Icah ArachIcah Arach
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Havfolk
Alder: 28

Status: Inaktiv
Godkendt: 22.01.2016
Antal posts: 3
Skaber: Signehn

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Icah Arach
Kaldet: Icah
Køn: Kvinde
Alder: 28
Fødselsdag: 2. September
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Løst troende på Valeria
Erhverv: Tyv
Nuværende levested: Hun har ikke et fast levested endnu. Hun pendler meget imellem de forskellige kystområder, men holder mest til omkring den østlige kyst i piratområderne.
Race: Havfolk

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 68 kg
Icahs hale er lang og ålelignende med reflektive mørkerøde skæl og kun få, men lange silkeagtige finner for enden og ned af siderne. Når hun betræder landjorden og former "ben" (Se magier), har hendes ben en gradvist toning fra hud fra hendes lår af og til den samme mørke form for skæl der er mest tydelig ved hendes ankler og fødder.
Højde: 178 cm
Vægt: 68 kg
Hudfarve: Hendes hud er en bleg grå-lilla farve der reflekterer lyset omkring hende eller manglen på samme.
Hårfarve: En dyb og nærmest unaturlig kirsebærrød farve.
Hårstil: Hendes hår går hende til lidt under hofterne i fuldstændig glat (Eller våd) tilstand. Hendes 'hår' er tykt og bevægeligt som et utal af tynde tentakler. Imellem dem er der ekstra tykke 'hår' som hver iser har en Esca lure for enden, som kan lyse op i mørke for at lokke byttedyr. Disse 'tentakler' er for tunge at løfte og bevæge når Icah ikke er under vandet.
Øjenfarve: Det hvide af hendes øjne er betydeligt mørkere end hos mennesker. Hendes iris er en dyb gylden farve og hendes pupiller er reflekterende (ofte set hos natdyr og dybtefisk) og ment til at se i total mørke.
Kropsbygning: Hendes krop er primært hård af et tykt lag af hud under hendes yderste fedtdepoter, som beskytter hendes krop imod de konstante forskelle på tryk og temperatur hun bliver udsat for. Hun er primært atletisk og smal for at have maksimal fleksibilitet i undersøiske miljøer. Samtidig er hun dog velsignet med en smule kvindelig skønhed, der primært kun er der som naturlig kamuflering blandt de landlevende. Hun er umindelig hypermobil og kan udstå utrolig bøjelighed.
Hverdagstøj: Hun foretrækker sin naturlige nøgenhed, men har for længst accepteret at samfundet hun har sluttet sig til har visse normer der kræver beklædning. Umiddelbart foretrækker hun hvad der er let og komfortabelt, uanset om tøjet er ment til kvinder eller mænd. Trousers og tunics er hvad man primært ser hende i. Hun ejer ikke meget andet.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har mistet en del af de lysbringende slyngtråde i hendes hår og ses ofte med afrippede skæld på hendes ben og hale. Hun har helede ar forskellige steder på sin krop, primært på hendes ryg, men det er ret ubetydelige.
Særlige kendetegn: Ikke udover hendes allerede noterede særheder. Hun ser ikke ligefrem typisk ud.

Magi

Magisk evne (1): Siren's Skin - Under prosessen hvor Icah's hale tørrer ind, vil hun under sit lag af skæld deforme og ændre sig. Under de tørre skæld formes et par primitive, men overbevisende ben, der til trods for overvældende hypermobilitet og skællede overflader fungerer vel nok til at bære hende på landjorden.

Hendes første evne er meget passiv. Prosessen er i sig selv automatisk, men nu længere der går inden hun igen danner sin hale, jo mere smertefuldt bliver det for Icah at besvæge sig rundt over vande og for at gennemføre 'forvandlingen'.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Aquarius - Icah er vandbetvinger og gør hende i hendes naturlige element en formidabel modstander og jæger. Vandbetvingelsen er arvelig i hendes familie og primært bruges til at manøvre sig igennem havstrømmene med ufattelig fart.

