DrakhanDrakhan
Handelsmand

Neutral Ond
Race: Dæmon
Alder: 2394

Status: Søger tråde
Godkendt: 18.07.2015
Antal posts: 76
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sadark Trauuel Kazaun Zadeus Xhaal Drakhana
Kaldet: Har taget menneskenavnet Samik af Kazimi, efter sin tilbagevenden til Rubinien.
Køn: Mand
Alder: 2394
Fødselsdag: 11. april
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Beder til Zaladin og til tider Nalish’ra. Har også meget stor respekt for Kile.
Erhverv: Handelsmand
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 190 cm
Vægt: 85 kg
Drakhans nuværende skikkelse af en rubinsk menneskemand med mørkebrun hud, langt blåsort hår, der krøller lidt, og af og til et velplejet skæg. Øjnene er ganske isblå.
Kroppen er forholdsvis slank, dog med muskuløse tendenser. Ser man ham i Balzeras gader, vil han typisk bære en kofte med gyldne spænder og et sværd ved siden - i private og festlige lejligheder, bærer han silkeklæder, oftest i farverne gul, rød og orange. Han bærer også ofte smykker.

Under tøjet er hans ryg tatoveret med dæmoniske tegn og cirkler - klansymboler fra en oldgammel dæmonslægt. Disse holder han så vidt som muligt altid tildækket, og de bærer altid med, når han skifter skikkelse.

Sand dæmonform: Når Drakhan ikke benytter sin formskiftermagi, vil han tage sin sande dæmonform: åndeformen. Her er han ikke meget andet end en skygge med glødende, orange øjne. Skyggen er høj - over to meter - og bredskuldret. Man kan svagt fornemme buede horn fra dens hoved. Som andre dæmoner i åndeform, kan Drakhan her ikke bruge andet end sin magi og er meget sårbar.

Magi

Magisk evne (1): Formskifter. Drakhan kan skifte udseende, som han ønsker. (Kun til spilbare racer) Skikkelserne kan både være af han- og hunkøn. Tatoveringerne på hans ryg vil dog altid være en smule synligt, lige meget hvilken skikkelse, han har taget.
Oftest bærer Drakhan skikkelsen af en menneskemand, som han har opbygget sin identitet omkring. Det kræver ikke store, magiske ressourcer at holde en skikkelse - det er kun skiftet, der tærer på hans magi. Forsøger han derfor at skifte form mens hans chakra er opbrugt, vil han blive tvunget over i sin åndeform.
Drakhan vil besidde fysikken fra den skikkelse, han skifter til, men det vil tage ham noget tid at vænne sig til sin nye form, og hans kampegenskaber vil naturligvis forblive de samme.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Telepati. Drakhan kan læse andres tanker og selv sende tanker ind i andres hoveder. Sender han tanker, vil stemmen, man hører i sit hoved være rå og dyb: stemmen fra hans dæmonform. Han benytter oftest evnen til at læse tanker. Er der mange omkring ham, kan det være svært at høre alle tankerne, og de bliver til en form for støj i hans hoved. Han har med tiden lært at lukke en smule af for tankestøjen. Det er også ligeledes svært for Drakhan at finde ud af, hvor tankerne kommer fra, hvis der er mere end én person i nærheden.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Talenter: Drakhan har store evner for handel og kan næsten altid spotte, om en vare er af god kvalitet samt dens værdi. Han er god til at styre sin magi, og han har et stort talent for overlevelse - især da han altid sætter sig selv højest. Han ved meget om det politiske spil - både blandt mennesker og elvere, og kan overbevisende fungere som en med- eller modspiller. Han er også god til at spille det lange, tålmodige spil.
Svagheder: Drakhans fortid vil altid være hans største svaghed, og den største fare mod hans liv. Med årene har det udviklet sig til en form for paranoid tilstand, og han benytter ofte sin tankelæsningsmagi mod folk i frygt for, at de er dæmoner på jagt efter ham.
Selv om han til dels er trænet i sværdkamp, er det flere årtusinder siden, han har haft behov for reelt at slås. Dette gør naturligvis, at hans kampfærdigheder er særdeles rustne, og han vil have svært ved at klare sig mod en trænet modstander.
Han holder af at tjene penge og omgive sig selv med luksus - tager man det fra ham, er der en meget sølle mand tilbage.

Helhedsindtryk af personlighed: Når det kommer til stykket, har Drakhan kun én interesse: sig selv og sit velbefindende. Han regner, som de fleste dæmoner, med at leve langt længere end de folk, han omgiver sig med, og det gør, at han sjældent knytter særlig stærke bånd til dem.
Han er en kølig og beregnende person, der sjældent gør noget for andre, medmindre det kan komme ham selv til gode.
Penge, magt og indflydelse er blandt de højeste af hans interesser og mål.

Baggrundshistorie

Fødslen

Drakhan blev for flere årtusinder siden født ind i en klan af dæmoner: Xhenos-klanen. Det var ikke en stor klan, men en krigerisk en af slagsen, og de var ofte i strid med andre dæmoner i dæmonriget Kzar Mora.
Som de fleste andre dæmoner i klanen var Drakhan ikke et barn af kærlighed - hans forældre ønskede blot et afkom til at styrke klanen. På trods af klanens blodtørstige ry, blev Drakhan imidlertid ikke oplært som kriger, da hans evner som formskifter gjorde ham mere egnet til spionarbejde. Drakhan lærte at bevæge sig i skyggerne, forhandle og lyve ubesværet.
Han lærte også ubetinget diciplin, for han var en ung dæmon: et værktøj i den endeløse strid mod mennesker og andre dæmoner.

