Log ind Opret bruger


Antal posts: 80
Oprettet: 14.12.2015
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Marker og Enge
Mest aktive emne: Hvor er du?
Fulde navn: Peony Chubb
Kaldet: -
Alder: 29 år
Fødselsdag: 6/5 - 1990
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Ikke rigtig nogen
Erhverv: Eventyrer
Race: Speciel race
Uddybende om race: Hobbit (kig i Bumi's profil)
Højde: 115 cm
Vægt: 45 kg
Hudfarve: Lettere solbrun
Hårfarve: Rødt
Hårstil: Det er stort og krøllet, men til tider samlet i nakken, selvom mange af krøllerne ofte ikke er løse.
Øjenfarve: Brune
Kropsbygning: Lille og robust
Hverdagstøj: Hvid skjorte, en brun vest, og et par mørke bukser. Desuden har hun også en kappe og en lille taske hun render rundt. Plus et meget kort sværd.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen af betydning.
Særlige kendetegn: Hun har også fregner, der især er tydelige når hun opholder sig meget i solen. De dækker stort set hele hendes krop. Desuden har hun store spidse øre og store robuste fødder.
Magisk evne (1): Usynlighed – Hun kan gøre sig selv og alt sit tøj (og han hun ellers har på som f.eks. en taske) usynlige over længere tid (kan vare op til et par timer)
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Talenter:
- Formår altid at se positivt på tingene.
- Forblive uopdaget
- God til at drikke til trods for sin lille krop
Svagheder:
- Kan ikke svømme
- Klaustrofobisk
- Ikke særlig hurtig pga. korte ben
- Har svært ved at udtrykke sine følelser
- Er ikke specielt god til at lave mad
Interesser:
- Eventyr
- Farefulde historier
Drømme/ønsker: Hun har allerede opfyldt det største hendes ønsker, hvilket var at se Krystallandet.
Elsker:
- Historier
- Eventyr
- Øl
- Ryge pibe
Hader:
- Små rum
- Højder
- At sidde i en båd
Helhedsindtryk af personlighed: Peony er utrolig livsglad og optimistisk. Hun holder af eventyr historier og selv at gå på eventyr for at opdage ting. Hun har meget svært ved at sige hvad hun føler højt, og når hun prøver, begynder hun typisk at stamme og snakke udenom (hvis det er virkelig slemt begynder hun også at rødme), hvilket betyder at hun ofte ikke fortæller folk hvor meget hun egentlig holder af dem. Hun har dog en tendens til at blive ekstrem vred, når folk hun holder af kommer i fare, fordi hun er bekymret. Hun er dog langt bedre til at udtrykke sig ved hjælp af sin krop, hvilket har resulteret i nogle lidt akavet kram. Desuden er hun utrolig nysgerrig og kan sjældent stoppe sig selv fra at undersøge interessante ting.

Barndom: Peony voksede op langt væk fra alle de store væsner, i en idyllisk by, kun befolket af hobbitter. Dagene var lange og solrige, og de største problemer var typisk hvad man skulle have at spise den dag. Og de fleste hobbitter holdt af det liv. Hvor man spiste, drak og røg noget pibetobak, men ikke Peony. Peony havde fra ganske ung hørt fantastiske fortællinger fra sin bedstemor om hvad der lå på den anden side af floden. En verden med eventyr og store folk, og da også en hvis mængde mysterium og krig, men Peony elskede de historier, og hvis hun kunne slipp afsted med det, så opførte hun også glædeligt disse scener med andre der gad det, dog var der ikke specielt mange der ville. Dette gjorde dog også at hun stak meget ud, og hun havde egentlig ikke så mange venner, fordi de fleste holdt af de mere rolige aktiviteter, men den glade hobbit pige, tog det ikke så tungt, og hvis ingen legede med hende, så havde hun nok fantasi til at holde sig selv underholdt. Hun var heller ikke specielt gammel, da hun første gang besluttede sig for at krydse broen for at se nærmere på hvad der var udenfor det liv hun kendte. Men i stedet for at blive skræmt, blev hun bare mere og mere nysgerrig jo mere hun så, og det betød at hun tog mange ture over broen.
Fortid frem til nu: Da hun var gammel nok begyndte hun at arbejde på kroen, for at tjene penge ind. Ikke et job hun holdt meget af, da det tog tid fra hende, hvor hun kunne udforske, men hun havde brug for pengene, og hendes forældre ville have hun skulle til at lave noget, i stedet for at gå og lave unoder hele tiden. Der arbejdede hun et par år, inden hun sagde op, pakkede sine ting og tog afsted ud i det store land, i en sølle alder af 22 år. Årerne efter har hun arbejdet hvor hun kunne, når hun er løbet tør for penge, og har da også taget hjem igen, for at fortælle folk om hvad hun har oplevet.
Værste minde: Da hun mistede sin bamse i floden, da hun var blot et par år gamle. Dette er hele grundlaget for hendes skræk for vand.
Bedste minde: Da hun endelig tog afsted ud og rejse.
Barndomshjem: Medanien – Over Bækkebroen hvor hobbitterne holder til
Familie: orældre, en bedstemor og 3 brødre
Nuværende levested: Omrejsende
Fysisk styrke: 4
Våbenfærdigheder: 4
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 7
Taktik: 5
Intelligens: 3
Kreativitet: 6
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 5
Avatar fundet her