Hendes betvingelse af vand er naturligvis suveren. Hun har siden barnsben været afhængig af sin manipulation af strømmene for at overleve på den mørke havbund. Når det kommer til at manipulere vandet over vande, er det en anden sag. Når det kommer til at levitere og omforme vandet for sig selv, har hun endnu meget at lære.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Hun har en suveren sans for musik og har en smuk og tilogmed spøgende sangstemme. Hun kan se klart i mørke, selv uden det mindste smule lys.
Svagheder: Udover hendes naturlige anstrengelser ved at være ovre vande, har hun ikke øjne der er skabt til at se i dagslys. Hun er ikke direkte blind, men hun har ikke et godt syn før mørkets frembrud. Udover hendes fysiske skavanker har hun tendens til at være naiv og har ikke en stor mental resistens.
Interesser: Til trods at hun er en enspænder af natur, har hun en stor interesse i strukturerede samfund og hvordan de fungerer. Udover det er hun meget interesseret i kulturelle højtepunkter som kunst og musik.
Drømme/ønsker: Hun stræber efter samme nemme tilgang til det sociale langlevende liv som hendes mere primitive eksistens i havet. Hun ønsker at blive lige så hurtig og stabil i sin fysiske form på land som under vand og fungere ubesværet begge steder. Hun ønsker uddannelse så hun kan lære at læse og skrive og få et fundament af viden om den generelle verdensstruktur. Kort sagt: Hun vil være mere end et rovdyr i verdens undergrund.
Elsker: Sol op- og nedgange, kød, skinnende metal.
Hader: Sko, tætsiddende tøj, overvældende lugte og lyde.
Helhedsindtryk af personlighed: Er stædig og til tider morbid uden at lægge mærke til det. Hun er halv-akavet rent socielt, men er langsomt ved at få styr på hendes do's and donts. Har tendens til at opføre sig en smule barnligt og har bestemt en naiv side grundet hendes generelle nysgerrighed.

Baggrundshistorie

Barndom: Icah's familie bestod af hendes, hendes mor, bedstemor og to brødre. De kom originalt fra et matriarkalsk samfund, som de eventuelt løsred sig fra. Icah husker ikke detaljerne af hvorfor de forlod deres hjem, men som resultat så hun aldrig sin far eller resten af sin familie før mange år efter. I den tid besluttede de sig for at leve som 'deres natur' bad dem. De blev normader, ukulturerede og asociale. Icahs mor sørgede for at hendes børns sociale arv var ikke eksisterende og opdrog dem hårdt for fortsat at kunne leve alene på havbunden.
Fortid frem til nu: Som ung teenager blev Icah eneboende. Hun havde for længst lært at tage sig af sig selv, men til trods for hendes mors obskure ønske om isolation, levede Icah ikke hele sit liv alene. Som en ung voksen fandt hun tilbage til hendes barndomshjem og genfandt hendes far. Efter et år blev det gjort klart at Icah ikke alene var uvelkommen, men heller ikke fungerede i et struktureret samfund. Efter en rum tid tog hun afsked med den resterende del af hendes familie og forlod landsbyen for at tage til overfladen.
Værste minde: Hendes første halve år efter hun havde først taget afsked med sit hjem var fyldt med ubehagelige oplevelser i takt med at hun lærte sin nye ubeskyttede tilværelse at kende. Havbunden er et skræmmende miljø for et barn. Det værste var dog at midste hendes bedstemor, som var den eneste grund til at hun stadig udholdte at blive hos de sørgelige rester af sin familie. Hendes død markerede Icah's farvel til sin mor.
Bedste minde: At gense hendes far efter så mange år af isolation.
Barndomshjem: Undersøisk matriarkalsk landsby, ledet af Icah's fjerne kusine.

Familie: Icah har ikke set eller søgt efter sin mor efter deres brud, men ved hun lever igennem hendes to brødre, som hun siden deres brud har mødt. Hun har stadig kontakt til sin far selvom der går langt imellem besøgene og brevene.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat