hendes sind. Munden når at sige en masse, før hun tænker en stor del af hvad hun lige har sagt, og hun kan fortryde det. Hun mener, at hun er klog med nogle af de ting, hun kommer ud med, men virkelig hun bare lyder dumt. Mindst hun synes det er sjovt. Når man taler med andre hun kan tage tingene personligt og kan føle let såret, og derefter ville forsøge at sige noget for at forsvare sig selv. Undertiden vinder hun et argument og sommetider hun taber.
Hun kan være meget sårbar, det er en side til hende, at ikke mange mennesker kender til. Hun kan virke hård på ydersiden, og hun forsøger at handle hårde for så vidt det kan få hende, fordi hun ved, det er en hård verden derude, og hun forsøger at passe i. Det tager bare den rigtige slags person at knække igennem denne hårde overflade. Men nogle gange ting, folk kan sige eller gøre for hende at gøre hende til at føle forfærdelig, og hun vil forblive stille.
Hun har en masse hemmeligheder i hendes liv, hemmeligheder, som hun sværger aldrig at lade folk vide, at hemmeligheder engang eksisterer for at blive fortalt. Sommetider er Arianne så hun kommer, men der er altid noget nogen kan sige til hende, der kan relateres til noget hun forsøger at skjule, og hun kan være stille efter at der for et stykke tid, fordi alt, hvad hun kan tænke på er, at hemmelige. Hun forsøger at skjule sin sande følelse en masse til gengæld for at forsøge at forblive hård på ydersiden og holde op facaden.


Styrke
- Loyal overfor dem, som hun har lukkede ind til sig
- Hendes stædighed, hvilke får hende til at ikke give op så let (selvom det har igennem tiden fået hende ud i problemer).
- Læse, hvilke er noget som hun altid har holdt af at gøre og noget, som hun har lært af præstinderne.

Svaghed
- Hendes evne, som seer, hvilke er en der skræmmer hende mere end hun har lyst til at indrømme.
- Bliver hun usikker på sig selv så begynder hun, at bide i sin tomle finger negle.
- Hun har svært ved at sige fra når hun får tilbudt at skulle påtage sig flere opgaver indenfor et bestemt tidsrum.
- Hun kan også havde svært ved at styre sin tunge når endte arbejde driller eller når hun først bliver sur selvom der skal meget til at hun bliver sur på grund af hun har en lang lunte og hun mener at alle mennesker har noget godt i sig udanset hvor meget det er gemt væk fra omverden.