Nederlaget

Da Xhenos-klanen efterhånden indså, at de var i undertal og ville tabe stridighederne - sandsynligvis resulterende i at klanen blev udryddet - indgik de i en pagt med menneskernes ledere. Det var derfor Xhenos-dæmonernes viden om riget Kzar Mora, der gjorde menneskernes stærkeste magikere i stand til at forsegle dæmonriget og afskære det fra resten af Krystallandet.
I disse tider nærede menneskene dog stadig en stor mistro til alle dæmoner og kort tid efter Kzar Mora blev afskåret fra omverdenen, blev Xhenos-klanen forrådt af deres allierede blandt menneskerne og de fleste fra klanen slagtet.
Det var kun en blanding af held og evner, der gjorde Drakhan i stand til at slippe væk. Han antog skikkelse af et menneske og rejste de første århundreder rundt i Krystallandet, mens dæmonkrigene blev afsluttet og midlertidig fred herskede i landet.

Årene, der fulgte

Drakhan skiftede ofte skikkelse for at bevare illusionen om, at han var et menneske. Et par århundreder levede han dog også i skikkelse af en skovelver i Elverly, før han igen drog videre ud i menneskernes verden. Altid gjorde han sit bedste for at undgå andre dæmoner, for det faktum, at han havde været med til at spærre mange af de stærkeste dæmoner inde i Kzar Mora, var noget, der sandsynligvis hurtigt kunne få ham dræbt af en hævngærrig dæmon.
Under Mørkets Herre, Varthens, styre tjente Drakhan en kort overgang Mørket i skikkelse af en mørkelver, men efterfølgende brugte han tiden på at handle og samle rigdomme. I de seneste 30 år har Drakhan levet i skikkelse af en menneskemand i Rubinien, hvor han med sine efterhånden store rigdomme købte sig et palæ og omgivet sig selv med slaver. Her levede han af handel og forsøgte at skabe alliancer med Krystallandets rigeste handelsmænd.

Rigets genåbning

En isnen bredte sig i brystet på Drakhan, da han mærkede den ældgamle magi fra Kzar Mora sive ud i Krystallandet. Frygten for at dæmonerne skulle opdage hans tilstedeværelse fik ham til at afskære sig fra sine kontakter og handelsforbindelser og i adskillige måneder havde rigmanden lukket sig inde på sit palæ. Blandt slaver og tjenestefolk gik rygterne om, at han havde fået Dæmonpesten og snart ville dø.
Mens Drakhan blev mere og mere paranoid, tog han en endelig beslutning: selv om han omhyggeligt havde opbygget sin identitet, var han alligevel bange for, at gamle medlemmer af dæmonracen på en eller anden måde ville være i stand til at opsnuse ham og se gennem hans forklædning. Han fuldførte derved rygterne om, at handelsmanden Drakhan var død af pesten, og drog omgående nordpå. Kort efter han havde forladt Rubinien brød Kaosplagen ud, og Drakhan blev tvunget ud af sin menneskeform og over i dæmonformen. Svagelig og ude af sig selv af frygt gemte han sig i en klippehule i Tusmørkedalen, og det var først da vinteren ramte, at han endelig vovede sig ud. Han var umådeligt svag, men valgte en menneskeskikkelse der svarede i høj grad til den gamle - dog mere muskuløs og med hårde, vejrbidte træk. De næste mange måneder gik med at træne den nye krop og genopbygge styrke, mens han langsomt rejste længere nordpå. Han fortsatte med at vandre, men holdt sig langt væk fra alt og alle - frygten for dæmonriget stadig liggende dybt i ham.

Tilbagekomsten

Samik Kazimi var en eneboer i selvvalgt eksil fra det hektiske, politiske liv i Balzera. Han var af en dyb afgrening af fyrstefamilien og havde ingen chance for at gøre krav på familiemagten, men som de fleste andre i slægten havde han en vis formue. Han var også et oplagt mål for dæmonen Drakhan, der efter et par år i nordens helvede var vendt tilbage sydpå: han havde ét mål - at igen opbygge velstand og magt. Rygterne fra Kzar Mora tydede på, at riget var i forfald, og selv om frygten for hans racefæller stadig lå dybt i ham, havde trangen for igen at omgive sig med velstand i sydens varme endelig overvundet ham.
Drakhan dræbte Sadik, begravede hans krop og tog i hans skikkelse tilbage mod Balzera med nyheden om, at den stadig unge adelsmand havde endt sit årelange eksil, og han kastede sig på ny ind i handelsbyens pulserende liv.

Barndomshjem: Dæmonriget Kzar Mora

Familie: Forældre og søskende samt klanen af dæmoner - alle dræbt
Nuværende levested: Balzera

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 3
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 6
Intelligens: 9
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 8

Drakhan bærer skikkelsen af den adelige Samik af Kazimi


(avatar i større format)

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat