Log ind Opret bruger


Antal posts: 328
Oprettet: 28.11.2015
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Markedspladsen
Mest aktive emne: Stilhed og ro (Florence)
Fulde navn: Cecilio Belo
Kaldet: Ceci, Belo
Alder: 25 år
Fødselsdag: 24/8 - 1994
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Shara
Erhverv: Tidligere gadetyv, nu gade optræder
Race: Menneske
Højde: 183 cm
Vægt: 76 kg
Hudfarve: Solbrun
Hårfarve: Sort
Hårstil: Krøllet, halvlangt til ned om ørerne og ned i nakken.
Øjenfarve: Blå-grønne
Kropsbygning: Atletisk
Hverdagstøj: Han går typisk med en hvid skjorte og et par lilla bukser. Og har et grønt slags bælte på og typisk et lilla sjal. Udover det har han typisk en masse smykker på og nogen gange har han et lilla tørklæde som pandebånd. Dette er dog typisk når han optræder, ellers har han det bare bundet om overarmen.
Ar, permanente skader, el.lign.:
Særlige kendetegn: Han bær ofte både en læbe ring og en stor rund ørering i sit øre.
Magisk evne (1): Fortryllende stemme. Han kan tryllebinde folk med sin sangstemme. Så han kan få folk til at gøre som han vil have. Jo flere personer han vil styre, jo svære er det og jo mere tager det også på hans chakra. Hvis han kun har en enkelt person under sin kontrol, kan han holde personen under kontrol i et par timer efter han er stoppet med at synge, for at de kan udføre en opgave. Hvis det er flere mennesker under hans kontrol, kan den kun holde et par minutter efter han er stoppet. Det er også svære at få dem til at gøre noget, hvis det strider meget mod deres egen moral. Folk med lav mental udholdenhed falder nemmere for det end dem med høj.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Talenter:
- Langfingret
- God danser
- God til rytmiske instrumenter som trommer
- Utrolig smidig
Svagheder:
- Er ikke god i slåskampe, andet end at undgå
- Kan ikke læse
- Lider af lettere kleptomani, så han skal passe på ikke bare at tage ting han går forbi.
Interesser:
- Gøgleri
- Andre mennesker
- Sin religion
Drømme/ønsker: Han har ikke rigtig nogen, da han ikke ser fremad, men fokuserer på nuet.
Elsker:
- Smukke ting (deriblandt smykker)
- Selskab
Hader:
- Vold
- At være sulten
- Folk der ikke værdsætter smukke ting
Helhedsindtryk af personlighed: Cecilio er lidt af en ballademager, og det er ikke engang fordi at han prøver på det, men han er bare god til at rode sig ud i problemer, pga. dette uheldige karaktertræk, er han også blevet utrolig god til at snige sig ud af de problemer han ender i, enten ved at flygte eller snakke sig fra problemet. Han elsker at være omgivet af andre mennesker, og nyder opmærksomhed, udover det er han også en kæmpe flirt, og vil flirte med næsten hvad som helst der fanger hans opmærksomhed, dog stopper han hvis han opdager modparten ikke kan lide det. Desuden er han ret religiøs, selvom det ikke viser sig til hverdag, men grundet hans rødder fra Topalis, har hans familie forsat været tilbedere af Shara.
Barndom: For mange hundrede år siden blev Cecilio's forfædre fordrevet fra Topalis-øen, og de søgte syd på, hvor de til sidst endte i den sydlige handelsby i Rubinien, og der bosatte Belo-familien sig og det var også her, mange hundrede år senere, at Cecilio blev født. De var ikke ligefrem en særlig rig slægt, og selvom de havde et sted at bo, så var det lille, og de var mange om det lille rum. Cecilio's voksne familie arbejdede meget, og meget af Cecilio's opdragelse blev da også udført at hans ældre søskende og fætre og kusiner, hvilket betød, at hans moralske kompas ikke lige altid fungerede. Han var kun 8 år, da han første gang formåede at stjæle noget fra nogle af de rigere herre i byen, og det var ikke noget der forsatte, for de var alligevel en stor familie og ingen af børnene havde lyst til at gå sultende i seng. Dette gjorde at meget af hans ungdom var præget af at stjæle og løbe væk. Det var ikke ligefrem fordi at det var noget sjældent syn i Rubinien, og da han altid formåede at løbe væk, var der ikke nogle af de voksne der var efter ham for at gøre det.
Fortid frem til nu: Før eller siden bliver man taget for de ting man gør, og for Cecilio skete det en meget varm sommer dag, da han var 14 år. Han havde fået taget en lille guldpung fra herre med meget prangende tøj, da han pludselig var blevet pågrebet, og inden han vidste af det sagde han farvel til sin familie og sad på en vogn på vej nordpå, som gøglergruppens nye tjener. Men han lærte dog også at danse, da de ikke bare kunne bruge ham som tjener. Det var dog nogle hårde tider, hvor de havde svært ved at tjene penge, og en dag, kun få år efter at Cecilio havde tilsluttet sig gruppen, blev de alle slagtet. Cecilio var heldig ikke at blive opdaget, men han var 17 år, langt fra sit hjem fra Rubinien og ingen rigtige færdigheder. Men han samlede op hvad han kunne af ting han kunne bruge og bære, så han kunne overleve indtil videre. Han endte i Hovedstaden og selvom der var usikkert der, formåede han at stjæle noget mad her og der for at overleve, og sov hvor han kunne komme til. Da Mørket faldt, blev tiderne også lysere for Cecilio, da han mødte en anden gøgler, der også manglede en gruppe at høre til, og de begyndte at optræde sammen, og starte på en ny.
Værste minde: Da han var helt alene efter hans gøglergruppe blev dræbt.
Bedste minde: Hans allerførste optræden
Barndomshjem: Rubinien
Familie: Forældre, bedsteforældre, en masse søskende(han er ærligtalt ikke helt sikker på hvilke der er hans egne søskende og hvilke der fætre og kusiner) og endnu mere familie udover det.
Nuværende levested: Rundt omkring
Fysisk styrke: 6
Våbenfærdigheder: 1
Smidighed: 10
Fysisk udholdenhed: 7
Taktik: 5
Intelligens: 3
Kreativitet: 8
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 5