Baggrundshistorie

Arianne har aldrig kendt hendes forældre og dette skyldes, at hendes mor blot holdte hende kort efter, at Arianne var kommet til verden inden, at hun gav hendes datter bort for, at sikker sig, at datteren overlevede på grund af Isabella var blevet gravid med hendes boss Samson. Det var normalt kendt at han slog de pigebørn ihjel når de blev født og derfor havde Ariannes mor søge for, at der var nogen, som kunne tage Arianne med til en borg, som lå langt væk fra borgen, hvor Isabella levet samt arbejde. Men knap nok efter, at hun havde givet slip på hendes datter så stoppet hendes hjerte med, at slå og det sidste, som den kvinde nåede at se i denne verden var, at hendes datter blev ført bort grædende.
Arianne var ikke mere end de 3 år før, at hun fik sin første forudsigelse, hvilke kom i form af et mareridt, som gik ud at et hvidt lys blev helt omslugt af mørket og det skræmte hende så meget, at hun vågende grædende op, hvorefter, at hun nægtede at falde i søvn igen på grund af frygten for mørket skulle vente på hende når hun gled hen. Men da der var ingen af de andre på borgen, som kunne tyde hvad denne drøm gik ud på så blev den skubbe til siden og til sidst glemt alt om. Dette var dog ikke den eneste forudsigelse, som Arianne fik igennem hendes opvækst og næsten hver eneste gang så kom de altid i form af en drøm, hvor hun blev vækkede med en knugende fornemmelse i maven.
Men stedet, som hun var blevet sent hen var en borg, hvor unge piger blev oplært til at være præstinder for lyset og jo ældre hun blev så begyndte, at spørge lidt indtil hvem hendes forældre var, men lige det spørgsmål var et, som hun intet svar fik på udover, at hendes mor døde lige efter hun havde givet liv til Arianne og hendes far var en meget, meget slem mand.
Efter, at hun havde et par gange haft nogle forudsigelser, så begyndte de ældre præstinder, at træne Arianne både mentalt og psykisk for, at være sikker på, at Ariannes krop ville kunne holde til, hvis der er kom en voldsom forudsigelse. Men da der ikke var nogle tegn på, at hun var i besiddelse af flere evner end den ene, som seer og derfor blev der lagt meget fokus på, at søge for, at hun ville kunne tyde de forudsigelse, som hun fik - det var dog ikke altid, at kunne hun selv og derfor var de ældre præstinder klar til, at hjælpe hende selvom, som årerne gik så blev mindre og mindre hun fik hjælp. Derfor begyndte hun, at søge op i det høje tårn, hvor hun satte sig til, at se på stjerne, hvilke havde en beroligende indvirkning på hende og det gav hende mulighed for, at tænke over hvad det var hun lige havde drømt om.
En sommernat så lå Arianne inden på sovesalen sammen med de andre unge piger, som ikke endnu havde nåede at blive udråbt til præstinder og lige den nat så havde hun rigtig svært ved at falde hen. Da det så endelig lykkes for hende, at falde i søvn så drømte hun en meget mærkværdig drøm på grund af alt sammen var uklart og alligevel så var det klart for hende, at hun stod et stykke fra en mørk skikkelse der havde et meget stort dyr foran sig, som havde to horn selvom hver en celle i hendes krop skreg af frygt så var der noget bekendtlig over skikkelsen, hvilket blot vækkede Ariannes nysgerrighed. Men før, at hun kunne nå at træde et skidt frem imod skikkelsen så blev hun revet ud af drømmen ved råb og skrig. Forvirret satte hun sig op og så sig omkring for, at finde ud af hvad der forgik - noget, som hun ikke var den eneste på grund af de andre inden på sovesalen sad lige, som Arianne gjorde. Inden, at nogle kunne nå, at sige noget så kom en af de ældre præstinder ind på sovesalen med en stor sæk i den ene hånd og hun skyndte sig hen til Arianne, som havde kommet op og stå ”Hvad ske..” mere nåede hun ikke, at sige før, at den ældre præstinde afbrudt hende ”Vi er under angrib” kom der fra højt fra den ældre dame til dem alle sammen og lige så snart, som hun havde sagt de ord så vendte hendes blik lige over i øjnene på Arianne ”Du er nød til, at komme væk her fra. De er her efter dig” De ord gav inden mening for hende og hun skulle lige til, at spørge hvad den ældre mente med, at der var nogle der angreb borgen samt var ude efter hende. Så rev den ældre præstinde Arianne ind i et kram, hvor hun hviskede Arianne i ørerne ”Din mor hed Isabella og din far hedder Samson. Han er en rigtig slem mand og ingen ved med sikkerhed omkring hvorvidt han er i live eller ej” Så snart, som ordene havde forladte den ældre kvindes læber så skubbet hun Arianne fra sig igen og gav den unge pige sækken, som hun havde kommet ind i sovesalen ”Afsted med dig min pige” Det tonefald, som der blev brugt var et, som Arianne kendte kun alt for godt og vidste derfor, at hun ikke skulle stille spørgsmålstegn ved den ordre, som der blev givet.
Det var også derfor hun bare skyndte sig over imod døren, som befandt sig i den modsatte ende af sovesalen end den, som den ældre præstinde havde kommet ind af mens hun bevægede sig væk fra de andre så kunne hun hører den ældre præstinde fik samlede de andre piger i sovesalen omkring sig og Arianne havde ikke nåede mere end to skidt væk fra døren, som hun lige havde kommet ud af samt lukket bagved sig før, at hun hørte en masse skrig inden fra sovesalen. Det var noget, som fik hun til, at begynde at småløbe langs med den smalle gang, som hun vidste ville fører hende ned til gårdspladsen og hendes chance for, at komme væk fra det hele.
Ligesom, som hun var nåede til porten der førte ud til gårdspladsen så var hun pludselig blevet omringe af en gruppe mænd, som havde vildskab i øjne og Arianne gik ud fra, at de måtte være dem, som havde valgt at angribe borgen. Frygten fik et godt indtag i Arianne og uden, at hun tænke over det så blev hun usynlig - noget, som hun ikke tænke over at hun blev. Det gik først op for hende, da hun lade mærke til hvor forvirrede mændene pludselig ud og efter et lille øjeblik så opdage Arianne sit snit til at komme ud af porten og over til stalden, hvor hestene var. Men hun opdage da hun var kommet udenfor, at hun ikke behøves at løbe hen til staldene for, at få fat i en hest på grund af der var en masse heste ude i gården og hun skyndte sig over til en af dem, som hun hurtigt satte fast ved inden, at hun sprang op på den - stadig usynlig. Lige så snart, som hun var kommet op på den satte hun den i galop over imod den store port, som ført ud af gårdspladsen og det var først da hun havde reddet i et par minutter så blev hun igen synlig - Dette var dog ikke noget, som hun tænke over på grund af hendes tanker løb bare omkring, at komme væk fra borgen og alt det kaos, som var der.
Derfor red hun på hesten resten af natten og til langt op på formiddagen indtil den simpelthen ikke kan mere og har brug for et hvil. Arianne finder en lille sø, hvor hesten kan få noget at drikke og det er der hun kigger i den sæk, som den ældre præstinde havde givet hende med. Det viser sig, at sækken er fyldt med hvad man kunne få brug for, at kunne overleve ude i det fri og det var også der, at hun rigtig tænke over hvad det var den ældre dame havde sagt omkring hendes forældre. ”Okay min mor er død og hed Isabella. Min far hedder Samson og er ikke nogle god mand samt der ikke er nogle der ved om han lever eller ej.” mumlede hun stille for sig inden, at hendes tanker gik over på de andre, som havde være på borgen og hun fik en knugende fornemmelse i maven, da hendes tanker flyttede over på dem og hvad der måtte være sket med dem - det kunne ikke være godt fordi, som hun havde reddet væk fra borgen så hun bemærkede et ildhav opstå bagved hende...


Familie: Forældre
Mor Isabella (tidligere tjenerinde for Samson - døde kort efter, at hun havde født Arianne og holdt hende en enkle gang inden hun sendte hendes nyfødte datter væk for, at Samson ikke skulle få finger i den nyfødte pige)
Far Samson China Oceans
Søskende
x-antal ukendte søskende

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3