Pandora NorkvinPandora Norkvin
Krystalisianer

Neutral God
Race: Nordfolk
Alder: 18

Status: Søger tråde
Godkendt: 28.11.2015
Antal posts: 105
Skaber: Eli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Pandora Norkvin
Kaldet: Hvidsten
Køn: Kvinde
Alder: 18
Fødselsdag: 13.12.2001
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Aladrios
Erhverv: Jæger & skinder
Nuværende levested: Hun er stadig boende i hendes barndoms landsby
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 75 kg
Hudfarve: Meget lys, næsten hvid
Hårfarve: Plantin blond
Hårstil: Skulder langt, galt, men meget tykt
Øjenfarve: Grønne, med lidt gult i sig.
Kropsbygning: Slank med muskuløse træk.
Hverdagstøj: Klæder sig typisk i skin, læder og pels.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har et langt ar fra højre øje og ned af kinden til øret. Desuden har hun flere ar rundt omkring på kroppen, efter at være brudt igennem isen som en lille pige.
Særlige kendetegn: Ud over hendes udsende, så bære hun tit rundt på et stort to håndsvåben, sammen med hendes bue og koger som hun bære rundt omkring hoften.
Faceclaim: Cirilla Riannon (The Witcher)

Magi

Magisk evne (1): Is manipulation
Med sin magi, er hun i stand til at skabe små sne storme rundt omkring sin krop, mest som et skjold for at beskytte sig selv. Desuden kan hun danne istapper og skyde dem afsted som små pile. Hun er også i stand til at skabe murer af is, alt i alt bruger hun mere magien som beskyttelse frem for angreb. Hun har også formået at skabe skulpturer ud af isen samt små genstande. Men da hun ikke er den mest kreativ person, ender det typisk med at ligne noget en femårig kunne finde på at lave, frem for en nittenårig kvinde.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Temperatur manipulation
Denne evne er ikke en evne hun har fuld ud kontrol over. Da det ind til videre kun har lykkes for hende at sænke temperaturen, men ikke gøre temperaturen højere. Hun kan dog også ud over at sænke temperaturen, også kontrollere et organisk materiale temperatur, dette har dog resulteret i at hun nogen gange kommer til at splintre disse objekter når temperaturen er sænket til et unormalt lavt temperatur. Så dette er stadig en evne hun kæmper med at få helt under kontrol, da det ville hjælpe en stor del, hvis hun kunne lære at vænne det om, og faktisk skabe varme frem for kulde, taget betrækning hvor hun kommer fra.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Talenter: Utrolig god til jage, samt arbejde med skin og læder. Desuden har hun naturlig talenthed til at mestre sværd, samt buer. Hun er desuden en meget idræt og nevekampdygtig kvinde. Hun er desuden også en meget intelligent person, som lære hurtigt af både se, høre og læse omkring ting.
Svagheder: Lige så intelligent som hun er, lige så lidt karismatisk er hun. Hun ville aldrig nogen sinde kunne tale sig ud af en dårlig situation, da hun er en person der siger tingene lige ud og hårdt, ligger aldrig skjul på sine følelser og tanker. Hun er desuden også en rigtig naiv person, som helst vil tro på det bedste i folk, men også følger hendes klan leder blindt uden rigtig at stille spørgsmål. Trods den intelligente del prøver at fortælle hende at dette ikke ville være den rigtige vej. Hun ville desuden også have rigtig svært ved at befinde sig i store byer og civilisation.
Interesser: Hun interessere sig mest for det hun er vokset op med at interessere sig med. AT jage, blive bedre til at bruge sin magi, samt mestre bueskydning og sværd brug.
Drømme/ønsker: At komme væk fra hendes klan, komme ud og udforske verden. Trods hun altid har udvist stor modvilje for at blive gift, er hun alligevel lidt af en håbløs romantiker, som håber på at finde den helt store kærlighed en dag. Dette er dog noget hun holder meget privat og aldrig villet turer at fortælle en levende sjæl.
Elsker: At komme ud i naturen væk fra byen og bare være sig selv. Nogen gange kan hun finde på at forsvinde et par dage, før hun vænner tilbage. Desuden har hun en stor svaghed for honning.
Hader: Spæk er noget af det hun hader allermest. Desuden har hun det rigtig svært ved at gå ud på frosne søer.
Helhedsindtryk af personlighed: Som sagt er Pandora en rigtig intelligent person, hun har et flair med at lære nye ting uden de store problemer. Desværre så det hun tænker er sjældent det der kommer ud af hendes mund. Derfor kommer hun tit i problemer med andre, fordi hun blot siger hvad hun føler, lige ud, uden at ligge låg på noget som helst. Dette gør også at hun ikke er en person som skaber særlig mange venner, da det er de færreste folk som kan tåle at høre den uforskønnet sandhed omkring sig selv og hvad man gør. Hun holder sig derfor meget for sig selv, lever lidt i sin egen drømme verden, når hun er for sig selv med hendes skin som der skal garves og laves om til tøj eller andre lædervare. Men lige så distanceret som kan forekomme at være, så skarp og tilstede kan hun også være, når det gælder træning af både våben og sine magiske evner, som er noget hun ligger meget tid og energi i at mestre. Hun er en hårdfør person, som har stor udholdenhed. Hun presser sig altid for lang ud og lytter aldrig til sin krop før at det er for sent. Hvilket nok kan siges at være en af hendes allerstørste svagheder.

