Arenew la Siléncio

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 10.06.2016

Antal posts: 22

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Arenew la Siléncio.
Kaldet: Lén
Køn: Kvinde
Alder: 17
Fødselsdag: 5. August
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Isari
Erhverv: tyv
Nuværende levested: Omrejsende - på gaderne i det centrale bydistrikt
Race: Menneske

Udseende

Højde: 152 cm
Vægt: 40 kg
Hudfarve: meget lys
Hårfarve: blondt
Hårstil: Hendes hår er oftest sat op i en fletning, der når ned til hendes nakke
Øjenfarve: blå
Kropsbygning: Spinkel
Hverdagstøj: En slidt lyseblå kjole, og et sjæl
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har et ar ned over ryggen fra et piskesmæld fra engang hvor hun blev taget i at stjæle.
Særlige kendetegn: Hendes sygelige udseende. Hun ser meget svag ud, og hendes liv på gaden har taget sit tydelige præg på hende.

Magi

Magisk evne (1): Usynlighed. Hun har først for nyligt opdaget sine evner for usynlighed og kan indtil videre kun holde sig usynlig i omkring 10 sekunder.
Dygtighed til at kontrollere evne: Ingen træning

Magisk evne (2): elementmagi. Hun kan kontrollere luft, og har brugt meget tid på, at udvikle sine evner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Hun kan lyve og charmere sig ud af de fleste situationer.
Svagheder: hun er ikke særligt stærk. Hun bliver let skræmt. Hun har stort set ingen kampevner.
Interesser: Selvom hun aldrig har været særligt god til magi, er hun alligevel meget interesseret i det. Hun træner det ofte i håb om at blive bedre.
Drømme/ønsker: Hendes største ønske er at komme ind på Tywing skolen, selvom det ikke er særligt sandsynligt med hendes svage magiske evner.
Elsker: Hun elsker når der er folk, der optræder på gaden. Om det så er musik, eller akrobatik kan det rede hendes dag.
Hader: hun hader folk, der smider om sig med penge, og bruger dem på nyttesløse ting
Helhedsindtryk af personlighed: Hendes humør svinger meget. Det ene øjeblik kan hun være eventyrlysten og fjollet med et kæmpe smil og et glimt i øjet. Næste øjeblik er hun stille og alvorlig. Hun er venlig mod folk der er venlige mod hende, men hun er ikke bange for at sige fra når man overskrider hendes grænser. Når hun bliver vred, skal man helst tage det alvorligt, dog sker det sjældent.

Baggrundshistorie

Barndom: Hendes familie var velhavende, men hun løb hjemmefra da hun var 12. hendes forældre var forholdsvis velhævende, og gik meget op i at Arenew skulle modtage den bedste undervisning muligt, så hun en dag kunne skabe sin egen formue.
Hun havde altid været sine forældres øjesten, men da hun pludseligt fik en lillebror begyndte de at overse hende. For at genvinde sine forældres opmærksomhed, gemte hun sig et kort stykke vej fra sit hjem og lod som om at hun var løbet hjemmefra.
Hendes forældre var rasende da de fandt hende, og begyndte at blive voldelige.
Hun forsøgte at slutte fred med sine forældre ved at knytte sig mere til sin lillebror, men da hun en dag tabte ham, blev hun så bange for hvordan hendes forældre ville reagere, at hun uden at se sig tilbage, løb hjemmefra.
Fortid frem til nu: Arenew havde i lang tid svært ved at vænne sig til livet på gaden. Hun var endt i det centrale bydistrikt, men det var koldt, og hun var konstant sulten, da hun endnu ikke var begyndt at stjæle, men i stedet levede af frugter, hun plukkede. Efter et par uger gik det op for hende, at hvis hun skulle overleve, var hun nød til at finde andet mad end bare frugter.
Hun forsøgte at anskaffe sig en plads som lærling eller tjenestepige ved forskellige folk hun fandt i byen, men da ingen ville tage hende, måtte hun begynde at stjæle mad for at overlave. Dette har hun gjort siden.
Hendes tid på gaden har hjulpet hende til at udvikle sine overlevelsesinstinkter. Hun er klog, og kan udtænke gode strategier, til at få fat i det, hun har brug for.
Værste minde: Da hun tabte sin bror. Hun kunne se, at han havde slået sit hoved, og hun var rædselsslagen for, hvordan hendes forældre ville reagere når de fandt ud af det.
Bedste minde: første gang hun så en musiker optræde på gaden. Hun var fuldstændigt fortryllet af musikken og den stemning den spredte.
Barndomshjem: En stor herregård i Medanien.

Familie: hun har sine forældre og en lillebror, men det er mange år siden, at hun har haft nogen kontakt til dem.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Black Phoenix
Lige nu: 1 | I dag: 2