Baggrundshistorie

Barndom: Pandora havde en dejlig barndom, hun husker stadig livet som en ung pige, mens hun legede sammen med de andre landsbys børn, den gang hvor alting var meget lettere og man ikke forventede så meget af hende. Men selv da hun var mindre, var hun et meget drømmende barn og der var en periode hvor forældrene var bange for at hun ikke ville blive til noget før hun blev større. Men da Pandora rundede sin fem års fødselsdag, begyndte hun at vise tegn på magiske evne, af manipulation af de store mængder sne og is de befandt sig i. Dette satte gang i en helt anden drivkræft i den lille pige, som begyndte at fascinere sig mere omkring denne ny fundene eneskab, frem for at bruge de fleste af hendes vågne timer på at sidde og stirre ud af vinduet med et drømmende blik, eller være ude foran og lege med de andre landsbysboers børn.
Fortid frem til nu: Der skete store forandringer efter at hun opdagede sine magiske evner, hun begyndte at træne hverdag, især efter hendes ulykke, stoppede hun med at være sammen med venner og brugte i stedet for alt sin tid hun spare væk fra jagten, på at mestre sine egenskaber inde for at manipulere isen. Siden hen begyndte hun også at tage interesse i nærkamp, bueskydning og kamp med to håndsvåben som hurtigt begyndte at vise sig at være noget hun havde et specielt talent for. Så mens at de andre kvinder i landsbyen blev pottemager, gifte kvinder med børn og familie. Levede hun i mændenes verden, hvor kamp og jagt blev hendes liv. Tanken om at finde en mand der skulle passe på hende og børn hun skulle passe på, lå hende meget fjernt. Hvilket aldrig huede hendes mor, som stadig den dag i dag, prøver at sætte hende op med en af de mandelige ugifte mænd i landsbyen.
Værste minde: Hun husker stadig denne dag, som var det i går. Hun havde valgt at lege ude på isen sammen med nogle af de andre børn fra landsbyen. Det havde været en varm dag og derfor var isen blevet tyndere ude på midten af isen. Det skete på få situationer, det ene øjeblik havde de skøjtet rundt, grinene med store smil og skinnene øjne af glæde over solen som der for en gangs skylde varmede bag dens blanke overflade. Og det næste, ramte det iskolde vand hendes lunger i en chokbølge der fik hende til at hive vandet ind igennem den åbne mund som prøvede at skrige efter hjælp. Hun havde været heldig, men to ud af de seks børn som havde leget sammen den dag, havde ikke overlevet.
Bedste minde: Det bedste minde, må være den gang hendes bror for første gang nedlagde et bytte på en af hans jagte sammen med deres far. Han havde taget en hjørne tand fra byttedyret, slæbet og poleret det, hvor han til sidst satte det i en halskæde. Hun bære den stadig den dag i dag. Både for held og lykken over at have en dejlig og elskende familie.
Barndomshjem: I en landsby i det nordlige Krystalland.

Familie: Hendes familie bestående af hendes forældre og storebror, lever stadig i bedste velgående. Hun kender ikke rigtig til resten af hendes familien, da hendes bedste forældre allerede var døde da hun blev født.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Let nature be your teacher

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat